Раждане при д-р Борислав Иванов, Пловдив

• 74 082
  • 692
  •   1
Отговори
# 510
Как протича записът на тоновете при доктора и цената като за преглед ли е?

# 511
Здравейте,
Някой може ли да ми прати номера на Роси на лично?

# 512
Относно "плюенто", аз също такова не съм видяла в коментарите.
Говорим с факти. Претупването се случва още от 2019, когато аз се следях при него. Толкова набързо за завихря всичко, че преди да се усетя и да вдигна дънките, следващата пациентка е влезнала в кабинета. За щастие хванах цаката и идвах със списък с въпроси, и държах да минем през него преди да изляза.

До колкото чета коментари нещата са се влошили.

Ходих много често при него на прегледи, той до края не ме помнеше. Разбрахме се, че ще раждам при него. Точно преди да родя той и Роси излезнаха в отпуска, а изрично го попитах има ли планувана такава около термина и той отвърна ''Не". Озовах се сама, с много лоши тонове, без да знам какво да правя, и на кого да се обадя ако все пак родя около термин 😁 добре че синко "закъсня", та все пак успях да бъда с Иванов.

Въпреки случилото си бях казала, че ако имам второ дете, пак ще бъда при него. Вече не съм сигурна обаче...

# 513
Онзи ден бях на преглед при него. Очаквах много жени отпред - но нямаше никого и си влязох точно “на часа”.
Нарисува ми на един лист обстойна инфографика за проблема ми, с изброени възможни причини и стрелкички с  решения. Тоест намери времето да ми нарисува - с два цвята даже. Много се впечатлих - това е обясняване на друго ниво 😂. И отделно ме прегледа внимателно. Никакво претупване не усетих. Накрая ме изпрати при Роси за снимките и ЧАК тогава покани следващата дама за преглед, тоест не сме се засичали едновременно две пациенти в кабинета. (Той вече е разширен, за който не знае)
Та зависи явно и от момента, в който го хванеш 😁 е, и мен не ме помнеше сякаш, макар че ми е правил секцио, но му прощавам - знам, че следи много бременни

# 514
Здравейте! Някой запознат ли е, дали доктор Иванов допуска коментар на резултати от изследвания по телефона и при необходимост, дали отново по телефон, e-mail и пр.,  изпраща рецепта?

# 515
Изпращала съм резултати на акушерката и ми е връщала коментар и рецепта по вайбър. Това като бях бременна и посред зима и посред ковид и не беше много разумно да се разкарвам за една рецепта. Сега вече има и електронни рецепти и е възможно да става още по-лесно. Вече лично него по тел не знам колко е разумно да се безпокои. Може би е добре да пробвате акушерката.

# 516
Да, отговаря и коментира резултати. Аз му ги изпращам на WhatsApp  и ми отговаря с гласово съобщение. С Роси се свързвам за рецепти.

# 517
На мен също ми отговаря винаги по Уатсап с гласово съобщение. Понякога съм чакала и по 10 дни да отговори на въпрос, но винаги ще отговори

# 518
Здравейте,
Някой може ли да ми прати номера на Роси на лично?

Здравейте, някой ще може ли да ми прати номера на Роси?

# 519
Аз родих при Иванов през 2021г. Той води и цялата ми бременност. Най-прекрасните и спокойни 8 месеца в живота ми. Не е претупал нито един преглед и въпреки, че пред кабинета му беше навалица от родилки, винаги е бил усмихнат и готов да отговори на всичките ми въпроси, да ми се скара малко за хапването на повечко сол и непиенето на достатачно вода, пак с усмивка разбира се. “Господин баща” както наричаше мъжо също изтърпя на всеки преглед с неговите си въпроси. Запомни имената и на двама ни и отношението към нас беше повече от прекрасно. За месец и полвина с правилните добавки успя да промени покъртително лошите ми първоначални изследвания и в нито един момент не ми създаде излишен стрес.
Препоръчвам го с две ръце и без капка съмнение на всичките си приятелки и те също са долни.
Роси също е повече от прекрасна.
Относно цените смятам, че това е политика на болницата а не личен ценоразпис.

# 520
Здравейте момичета, изчетох цялата тема и  вместо да се успокоя се притесних повече. Бременна съм в 28 г.с. следя се при д-р Иванов още от положителен тест. Пътувам от Бургас и до сега винаги съм била спокойна от отношението и на него и на Роси към мен. Четейки тук, обаче спокойствието ми  изчезна. Моето раждане ще е секцио и ще го планираме след 15 август (по думи на доктора), притеснението ми е, че може да излезе отпуск. Какво ще правя тогава ?

# 521
Едва ли след като планирате секцио, ще излезе в отпуск Rolling Eyes

Скрит текст:
За Бургас бих препоръчала д-р Недялков, той води първата ми бременност

# 522
Здравейте, не се тревожете, но помислете за план Б. Или иначе казано - при кой доктор бихте родили, ако Иванов отсъства. Направете няколко прегледа при втория доктор, за да се опознаете.
Аз съм пациентка на д-р Иванов и се наложи бързо да реша при кой ще раждам, когато на последния преглед докторът ме изненада, че му предстои пътуване в чужбина.

Не знам, дали при следваща бременност бих му се доверила, колкото и да е добър.

Здравейте момичета, изчетох цялата тема и  вместо да се успокоя се притесних повече. Бременна съм в 28 г.с. следя се при д-р Иванов още от положителен тест. Пътувам от Бургас и до сега винаги съм била спокойна от отношението и на него и на Роси към мен. Четейки тук, обаче спокойствието ми  изчезна. Моето раждане ще е секцио и ще го планираме след 15 август (по думи на доктора), притеснението ми е, че може да излезе отпуск. Какво ще правя тогава ?

# 523
St_s, поговори с него на тази тема и дори да се уговорите се огледам за резервен вариант в твоя град. В крайна сметка всичко се случва, хора сме. Периодът наистина е отпускарски и притеснителен. По спомен миналата година отсъстваше целия август. Предното лято си беше на работа . Тогава бях бременна и ходех на първите си прегледи при него. Но нямам идея кога има навик да отсъства. Аз раждах март  и ме беше страх пък да не се разболее случайно в последния момент, да е в карантина и го питах какво правим, но той само ме успокояване Blush Тогава обаче до последно се чудих дали да не раждам при софийския ми лекар и все пак си имах уговорка с него в случай, че нещо стане тук с Иванов. Предишната ми бременност пък я следях при друг лекар  от ден едно с ясната цел да раждам при него и многократно подписвах да не ме изненада с отсъствие в последния момент, че нямах резервен вариант. В последния момент насрочихме по-ранна дата за секцио, защото се оказа, че ще пътува в чужбина на семинар. От тази гледна точка човек трябва винаги да си има план Б, за да му е спокойно на душата.

# 524
Момичета, за инфо да знаете, доктора прави секцио по метода на Щарк. Подробно ми го обясни, дори покани публика от чакащите отвън да слушат и те.

Общи условия

Активация на акаунт