Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 206
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Да черната хроника беше в повече време беше за малко хепи.. Макар че и сега дори и да няма умиращи, пак нещо всичко е някак черно...
https://nova.bg/accents/view/2017/10/02/194486/тайните-от-миналото-на-доцент-банков-излизат-наяве-в-откраднат-живот-чуждо-тяло/
Интересно..., може бащата на Наталия да е изпратил документите за развода. Thinking Дали с нейно, или без нейно знание, мотивите все още са неясни. Crazy

Има някаква логика в това. Първо той е съдия(или е бил, не знам какво са решили сценаристите), второ Наталия я нямаше доста време и може да е била при него, да му е разказала за събитията и той да е решил да действа вместо в нея. Иначе няма смисъл след документите за развод да дойде и нищо да не спомене за това.

# 451
... Дали картонените герои ще бъдат по някакъв начин отстранени-кой умира, кой бяга и се развежда, кой го уволняват и т.н.
Е това не може да каже и  махмурлията-сценарист  Joy hahaha Вече не търсим логика в нищо  ooooh!

# 452
Не мисля, че Наталия е била при баща си и той има нещо общо с цялата сутиация и документите. Още в болницата като удари майка й, тя му каза, че вече няма баща и се съмнявам да се е обърнала към него.

# 453
Тя и майка нямаше... Неведоми са пътищата сценаристки.

# 454
  • София
"- Ти пък откога разбираш от гени?"
"- Откакто гледаме прасета..."
Аз от тази реплика и поведението на майката на Хинова си вадя извода, че самата тя (Хинова) е осиновена. Или майка ѝ е забременяла много трудно с нея.

# 455
  • ту тук, ту там
Абе наистина ли е възможно трето лице да подаде документи за развод между двама души! 😵😳😱

# 456
  • Разпиляна във въображението
Аз от тази реплика и поведението на майката на Хинова си вадя извода, че самата тя (Хинова) е осиновена. Или майка ѝ е забременяла много трудно с нея.

Аз пък мисля, че жената чете литература за отглеждане на животни щом гледа прасета. Поведението на майките и на децата беше кръстоска и това показваха. Майката на Мазов държи на гените и рода, а Мазов иска само дете, което да радва съпругата му. Майката на Хинова не държи на гените и иска дъщеря й да е щастлива, а Хинова държи това да стане само от съпруга й.

# 457
  • София
Може и така да е. Но през моя мироглед и опит (сега какво мислят сценаристите е тъмна Индия) хората, близките или те подкрепят, но с идеята, че правиш добро, браво и т.н. (колко е правилно това мислене е друг въпрос) или изобщо не те подкрепят. Рядко, да не кажа никога не настояват толкова за осиновяването. Майката на Хинова много настървено я убеждаваше за осиновяване, а е нормално Хинова да иска да е бременна, да роди. Обикновено идеята за осиновяване, при липса на други деца в семейството, идва, когато са изчерпани другите възможности.
Скрит текст:
Бяхме приемно семейство, с 2 наши биологични деца тогава (сега са 3 Simple Smile) и искахме да осиновим приемното дете, та имам представа за реакциите на хората, включително и на соц. работници).

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 11:17 от Аня♥♥♥

# 458
  • София
Абе наистина ли е възможно трето лице да подаде документи за развод между двама души! 😵😳😱
Не, не може. Ако решат да го извъртят така (което мен лично ме съмнява) всичко ще е фалшиво - фалшива молба за развод и актьор нает да играе адвокат. Иначе няма начин.

# 459

И аз останах със същото впечатление.

# 460
  • There I was on a July morning
Ами мислиш ли че той ги е изпратил... Аз все си мисля че е Наталия.. Нали по едно време адвокатът и се обади на Калин и му каза.. '' здравейте аз съм адвокатът на Наталия Павлова, исках да Ви попитам подписахте ли вече документите '' и нашия се развика че бил в операция.. Не мисля че някой  които и да е ще си прави такива '' шеги '' с тях... Най много щом той ги подписа да оттеглят иска за развод и да се опитат да зглобят липсващите парчета в тяхната мелодрама...
Да видим... Но мисля че няма да има финален развод...
Да, мисля, вече стана ясно от кадрите от промото.
В крайна сметка и аз очаквам, че няма да има финален развод.
Развитието на останалите сюжетни линии е според очакванията за героите, а новият директор съвсем не е лишен от човещина.

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 21:32 от Скубиду

# 461
  • София
Който предположи, че Наталия е била при баща си да пусне тото Simple Smile

# 462
Който предположи, че Наталия е била при баща си да пусне тото Simple Smile

Верно ли, хаха. Утре ще гледам епизода, той ли е виновен за развода?

# 463
В случая за мен е без значение къде точно е била, а как се вписва молбата за развод в цялата тази измислена драма. Едва ли е било само за да изпита Калин дали още я иска такава каквато е евентуално по съвет от баща си.

# 464
  • София
Обаче на мен така ли ми се чу, но баща и спомена ей така между другото за развода и Наталия не реагира по никакъв начин, така че е знаела за документите. Е, това вече е мега малоумно от нейна страна.
Аз разбирам донякъде, ок изпада в депресия и си вдига чукалата, хубаво се връща после, но нито дума за документите и искането и за развод?! Все повече се убеждавам, че сценария се пише от 50 човека сигурно и този дето е вмъкнал този развод ще пише сигурно другата серия, за да се спомене отново за него.  ooooh!
С каква наглост се връща, държи се като инфалтивен пубер и за капак дори не обелва дума за това. Калин и той се сеща за какво ли не да я клъвне, но и той мълчи за документите.
Просто нямам думи за какво сценаристко и режисьорско бездарие става въпрос.  ooooh!
При Банков също започват да оцапват пейзажа. Изобщо нищо стойностно не могат да задържат за повече от два, три епизода.

Общи условия

Активация на акаунт