Фермата 3 - 2017г. Тема 2

• 57 294
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
А може и Мишо да е ратай.

# 691
  • Варна
Може да прати Дарина като обясни, че по този начин ще внесе спокойствие в групата, а и тя ще си почине от всички.

И аз нещо подобно си мисля. Дарина като не и се бъркат в работата, не е чак толкова мудна. Там ще е само с един човек и ако и подберат правилния съратник от мъжки пол ще има полза и от двамата, и за всички останали. Ето ти го готов изписан или Яни, или Гечо. Чудно ще се сработят и току виж оборът лъснал като аптека, градината оплевена, редчетата с доматитУ опънати като по конец (Дарина е перфекционист и е неефективна, защото пилее повече енергия да спори с останалите и да си налага нейния стил иначе няма ли кой да се бърка май си върши работата в срок) и всички дъски нарязани и заковани на правилното място. Ратайски кът пет звезди. Grinning

# 692
  • ВАРНА
Екип на  България Днес се докопа до Фермата.   Пред Фермата пази пенсионер от близкото село, но екипът ни беше решителен да достигне максимално близо до Фермата.   След няколко км. през калища и трънаци репортера ни се докопа до свещеното място.   
 Видяхме неща, които не се показват.  Участниците разполагат тайно с няколко химически тоалетни.  И не ходят да си вършат нуждите в трънаците, както внушават от риалити шоуто.

Друго смущаващо е че  с очите си видяхме как всекидневни за участниците прииждат кошници със щафети луканка и суджуци, а уж гладуват!     Мястото на Фермата е в горите над магистрала Струма.  Ще запазим точното място в тайна.

# 693
  • Mediterraneo
Бе не знам какви репортери са допуснали и докъде, но никога не съм се и съмнявала, че гладуват. Или пък серат в храстите!

# 694
  • Варна
Печикамъков, нормални неща са това. И не само за този формат. Освен това си имат и лекарски екипи, не бих се изненадала ако денонощно стои някъде паркирана караванка на психолог, на гинеколог... и т.н. Иначе за химичките обяснение много лесно може да се намери. Всичкият този екип, който ги снима денонощнто нали се сещаш, че е мнозинство. И те са хора и те нужди имат. Няма да копаят ями и за тях я или пък да ги карат из трънаците да клякат, все пак са оператори, тонрежисьори, гримьори..., а не някви участници, които доброволно се подложили на дивата природа заради хубав хонорар. Естествено, че са подсигурени нуждите им в синхрон с века, в който живеем. Въпреки че... тия химички... ако не се чисти след всеки втори, по хубаво и хигиенично е в храстите да клякаш. Grinning

# 695
  • Вестерос
Тази година няма ли някой с връзки в предаването да даде инфо дали е така Grinning Не ми пречи , ако ходят до тоалетна другаде. Предните години беше по-интересно от направа на това-онова. Поне за мен. Даваха и инфо кое как да го правят. Сега няма време от скандали.

# 696
  • София
НЕ мога ХАХАХАХА

Коментирах няколко пъти нещо проtiw Каролев в страницата на Фермата- до кога ще е там и т.н. И сега ми пише в месинджъра Grinning

Ох, Тифче, така ли я закъса ти? Съчувствам искрено.  Дано не ти се пеняви дълго.  Laughing

# 697
Тифани, Каролев те е харесАл, щом лично ти е писАл, ако е бил той, де. 😂 😂 😂
    Доволна съм от избора на Диана. Алек ми харесва, а на вечерята, когато помоли Мишо и Каролев да се държат по-човешки с жените (с Дарина ☺) , ми се вдигна в очите още. Научих нова дума - общак, много ми хареса, много казармено ми звучи. ☺
    Скандалът беше ненужен, истерични крясъци за нищо.😬 Но пък и да переш толкова време... Седем часа е прала нейните дрехи и тези на Гинчев. И аз се зачудих защо не си запалят още огньове, нямат ли право? Трудно е толкова народ да се изчаква с топлата вода.
    А, забравих нещо - досега не знаех, че тензух има мн.ч. - тензухи!!! Велико!!! Дарина ги наричаше марли, което също ми е смешно, но тензухи е уникално! 😂
    Изобщо не се учудих на плажуващите, оправи им се времето, през деня не са по якета, как да не се попекат. Завидяха му мъжете на новия фермер - има на какво да подпре морна глава - хубава възглавничка, има и какво да си погали.. ☺ Е, много сте строги тук, пък, не знаЙте ли, че това продава, поне така си мисли екипът на предаването, предполагам. 😂
   Много романтика, страшно нещо, как да не се просълзи човек с това предложение. 😂 Безчувствена съм явно, не ме просълзи. 😂 Само ми е чудно Какво точно ще ни показват от нощта на годениците утре. ☺ А тях си ги представям покрити с роса рано на сабайле, истинска романтика. ☺
    Но Калоянчик успя да ме просълзи, признавам.
Темата за Македония е задължителна в този сезон, това вече ни е ясно - щом и Владо Николов за това говорѝ. Колко ли са платили на Диана за това участие.. .Thinking Достатъчно, предполагам. Едва ли ще се връща в Щип. Между другото, от Щип е и Любчо Георгиевски, когото безкрайно уважавам.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 02:27 от Ензим

# 698
Сега разгледах профила на Анита във фейсбук и много ми хареса с нормална коса и без обецата на носа. Relaxed

И...

Скрит текст:
Отстрани в приятелите и' ми излезе Елена, не вярвам да се знаят от преди това, така че най-вероятно са отпаднали.

# 699
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Доколкото знам кастинга е многоетапен и е нормално между срещите да са се сближaт (както Калоян и Валерия например) и да си разменят координати.
Настроението ми е зле днес,но ще изгледам епизода.

Харесва ми Алек като фермер,смятам че ще се представи добре.Не смея да гадая за ратаи,опции много.

# 700
Тифани, Каролев те е харесАл, щом лично ти е писАл, ако е бил той, де. 😂 😂 😂

Ахаха, да, и мен сигурно ме беше 'аресал. Като ме нападна колко съм тъпа и как трябва да си изхвърля дипломата. Пак в месинджър. Ама аз имАх неблагоразумието да му отговоря и да се аргументирам... И настана ужас.  Twisted Evil

Нали ви казах, че за него ни- що! няма да казвамбе! Mr. Green

# 701
  • Варна
   Скандалът беше ненужен, истерични крясъци за нищо.😬 Но пък и да переш толкова време... Седем часа е прала нейните дрехи и тези на Гинчев. И аз се зачудих защо не си запалят още огньове, нямат ли право? Трудно е толкова народ да се изчаква с топлата вода.

Хм... че беше абслютно ненужа тази истерия вярно е. Че на Дарина единствената и вина в случая, е че е неефективна също е вярно. Иска жената хубаво да си свърши работата и я върши (писах вече, че а смятам за перфектционалист), но я показват някак си... некреативна и неадаптивна към чужди условия. Тя си пере и окаляните до колене панталони и финтите дантелени бикинки по един и същи начи. Абе, хора... аз ли се бъркам или под новопостроения мост имат течаща вода. Това какво богатство е, пък било то и да не е някой бързей, а ако беше - Охоооо! Ела ми природо с цялата си сила! Сън няма да спя, но ще измисля как да я канализирам тази енергия. Бих разпределила дрехите в няколко чувалчета, бих ги вързала на моста и поточето да ги плиска там, разкисва и малко от малко отмива грубата кал и кравешки акита. През това време вършиш нещо друго. Като се поизплакнат вече си грееш вода и търкаш със сапуна директно върху текстила и переш реално, а не бъхтиш като хамалин върху наслоената кал докато стигнеш до тъканта на дрехата. Той Каролев затова едва я търпи. Грубиян, който много лесно избухва, но на моменти имам чувството, че основателно я яде. Само думите и децибелите ако бяха допустими и приемливи можеше и да се получи нещо от критиките му.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 09:57 от Spirit Crusher

# 702
Е ся вече ме Фана яд че не съм писала във фейса  тада получа и аз благодатно съобщение.

# 703
Е ся вече ме Фана яд че не съм писала във фейса  тада получа и аз благодатно съобщение.
Не се притеснявай..100% съм сигурна, че ще има още поводи за писане.
Тиф, Joy

# 704
Какво ми има ?Трогна ме Калоян , не се разчусвах от предложението и цялата сага " влюбени-сгодени" ми е досадна. То вече няма предаване без някой да прави предложение, както каза една съфорумка, баш сега ли го напъна .
Какво чудо сме жените , такова чувствително , добро и работливо момче като Калоян беше загърбено заради някой,  който я сравнява с 'Бентли" . Имах чувството, че сценката с плажуващите е нагласена , на мъжкаря му се зави свят от дупета, чудеше се накъде да гледа и кое да гали , за да покажат сценаристите голотийка.
Дарина може да е досадна , но тензух в който се е изцеждало сирене вероятно се пере трудно, заради проникналите частици , който е цедил кисело мляко, знае какво става.  Нападките към нея бяха неоснователни  , груби, простотията и простащината на Каролев и Мишо се развихриха с пълни сили. Беше ми тягостно да гледам как за пореден път българи се нахвърлят като глутница върху някой различен от масата. Като не се справя Дарина , дайте на Бентлито да изпере тензуха и дрехите изцапани от трева и кал.
После защо македонците се гърчеели, ами ето една причина - липса на съпричастност, грубост към по слабите , хора налагани като авторитети от тъмни сили се държат като мутри , а по-глупавите им подражават.....чудно общество сме заформили, че искаме и да прииждат към нас.
Първият сезон на фермерите им беше истински трудно , сега чувам за химически тоалетни (не съм против), виждам винтоверти и такери..... четвъртия сезон може да са на хотел и да ги карат с автобус до Фермата. Не, че искам да се измъчват участниците , ама направете им фурна или им подскажете как да си направят подница. Поне им запалете втори огън, че скандали като вчерашния за топлата вода вадят най-негативните черти на нацията. Гордеете ли се, че сте българи след такова обединено мачкане на по-слабия?

Общи условия

Активация на акаунт