С хъс и страст започна 8 клас

• 70 143
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • софия
Всички оценки ли се взимат впредвид от свидетелството? Т.е  фвс, ии , музика ...?С тях  е 5.70 успеха - без тях не стига за стипендия.

# 241
Да, всички от задължителната подготовка се вземат.
По тях, без СИП се смята успеха.

# 242
  • София
Мисля, че оценките от ЗИП не влизат в дипломата - не би трябвало да се вземат предвид и при определянето на успеха за отпускането на стипендиите.

# 243
В свидетелството има ли записан среден успех? Би трябвало да има, ако е по стария образец.

# 244
Мисля, че оценките от ЗИП не влизат в дипломата - не би трябвало да се вземат предвид и при определянето на успеха за отпускането на стипендиите.
Да, така е , не влизат. Имах предвид тези от ЗП, без ЗИП и СИП.

# 245
в 1 АЕГ на родителската среща ни казаха,че на 04 октомври ще имат съвет,за да доизяснят нещата с новата наредба за стипендиите за 8 клас.След това ще се направи списък във всеки клас , ще се представи на директорката за одобрение и през ноември всеки ще си получи стипендията, считано от 15 септември 2017. За 6.00 годишен успех от  7 клас- 50 лева, 5.50-5.99- 35 лева на месец.

# 246
  • София
Пак в Първа АЕГ, в нашия клас обаче класният дума не обели за стипендиите  Crossing Arms

В свидетелството му няма записан среден успех. Ще подпалят елките да пресмятат  Mr. Green

# 247
В нашето училище сме до фазата класната направи списък с отличниците въз основа на успеха от 7-ми клас.
Чакаме развитие по темата.
Мама Меца , вие сякаш с АЕГ 2017 не сте в едно училище, майтап.

# 248
  Не ви бях чела много отдавна. В крайна сметка я приеха в Руското с ФЕ. Много е щастлива от факта, но още си няма приятели и това лекичко я натъжава. Френският й харесва много, но още й е трудно, досега не го е учила.
  Спокойна и успешна година на всички! bouquet

# 249
  • Русе
 При нас стипендии до 16 години няма да има. Така казаха на родителската среща. То и почти всички са отличници от 7  клас там.Явно от 10 клас ще получават заслужилите.

Мина първата родителска среща.Значително по-информативна, от такава в началото на учебната година. Имаше реални впечатления , не че бяха блестящи. Учителката по БЕЛ е доста хард. Беше възмутена ,че само един от класа е изпълнил някаква схема.Само надникнах , за пръв път виждам такова нещо, но пък не се задълбчоих да видя за какво иде реч.Ще се вклчюа ако се наложи. Входното е в петък. Цялата седмица ще правят контролни. Изненадана съм ,че решава много добре по математика.Нищо от това, което наливах цяла година не е забравено, освен това задачите се четат и даже се мисли и се търси решение. Невиждано до тоз момент. Явно сме докарали да качествени изменения.
   По английски ,както вее е ясно, няма да правят НВО по езика на края на годината. Но пък класното ще си бъде сериозно, освен лексика, граматика, ще има съчинение.
   По филисофия също каза, че ще им дава писмени разработки на теми. Започнах да го ръчкам на тема разкъждения, защото хич го няма. сега за всяо нещо му искам обосновка.Много му е трудно, но е интуитивен и баш когато загубя надежда ми изплюва нещо ценно.
  Уилището им е от така наречените иновативни училища. Щели да включват много проекти за обуение с излизане извън училището.
  Вече си е набрал клуб на спортиста  и по един час след училище изкарват на фитнес площадката зад училището. Понякога ми се показва и видео материал. Инае Светослав си тренира всеки ден в залата, но без елементите
 , които му натоварат кръста.

# 250
В нашето училище сме до фазата класната направи списък с отличниците въз основа на успеха от 7-ми клас.

И ние сме на тази фаза, класната им е сметнала успехите и му е казала, че е с успех 6.00 и ще получава стипендия, щели да им раздадат формуляри за дебитни карти, но до там е информацията.

Той пък е станала ужасно раздразнителен, не знам защо очаквах, че пубертета ще мине гладко.

# 251
Хапка, успех на девойката и дано скоро да си намери приятели.

И ние сме на тази фаза, класната им е сметнала успехите и му е казала, че е с успех 6.00 и ще получава стипендия, щели да им раздадат формуляри за дебитни карти, но до там е информацията.

Hands Plus1
При нас отличниците явно не са чак толкова много...

# 252
  Чиби, благодаря!

# 253
Добро утро!
Успешна седмица и на гимназистите и на близките им!

# 254
Кипра Маца, да ви пратим малко слънце от Русе.
Искам!
Дано се затопли, че почти съм на крачка да пусна климатика. Толкова ми е студено, че не е истина просто.
Оооо, пуснах го още миналата седмица! И юрганчетата сложих! Толкова се намръзнах миналата седмица - прибирам се, децата по леглата, дремят с телефоните... "Що не пишете домашно?" "Аааа, не! Пусни да се стопли, няма да ги пишем с якета!"
....Изненадана съм ,че решава много добре по математика.Нищо от това, което наливах цяла година не е забравено, освен това задачите се четат и даже се мисли и се търси решение. Невиждано до тоз момент. Явно сме докарали да качествени изменения.
Хмммм, при нас май не смеееее.... Калоян миналата седмица ме пита нещо по математика, като цяло се беше справил с домашното, но на входното "мъничко нещо пообърках, ма няма проблем!" Ооооох!

По английски ,както вее е ясно, няма да правят НВО по езика на края на годината. Но пък класното ще си бъде сериозно, освен лексика, граматика, ще има съчинение.  
Нас още на първата родителска среща ни информираха, че ще проведат вътрешен изпит по формата на НВО по езика... И то съвсем НВО - устния изпит ще е с двама учители на 8ми клас, които не преподават на конкретната паралелка, писмените работи ще се проверяват също от двама, непреподващи на конкретния ученик... (7 паралелки 4 преподавателя, 3ма са по на два 8ми класа, един е на 8ми клас + часове с по-големите...)

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 08:55 от peneva_a

Общи условия

Активация на акаунт