Звездни компромати - 338 част

• 132 371
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, пак гледам тази сутрин снимката и се смея Mr. Green Нашите, двамата са като готови за разстрел. Такива, вече приели тежката съдба, егати физиономиите ooooh! Tired
И рязко до тях американците-нахилени, не че това ме учудва, но са хиляда пъти по-приятни за гледане Crazy

# 301
Мария също никой не я хванал за гърлото, за да си запише детето точно в това училище.
Има вариант и да е в държавно, нали?

# 302
Е да, децата в държавните училища не са по-ниско качество.

# 303
  • София
Да не забравяме, че Мария с лека ръка дари 3 бона, за да не се излагала в някаква мисия, която включва ханш.  Laughing Голяма актриса е, признавам я!

# 304
В кое училище учи детето на Мара и какви са таксите?
 И да се жалва, че детето и си изгризало ноктите, защото не било вече в Бояна, а в апартамент.
И затова ли Мара сега е със 60 годишен? Защото иска дом и семейство?
Иска стандарт на живот, това иска.

# 305
Не беше ли в италианския лицей Thinking Не знам цените там, но при другите, по-простите Mr. Green частни училища от великия ит. лицей варират от 6500-8500 лева на учебна година.

# 306
  • София
В Англо-американското учи и таксите наистина са много високи.
А детето си е изгризало ноктите не защото е излязло от Бояна и е отишло в апартамент, а защото е напуснало дома си. Не е нещо на което да се подиграваме с лека ръка
Италианският лицей не е частно училище. Държавно е, под шапката на Министерство на културата. Таксата, мисля, е около 2000 лв. годишно

Последна редакция: чт, 21 сеп 2017, 09:42 от Onna-bugeisha

# 307
  • Пловдив
А детето си е изгризало ноктите не защото е излязло от Бояна и е отишло в апартамент, а защото е напуснало дома си. Не е нещо на което да се подиграваме с лека ръка
И искало Хриси...а той не и се обаждал.

# 308
Няма значение колко са високи таксите, ако майка ти може да я изкара с едно-две-три участия си мисля....
Та, в тази връзка не разбирам защо трябва да ми жал за Марината такса за училище на дъщеричката й Peace

# 309
Това е повече от притеснително и говори за емоционален дефицит, което трябва да я вълнува много повече, отколкото с джип или с кола кара детето на училище, и в Риц ли ще спи, или на палатка в Булонския лес при шопинг тура си в Париж, за да напазарува за Випа. Confused
Горките деца на такива майки!...

# 310

Не мисля че някой се подиграва на това. Осъдително е поведението на Мария. Очевидно не може да създаде на детето стабилна семейна среда. Искала е да наложи детето си на Хриси, не се е получило. Да си направи извод относно евентуални нови "бащи", които да натрапи на детето си.

# 311

За да не е само коментар снимка на Даутцен от откриването на един магазин в Амстердам.
Аз повярвах на Мария, даже ми стана симпатична, но онова раковско чудо Мегз е.... жалко, че едва ли някога ще добие реална представа за себе си.

# 312
  • София
Това е повече от притеснително и говори за емоционален дефицит, което трябва да я вълнува много повече, отколкото с джип или с кола кара детето на училище, и в Риц ли ще спи, или на палатка в Булонския лес при шопинг тура си в Париж, за да напазарува за Випа. Confused
Горките деца на такива майки!...
Именно! И аз това имах предвид.
Мисля, че дори самата Мария искаше да каже това, но за толкова и стига капацитетът и така можа да се изрази

# 313
Италианският лицей не е частно училище. Държавно е, под шапката на Министерство на културата. Таксата, мисля, е около 2000 лв. годишно

Точно така .
Тя е дете и иска сигурност, дом и топлина. И Мария визираше психологическата травма и страха, който е преживала Марая .
Разбира се, че не са по-лоши държавните училища .
Но Мария сама каза, че иска да направи и даде на дъщеря си всичко , което тя е нямала - включително частни училища, друга среда и вид образование. В американо-английскито май бяха 11-13 000 евро таксите. Трябва да погледна първата страница за частните училища .

# 314
То всички искаме най-доброто за децата си, но не сме тръгнали да търсим спонсори, простираме се според възможностите си.

Общи условия

Активация на акаунт