Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 10 тема

• 131 534
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
И аз забелязвам, че енцо са надули драстично цените. На повечето продукти, които следя са сложили по-високи цени, доближаващи се до тези в реалните магазини.
И с тази доставка.....

# 211
  • Бургас
Мен пък мн. ме е яд,че постоянно махат и добавят мостри на парфюми,човек не може да свари да поръча,които иска.

# 212
  • София
Мен пък мн. ме е яд,че постоянно махат и добавят мостри на парфюми,човек не може да свари да поръча,които иска.
+ 1 Peace

# 213
  • от един красив град
+ 1 Peace
+1
Аз пък бих искала да има мостри и на най-новите парфюми, които излизат, понеже нямам, къде да ги тествам. А повечето нови, та дори и такива от миналата година нямат мостри.
Снощи влезнах да  проверя нещо в Ензо и какво да видя Guerlain L'Instant Magic, който аз купих за 114 лв. сега струва 125.90 лв. нямам думи.
Но пък Пинк Шугар, е на най-изгодна цена там, така че си го поръчах. Очаквам, че скоро и неговата цена ще хвръкне на горе, явно нещо са го пропуснали за сега.

# 214
Преди Коледа всичко се увеличава винаги. След Нова година ще спаднат.

# 215
  • София
Аз пък бях приятно изненадана от това, че цената на един серум, който купувам на Clarins е намалена от 109.9 на 88.2 лв. Пише, че е в разпродажба и тъй като почти ми свършва този, който си имам, ще си го взема.

# 216
Пак го пуснаха:
https://www.enzo.bg/guerlain/mon-guerlain-parfjumna-voda-za-zheni/
Чудя се и защо и в двата сайта е дадена бяла кутия, а на снимките на дамата, дето беше недоволна, е розова.

*И два часа и половина по-късно отново не е наличен Grinning

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 20:12 от Тъмнозелена

# 217
  • Пловдив
Моят е купен от Сефора и също е с бяла опаковка, но е 30мл. Предполагам, че и другите опаковки са същите.
Цената му в Енцо определено е много добра.

# 218
И аз забелязвам, че енцо са надули драстично цените. На повечето продукти, които следя са сложили по-високи цени, доближаващи се до тези в реалните магазини.
И с тази доставка.....
Цената на Twylli в ензо за 30мл  е 146,90 срещу 114лв в Бюти зоун 😀

# 219
  • София
И с тази доставка.....
Цената на Twylli в ензо за 30мл  е 146,90 срещу 114лв в Бюти зоун 😀
Предколедно ценообразуване Laughing

# 220
И с тази доставка.....
Днес погледнах продуктите за коса които си поръчах през седмицата на безплатната доставка. Ако ги бях поръчала днес щях да платя 15.40 повече, плюс доставка.

# 221
  • София
Парфимо има ли някаква нова политика от последните две седмици? Последната ми получена поръчка от тях е на 17 ноември.
Снощи направих поръчка, за която получих потвърждение на имейла. Днес не ми се обадиха, както обикновено правят. В профила си видях, че поръчката ми се обработва, което обикновено се случва след първоначално обаждане от тяхна страна за потвърждение. Thinking

# 222
  • София
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е парфюм на Montale от Enzo. Интересува ме дали са истински Simple Smile

# 223
поръчвала съм черния уу, съвсем истински е - сравнявах го с този на две други съфорумки, защото трайността ми се стори по-малка от онази, която помнех - бях изпръскала 10 мл. отливка преди време
оказа се, че е реформулиран и новият е с по-малка трайност

# 224
  • София
поръчвала съм черния уу, съвсем истински е - сравнявах го с този на две други съфорумки, защото трайността ми се стори по-малка от онази, която помнех - бях изпръскала 10 мл. отливка преди време
оказа се, че е реформулиран и новият е с по-малка трайност

Супер, благодаря за отговора. Леко е на изкуствена промоция, но Montale са ми любими Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт