Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 10 тема

• 131 557
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е парфюм на Montale от Enzo. Интересува ме дали са истински Simple Smile
миналата година взех монтале от парфимо, беше на по-изгодна цена там. Всичко му е наред.

# 226
  • Варна
До онзи ден в парфимо имаше безплатна доставка над 59лв, сега гледам са го променили на безплатна над 79лв Shocked отделно цените на някои продукти са завишени. Много некоректно от тяхна страна Naughty

# 227

След последния гаф с енцо, когато се поблазних от промоция, днес отново ме изкуши промоция, само че този път в парфимо - поръчах Туили 30мл., който е безобразно скъп в енцо. Ще видим резултата дали ще е уау или аууу 😂😂

# 228
Аз не знам защо от Enzo мислят, че сме някакви глупаци. Гръмко си рекламират "намаленията" и всеки ден ми пълнят кутията с промоции, но като си погледна архива със старите поръчки...всичко, което гледам сега съм го купила на много по-ниска цена от тях преди време.

Поръчах си един нишов парфюм, уж всичко на бранда беше намалено. Накрая се оказа, че точно моя модел не е с безплатна доставка. Ей такива номерца ме влудяват.

# 229
И при мен се получи същото - съмнителна опаковка на Градината на мосю Ли поръчана от енцо, а иначе парфюма читав поне по мое мнение след направени паралелни тестове с бюти зоун и накрая реших да го задържа, защото много ми харесва.Според мен беше преопакован върнат, вероятно само пробван парфюм и не мога да разбера защо си правят този труд и го пускат на "промоция", печелейки вероятно няколко лева повече, отколкото ако го пуснат в секцията с по-малкото мл.Ама алчност вероятно, пък и какво ли разбирам аз от печалба и маркетинг.Имах им доверие,да, но до тук.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 09:35 от bubanka

# 230
mcvikar, каква е тази секция с по-малко милилитри? Да разбирам ли ,че имат раздел с парфюми, които са пръскани и е останало някакво количество и ги продават Ензо?

# 231
mcvikar, каква е тази секция с по-малко милилитри? Да разбирам ли ,че имат раздел с парфюми, които са пръскани и е останало някакво количество и ги продават Ензо?
Да, имат секция "специални намаления на парфюми": https://www.enzo.bg/specialni-otstapki/
Също и на козметика, там попадат основно продукти с повредена опаковка: https://www.enzo.bg/kozmetika/specialni-otstapki/

# 232
Ензо са пуснали безплатна доставка при покупки над 100 лв., само днес.

# 233
  • Пловдив

Не е ли до петък? На мейла получих и код за отстъпка, в зависимост от сумата.

# 234

Не е ли до петък? На мейла получих и код за отстъпка, в зависимост от сумата.

Я виж ти и код за отстъпка, аз имам мейл за Разпродажба днес и безплатна доставка . Хмм

# 235
Много благодаря, добре че си написала, че писмото ми попаднало в спама  bouquet
Възползвах се. Надявам се този път всичко да е наред. Код за отстъпка и при мен няма.

# 236
  • Бургас
А докога са кодовете за намаление, някой знае ли?
За безплатната доставка, на сайта пише, че е до петък.

# 237
Здравейте! Имам въпрос: Някой, който си е поръчвал парфюм EDEN и от къде?

# 238
  • Варна
Здравейте! Имам въпрос: Някой, който си е поръчвал парфюм EDEN и от къде?
И аз се присъединявам към питането Peace Майка ми го харесва и искам да го купя, но се колебая от къде. Thinking

# 239
За Ензо четох не добри отзиви, а за parfumi-shop.net какво ще кажете? Макар, че в последния шишенцето на парфюма е  различен от моя закупен от  чужд сайт. А пък в Ензо  е същото като моето. Вече се обърках какво да гледам и на кой сайт да се доверя. Помагайте!

Общи условия

Активация на акаунт