Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 205
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Тези сценаристи наред ли са? Уж Наталия се заричаше, че повече няма да погледне баща си, той за нея не съществуваше и т.н. и сега изведнъж се върнала при него. А той пък от върл побойник и насилник се превърнал в кротко агънце.  newsm78 За арогантността и безочието на Наталия да не говорим - изчезва с дни, после се появява, криейки къде е била, играе го сърдита и наранена.... алоооо, сценаристите?!?!?... пийте си редовно хапчетата, моля!

# 466
  • There I was on a July morning
Аз разбирам донякъде, ок изпада в депресия и си вдига чукалата, хубаво се връща после, но нито дума за документите и искането и за развод?! Все повече се убеждавам, че сценария се пише от 50 човека сигурно и този дето е вмъкнал този развод ще пише сигурно другата серия, за да се спомене отново за него.  ooooh!
Без да съм сигурна, но предполагам, че по тази схема се пише сценария. Laughing Всеки сценарист измисля по един епизод, а има човек, който следи за гафове и противоречия в сюжетната линия. Това го четох във връзка с друг БГ сериал, но мисля, че и тук е валидно. Grinning

# 467
  • тук, на мястото си
Много се учудих, че Наталия е при баща си. Това е голям обрат.  newsm78 newsm78 newsm78
  Явно той е задействал развода, но пък тя със сигурност знае  това.

# 468
  • София
Сериалът се превърна в пълна пародия за мен. Наталия с баща си. Държи се като наранена от неразбирането на Калин. Той се гъне и суче, все едно нарочно е утрепал баща си на сватбата..Пълни безмислици. Поне ще имам един свободен час след новините вечер.

# 469
  • Варна
Всеки сценарист измисля по един епизод, а има човек, който следи за гафове и противоречия в сюжетната линия.
Ако е така и тук, то този човек хич не си върши добре работата...

# 470
Точно и аз щях да кажа, че тук най-вероятно такъв човек не е назначен.

Не виждам логика в това Наталия да се връща при баща си, при положение, че го остави да умира и избра майка си. Не мисля, че човек в депресия тръгва да търси и да се сдобрява с роднини, с които е скаран... Сега пък и ще кара Калин да го лекува и ето излезнаха още сума драми от това.

# 471
  • София
Уф, това с Наталия и баща ѝ... мнооого глупаво! Та, той посегна на майка ѝ пред нея в болницата! Сега пък билет ѝ бил пращал и обещал да не ѝ посяга, този сам не си вярва, а Наталия още по-глупава излиза. Сега пак ли ще се карат с майка си, това вече сме го гледали?!

# 472
  • Варна
Според мен: Наталия е потърсила баща си заради,  това че както тя каза на Калин около тях има много смърт, а на баща и така или иначе не му остава много щом тя да иска поне още няколко месеца да го закрепят.. и може би го е почувствала като човекът които през целия и живот е бил до нея и скоро и той ще си отиде като онея двамата...
Харесаха ми Вяра и Боби днес как си държат един на друг това накара и Банков да ги задържи на работа...
Жекова вече сериозно започва да дразни...
И Вили напоследък с нейните далавера с които иска да лапа още Пари започва да ме дразни... Развалиха и образа а беше станала малко по човечна и не ламтяща само за пари...
Да видим утре какво ще и каже Банков за семейството си...

# 473
Да видим утре какво ще и каже Банков за семейството си...
Когато е на края на промото може да остане и за следващия ден. Все пак всички сме любопитни какво ще каже за жена си. За детето вече е ясно.

# 474
Аууу, възмутена съм.
Това за наталия (пиша я в малка буква нарочно, защото за мен тя е герой-плужек в сериала) и бащата е мега-тъпо. ОК, има драма между родителите, ОК, тъпо е да избираш между този и другия родител, ОК, бременна си, разстроена си, искаш да се помириш, простиш или каквото е там. Ама да плетеш интриги, да се държиш като инфантил, не се учудвам че героинята е имала и проблеми с дрогата, тя дрогата такива типажи успява да полази-плужеци.
Имам предположение, бащата, макар и пред смъртта, не може ли да е извъртял така нещата, че все едно Калин иска развод, и тя затова да го играе нещастна и отритната? Изключително смотано е иначе да си поискал развод , и то с адвокат, документи, и после идваш след ден ни лук ял ни лук мирисал, дума не обелваш за това, ама се цупиш що другия ти се сърди.

# 475
Аз не виждам защо баща й ще иска тя да се развежда?? 

# 476
Чета ви и се чудя каква логика търсите, още в първи сезон спрях да я търся... Нито логика има, нито мисъл при сценаристите.
Сега извадиха Юрий Ангелов и той да изкара нЕкой лев. И това е. Не го пиша с лошо. - харесвам го! но много нескопосано пак го вкараха в сериала. А бе.... Twisted Evil

# 477
  • Русе
Аз не виждам защо баща й ще иска тя да се развежда?? 

За да е сама, т.е. по-лесна за манипулация.
Мисля, че той я е подучил за развода. Но и аз се чудя, как пък точно към него се е обърнала.
Сценаристите май пак започват да оправят образа на Добрева.
Мисля, че ще има нещо окоро уроложката. Предстои да видим.

# 478
Уроложката играе по-дървено и от девойките на регистратура. Рецитира като ученичка. Надявам се да продължи участието си в сериала само като статист или с няколкосекундни включвания. Като се замисля, нямам против да я гаджосат с Владов или Пенев.

# 479
 Peace
За мен снощи за сефте имаше малко повече динамика в серията, така би ми се искало да е .
Логика не търсете, то и жената на милошев е бездарно некъдърна! Ама шуробаджанащина, ко да ги праиш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт