Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 75 576
  • 694
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм раждала секцио миналата година, ако мога да помогна с нещо ще се радвам.
За късния ФМ за коя г.с. става въпрос?

# 301
Аз съм раждала секцио миналата година, ако мога да помогна с нещо ще се радвам.
За късния ФМ за коя г.с. става въпрос?
За 20 г.с?

# 302
Докторът е добър специалист и техниката му е на ниво. Ще ви даде подробно обяснение на това, което вижда.
Късната фетална морфология е 28-32ас.
Вие може би имате предвид прегледа в 20-23ас, а не късната.
Успех

# 303
Докторът е добър специалист и техниката му е на ниво. Ще ви даде подробно обяснение на това, което вижда.
Късната фетална морфология е 28-32ас.
Вие може би имате предвид прегледа в 20-23ас, а не късната.
Успех
Благодаря ви!

# 304
И аз мисля, че техниката му е на ниво и при мен нямаше проблем с измерванията.

# 305
Здравейте момичета,живот и здраве ще раждам при Борислав Иванов искам нормално ,има ли някоя която е раждала при него нормално да напише какво се прави и дали сте имали някакви упражнения за подготовка за раждането и какви са те?

# 306
Аз щях да раждам нормално при доктора, но така и нямах достатъчно разкритие и преминахме към секцио, но Да -правихме упражнения за нормално раждане към края на бремеността 2 или 3 пъти.
Много съм доволна от доктора. Препоръчвам го .

# 307
Здравейте! Имам запазен час за д-р Иванов тази сряда (06.04), който чаках с нетърпение, но - инцидентно - днес се наложи да посетя и следящото ми АГ и сега се притеснявам, че 2 УЗ прегледа ще се паднат прекалено близко един до друг.
Не знам какъв е шанса, но реших да питам тук Simple Smile
Някоя от вас има ли час при него за след седмица-две - и желание да се смени с мен? Ако случайно има - ми пишете на ЛС.

# 308
Здравейте,предстои ми секцио при Борислав Иванов,някоя мама вече минала през този път ако може да сподели как протича операцията. Бързо ли става ,какво е усещането по време на операцията  ,боли ли много след това ,бързо ли се възстановяват и всичко каквото ви дойде на акъла ако може да споделите. Че ме налагат едни мисли и един страх . Благодаря ви  момичета

# 309
Здравейте , на мен също ми предстои секцио при Иванов до броени дни🙄. Ако съм преди вас ще ви кажа как е минало. Имам син , но него го раждах нормално, операции други досега не са ми правени и на мен ми е интересно , ако има някоя дама да споделили мнение.Притеснения  много като че ли аз нямам, аз по- скоро нямам търпение вече🤣 , тежи ми много….

# 310
Аз родих нормално миналата седмица разбира се с негова помощ и подкрепа. В 00:00ч му звъннах, вдигна ми веднага, звучеше като кукуряк Simple Smile много бързо пристигна в болницата, въобще всичко беше точно така, както исках да ми се случи. На следващия ден ми звъня по телефона, на по-следващия дойде да ме види в стаята.
Лекар, който не е забравил да бъде човек, винаги усмихнат и позитивен, никога не е показал умора или раздразнителност, въпреки натовареността си. Много съм доволна от преизбора си и сега разбирам момичетата, които бяха писали, че ще им липсват прегледите при него. Вече ми липсват:)

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 11:10 от Г-жа Шантал

# 311
Самият процес е много индивидуален относно преживяване и болка. Аз наскоро имах секцио при д-р Иванов. Втора бременност и второ секцио, предишното при друг лекар. Коментирала съм преди, че бях разочарована от следенето на бременността при него и имах по-големи очаквания. Съответно за раждането също имах до последно големи съмнения, но за щастие се радвам, че в крайна сметка се оставих в негови ръце. Справи се блестящо въпреки не малките усложнения, за което винаги ще съм му благодарна. Възстановяването ми също беше много по-леко от първото ми секцио напук на всички очаквания. Благодарение на това и по-добрия престой в болницата, този път преживяването направо беше приятно за разлика от предишното ми травмиращо раждане. Заради натоварения му график не успя да ме посети в болницата, но се чухме по телефона. Този път нямах нужда от чак такова обгрижване, така че не беше проблем за мен. Винаги може да го търсите по телефона при нужда. Ако имате по-конкретно въпроси може да ми пишете Wink

# 312
Самият процес е много индивидуален относно преживяване и болка. Аз наскоро имах секцио при д-р Иванов. Втора бременност и второ секцио, предишното при друг лекар. Коментирала съм преди, че бях разочарована от следенето на бременността при него и имах по-големи очаквания. Съответно за раждането също имах до последно големи съмнения, но за щастие се радвам, че в крайна сметка се оставих в негови ръце. Справи се блестящо въпреки не малките усложнения, за което винаги ще съм му благодарна. Възстановяването ми също беше много по-леко от първото ми секцио напук на всички очаквания. Благодарение на това и по-добрия престой в болницата, този път преживяването направо беше приятно за разлика от предишното ми травмиращо раждане. Заради натоварения му график не успя да ме посети в болницата, но се чухме по телефона. Този път нямах нужда от чак такова обгрижване, така че не беше проблем за мен. Винаги може да го търсите по телефона при нужда. Ако имате по-конкретно въпроси може да ми пишете Wink
Преди две години родих в Селена при д-р Иванов. Тогава престоя ми беше 4 нощувки, 5 дни. Вярно ли е, че сега има две нощувки и на третия ден ви изписват?

# 313
Аз бях секцио, но беше с пълна упойка. Първите 2-3 дни си болеше, особено раздвижването първият ден, но мен контракциите преди това ме боляха повече. И болката е само при движение. В деня на изписването вече бях доста по-добре, без никакви проблеми си гледам бебето и върша домакинска работа, и седмица след това съм като нов човек.

Звъннах му през нощта в 3, че ми изтекоха водите, вдигна, окуражи ме и ме прати в болницата за преглед, малко след това беше и самата операция. Вечерта ми се обади, беше му кофти че се наложи пълна упойка и видя колко бях разочарована. На другият ден дойде да ме види.
От самото проследяване и аз очаквах повече, защото съм с тромбофилия, но за раждане съм изключително доволна. Престоят в болницата имаше много позитиви, но и неща, от които не бях доволна. Но като цяло всичко беше супер.

# 314
Semana, 4 нощувки се водят по пътека за майката и пет за бебето. Но се опитват да изписват след третата нощувка, ако се чувствате добре, под предтекст за ковид, но това си го имаше и преди години. Просто са почти винаги пълни и си освобождават легла

Общи условия

Активация на акаунт