Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 20

• 79 143
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Баща -Велизар Ангелов, майка-Стаменова, а Наталия е Павлова. Не че няма такива семейства с различни имена, но това си е недомислие.
Може за фамилия да са писали второто (бащиното) име на баща ѝ, преди е можело, брат ми и сестра ми са така (и аз, де, бях, преди да се омъжа).

# 601
  • ту тук, ту там
То и сега може!

# 602
  • София
Ами не съм се интересувала. Интересно, дали сценаристите го знаят това или са пропуснали. Joy

# 603
Уроложката вече е участвала в сериала. Първи сезон, първите серии. С боядисана коса, задяваше агресивно доцент Захариев.

# 604
  • София
Уроложката вече е участвала в сериала. Първи сезон, първите серии. С боядисана коса, задяваше агресивно доцент Захариев.
Да не беше една, която му направи свирка и после той я принуди да напусне, защото го заплашваше... нещо такова

# 605
# 606
  • ту тук, ту там
Това още преди дни го изкоментирахме!

# 607
Добре, не ми се карай.

# 608
  • ту тук, ту там
Чак пък да ти се карам?! 🙄

# 609
Нашият доктор Василев снима други сериали, явно затова го няма тук.
Загледах един нов сериал Absentia и какво да видя - познат доктор Simple Smile

Вярно! и още 3 българи видях.

# 610
  • Разпиляна във въображението
Сериалът е изцяло сниман в България  Grinning

# 611
Сериалът е изцяло сниман в България  Grinning

Joy Ми, голям съм заплес, хич и не разбрах, а и не допусках, че Стана Катич би снимала тук. Точно този доктор не мипсва хич.

# 612
Аз и в трейлъра на филма "Възвишение" го видях. По-рано си мислех, че само за лекар не става с този стил на изразяване и посредствена актьорска игра, но сега вече смятам че си е объркал професията.

# 613
  • тук, на мястото си
Този сезон още никой не е умрял в болницата. Сега като вземе Калин да оперира тъста си, да не вземе да се гътне на масата тоя инат, че тогава отиде още един сезон сърдене на Наталка.

# 614
Няма, Наталия в промото благодареше на Романова, че е оперирала баща ѝ. А Романова ѝ казва, че Калин е решил да оперират и трябва да благодари на него.

Общи условия

Активация на акаунт