Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 75 597
  • 694
  •   1
Отговори
# 315
Semana, 4 нощувки се водят по пътека за майката и пет за бебето. Но се опитват да изписват след третата нощувка, ако се чувствате добре, под предтекст за ковид, но това си го имаше и преди години. Просто са почти винаги пълни и си освобождават легла
Явно наистина е така. Аз съм изключително против това предсрочно изписване. И ще видя как ще се разправям 😀
Като имат много пациенти да построят още стаи. Да не говорим, че има пациенти и от други градове, които идват да раждат в болницата.

# 316
Мен ме настаниха в друго отделение и щом се освободи стая, ме преместиха. Изписаха ме ден по-рано, но аз сама пожелах, дори не са ме питали. Не съм от типа хора, които обичат "дружинки" в болницата,  периодът след раждането е колкото интимен,  толкова и напрегнат, така че предпочетох да се прибера възможно най-скоро.

# 317
Semana, ако искаш да состанеш повече не могат да те "изгонят". То е пожелателно предсрочното. Ще кажеш, че не се чувстваш добре и готова. При първото ми раждане аз пожелах да си остана още една нощувка, защото не се чувствах добре. Исках да съм под наблюдения и да може да ми гледат детето. Сега обаче бях решила, че по възможност се изнасям възможно най-бързо, тъй като не ми се рискуваше предвид ковид и всичките останали вируси, които върлуват в момента. Просто там единствената защитата е да се кръстиш и молиш да не лепнеш нещо. Сега си представям какво е след разпускането на мерките, които никога не са били стегнати. Още преди години изключително много се дразнех на тоталната липса на контрол и безразборното влизане и разходки на посетители извън посочените часове за свиждане при условие, че по същите коридори и стаи непрекъснато има новородени.

# 318
С предишното секцио имах цяла седмица след изписването 40градуса температура и треска и така и ме изписаха, естествено в епикризата нямаше нищо такова отбелязано. И според сестрите било нормално... Около кърменето бях толкова стресирана, че не се обадих и на доктора, после ми се кара.
Та сега очаквам някакви усложнения и затова не искам по рано да се прибирам. Иначе едва ги изтърпях тези дни в болницата, без посетители.

# 319
Аз също вдигнах температура на третия ден и ме хвана страх да си тръгвам така. Естествено никой не беше впечатлен. В последтвие се усетих, че най-вероятно това беше заради слизането на кърмата, което се случи точно тогава. Но в онзи момент лекарят, които ме оперира имаше опасения за проблем и инфекция с разреза и основно върху това ни беше фокуса. Беше притеснен и ме посещаваше по два пъти на ден докато никой от останалите лекари не ме отразяваше. Бях много разочарована от отношението и целия престой по време на първото секцио преди пет години, както и от лежането ми по време на бременността. Този път за щастие имаше подобрение в отношението. Не мога обаче да кажа дали е тенденция в болницата или просто беше случайност. Първите два дни се "радвах" на посещения през десет минути от акушерки и лекари. Подозирам, че бяха вдигнати под тревога от Иванов и най-вече професора, който се появи по време на операцията и също се притесни от състоянието ми.

# 320
моя близка приятелка иска да си запише час при него...но освен 032656600 няма друг номер,а там не записвали може ли актуален номер.благодаря

# 321
# 322
Момичета,тези от вас,които са родили при д-р Иванов,можете ли да кажете,дали теглото на бебето е отговаряло на измерванията.

# 323
В понеделник ми каза 3600, след 3дни родих 3520.

# 324
При мен беше около 4300 на измервания, роди се 4100

# 325
Той по принцип си казва, че може да има отклонение +-400гр.

# 326
При мен беше 3100 преди раждането, бебето се роди 2670. На последната ехография на снимката си беше написано +-500 . Т.е. варира .

# 327
Здравейте!
Наскоро раждалите майки при д-р Иванов,бихте ли споделили какви са цените за нормално раждане с упойка и без  и секцио?

# 328
В момента цената за нормално раждане и секцио е еднаква в Селена - 1850

# 329
В момента цената за нормално раждане и секцио е еднаква в Селена - 1850
Благодаря!! Предстои ми фетална морфология след 19та седмица при него,но когато се свързах с доктора ми каза че ще ме намести между часовете,тъй като всичко е заето до края на май. Къде прави прегледите и каква е цената? В Селена само изражда а преглежда в Медлайн или?

Общи условия

Активация на акаунт