Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 204
  • 741
  •   1
Отговори
# 480

Логика не търсете, то и жената на милошев е бездарно некъдърна! Ама шуробаджанащина, ко да ги праиш Mr. Green
Имат нужда от един Банков в екипа авторите на филма Simple Smile

# 481
https://nova.bg/accents/view/2017/10/03/194627/юлиан-вергов-харе … нието-на-героя-ми/

Интервю на Вергов за героя му.

" Държа всичко да ми е ясно, както и по-голямата част от сценария предварително, за да мога да си начертая линия на поведение на героя. В сериала е трудно, защото са различни режисьори, сменят се екипи, снима се разбъркано, на ден може да се случи да се снимат 3 различни серии."

Аха...явно някой не следи нещата като хората. Grin

# 482
" Държа всичко да ми е ясно, както и по-голямата част от сценария предварително, за да мога да си начертая линия на поведение на героя. В сериала е трудно, защото са различни режисьори, сменят се екипи, снима се разбъркано, на ден може да се случи да се снимат 3 различни серии."
Аха...явно някой не следи нещата като хората. Grin
Това потвръждава  нашите съмнения ,че  създаването на сериала няма връзка с главния мозък , защото няма такъв  #Crazy
Филмът на моменти ми е много месарски  с някакви нервни  термини на висок глас  и излишни медицински подробности . А с "микулича"  направо  стават жалки .
Вчера  студентът в трети курс /син на пациента с рак/  така компетентно се накара на Калин , че щях да падна .
Сцените на Наталия и  "милото татенце"  не само , че не ме разчувстваха , а даже ме вбесиха  #2gunfire
Сериалът пак ми забива тъпо  като  предишните сезони . Жалко , след първите няколко серии  имах някаква надежда , че  Милошевица някъде са я разкарали ...
Явно   синдромът "Делян Добрев" е обхванал и този бранш . 

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 13:34 от Ели-фен

# 483
  • София
Марта я гледах скоро по нова в интервю, та тя също каза, че сцените се снимат много разбъркано.

# 484
  • Разпиляна във въображението
т.е. да очакваме Наталия всеки момент да реши да подаде документите за развод  Laughing

За снощната серия - Калин се опита, Наталия е патка. Дръпнато неориентирано същество, което бяга от човекът, който я обича въпреки всичко, за отиде при този, който е малтретирал майка й. Легнала до него тя слуша и слуша лъжите му.

Образът на Банков става смешен. Добрева явно е попаднала на екип, който я харесва, написвайки й по-леки и приятни думи.

Пациентът с пейсмейкър - как два хирурзи не разбраха, че пациентът има машинка?

# 485
  • somewhere near the sea
Пациентът с пейсмейкър - как два хирурзи не разбраха, че пациентът има машинка?
За да се докаже Верчето, бе.....

# 486
Уроложката беше много зле снощи. Те от някой читалищен драмкръжок да бяха взели някое момиче, повече щеше да се получи. Имах чувството, че всеки момент ще скочи и ще изкозирува на Банков. А защо се снимат разбъркано епизодите някой знае ли? И защо са различни сценаристи? Явно нямат никаква комуникация помежду си и така се стига до тотално нелогични действия, времеви разминавания и т.н.

# 487
Уроложката съм я гледала в театъра, страшна актриса. Добре игра и миналия път в сериала, но вчера беше ужасно дървена. Дано се отчупи. Знам, че може.

# 488
А защо се снимат разбъркано епизодите някой знае ли?
На всички филми и на сериалите, сцените се снимат разбъркано. После се прави монтаж коя сцена в коя серия да бъде. Като имат написан сценарий и снимките се снимат според условията. Например дадени сцени ако трябва да бъдат снимани през нощта, се снимат в една вечер, за да се използва това че времето е нощ. А после тези две сцени се монтират в различни времеви диапазони във филма/сериала.

# 489
  • Mediterraneo
Да, не е чудо невиждано да се снимат в един снимачен ден сцени от различни епизоди. Нито пък различни екипи да подготвят различните серии. Но да, нишката трябва да не се прекъсва и да не се набиват такива противоречия в очите на зрителя.

# 490
  • Пловдив
Снощи ни вест от Стилянова и Пешко...

# 491
Уроложката съм я гледала в театъра, страшна актриса. Добре игра и миналия път в сериала, но вчера беше ужасно дървена. Дано се отчупи. Знам, че може.

Като каква е играла? Пак ли уролог?

# 492

Като каква е играла? Пак ли уролог?

Сестра игра. Беше руса и беше любовница на Захариев и се опитваше да го изнудва, защото той я заряза. Още преди да почне да се занимава сериозно със Стилянова. Май я изритаха в последствие. Но беше различна, с много къса руса коса и затова лесно могат да я вкарат в друга роля сега.

# 493
Стига бе! Сериозно ли е същата актриса? Толкова ли няма други актриси в тази държава, че се налага една и съща да играе две роли в един сериал?!?... Явно е с връзки жената...

# 494
Може пък просто да са я харесали как играе и да са я взели за по-голяма роля. Надявам се да се отчупи и да заиграе както знам, че може.

Общи условия

Активация на акаунт