Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 215
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Наистина беше много съмнително отиването на Врабчев до компютъра точно когато се убеди от санитаря че директора го няма там. Какво обаче беше намислил си остана загатка. Не вярвам това да има нещо общо с Наталия. Да задействаш процедура за развод по интернет без дори да си един от развеждащите се и то точно в България клони повече към научната фантастика  Laughing

# 436
Може да си има свой човек юрист за тази работа. Малко ли измами се правят?
Оправиха здравеопазването, сега могат да подхванат и правосъдието.

# 437
Измами се правят там където за замесени (много) пари. Адвокат да се забърка в това без да е упълномощен от този който се развежда е абсурд. Нали делото ще стигне до съда и адвоката трябва да се яви заедно с "обвиняемите" и ще лъсне всичко. Гледането на делото не може и то да мине анонимно по интернет.

# 438
Въобще не ми се вярва тази теория, че трето лице е изпратило документите за развод и Наталия няма нищо общо.  Просто сценарият им куца.

# 439
може да са забарвили защо Врабчев ползва компютъра  Mr. Green всичко може да се очаква. Ама със синдрома на Даун направо им давате идея за нов сезон на сериала Stop
аз си мисля ,че Наталия е подала документите за развод и не е разбрал, че Калин е върнал подписана в крайна сметка. Яд ме е, че сценаристите не си намериха друга жертва "да и видят сметката на героинята", ами точно на Наталия. Ей Добрева подхванаха, Романова да бяха  раздрусали малко...
За Мазов и Мазова си мисля, че както Кръстева и каза, трябва да спре да мисли за това и да се навива, тогава ще се получи. На мен поне точно така ми се случи  Laughing Дано сценаристите се смилят над тях поне.

# 440
Пепчо, каква милост у тия сценаристи?!  hahaha Всички трябва да са нещастни. Naughty

# 441
  • Варна
Ее поне никой не е умрял все още в тоя сезон Joy

# 442
И на мен това ми направи впечатление, но пък си спомням, че в някое от интервютата преди сезона вече споменаха че няма да ни натоварват повече със смъртните случаи из болницата. Наистина бяха прекалили по едно време с това.

# 443
  • Варна
Да черната хроника беше в повече време беше за малко хепи.. Макар че и сега дори и да няма умиращи, пак нещо всичко е някак черно...
https://nova.bg/accents/view/2017/10/02/194486/тайните-от-миналото-на-доцент-банков-излизат-наяве-в-откраднат-живот-чуждо-тяло/

# 444
Само на мен ли ми се струва, че в последните епизоди нищо съществено не се случва? Само някакви измислени диалози и разходки по коридорите с криене зад вратите...

# 445
  • Варна
Абсолютно... Нищо интересно
Банков само обикаля и слухти. То хубаво че иска да ги опознае ама по такъв начин ли бря... Като дърта клюкарка..
Да ги събере на една маса,  да им каже два блъфа, да ги види как ще реагират да ги опознае.. Той сега си прави прибързани изводи за всички...

# 446
Стартираха добре с 3-4 епизода и  издъхнаха  откъм  свежи идеи  ooooh! /поне да преписваха по последователно от чуждите сериали /.
Банков като някакъв клепар  се лепи по стените и слухти  , позволява на всички да му се карат и отяждат , егати и немския  шеф !
Вече ми е все тая дали  кукувицата Натали ще си върне Калин  Whistling По-добре  Praynig  Мазовците да имат бебче .
Айде по-скоро да разкарват Добрева ,че става неприятна за гледане с това самочувствие и липсата на елементарно възпитание .

# 447
  • There I was on a July morning
Да черната хроника беше в повече време беше за малко хепи.. Макар че и сега дори и да няма умиращи, пак нещо всичко е някак черно...
https://nova.bg/accents/view/2017/10/02/194486/тайните-от-миналото-на-доцент-банков-излизат-наяве-в-откраднат-живот-чуждо-тяло/
Интересно..., може бащата на Наталия да е изпратил документите за развода. Thinking Дали с нейно, или без нейно знание, мотивите все още са неясни. Crazy

# 448
  • Варна
Ами мислиш ли че той ги е изпратил... Аз все си мисля че е Наталия.. Нали по едно време адвокатът и се обади на Калин и му каза.. '' здравейте аз съм адвокатът на Наталия Павлова, исках да Ви попитам подписахте ли вече документите '' и нашия се развика че бил в операция.. Не мисля че някой  които и да е ще си прави такива '' шеги '' с тях... Най много щом той ги подписа да оттеглят иска за развод и да се опитат да зглобят липсващите парчета в тяхната мелодрама...
Да видим... Но мисля че няма да има финален развод...

# 449
Аз искам да попитам, може би сте го коментирали в началото, но аз се включих скоро в темата - в промото, преди да започне самия сезон още, даваха героите в определени ситуации, и част от тях бяха картонени и падаха. Дали картонените герои ще бъдат по някакъв начин отстранени-кой умира, кой бяга и се развежда, кой го уволняват и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт