С хъс и страст започна 8 клас

• 69 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
2АЕГ имат учебници от А1 и започват оттам... и на "добрите" по английски им се отелва вола от писане на транскрипции Wink що'т са мно'о дОбри, намерила им е цаката учителката, грам не скучаят Smiling Imp
Ха, ха.
Прави сте, че трябва да започнат от ниво А1 и интензивното и разширеното., а от там нататък с какви темпове ще напредват зависи от това какво е положението във всеки отделен клас или група. Като учителите трябва да се съобразяват и с начинаещите и с напредналите, за да се изравнят в един момент, маже би още в края на тази година.
Амбър, ще се прави Светльо.

# 361
То тя и моята е супер доволна от положението с езика...дремуца си, изучавайки цветове и цифри, единствено на столиците на европейските държава видя малко зор, ама то щото географията и куца. За да избегнем шляенето по улиците и разни други вредни настроения които подозирам се промъкват в русата и тинейджърска глава от тази седмица започва немски в Гьоте институт. И още неща ще измисля...Smiling Imp

# 362
Eй, не са случили на майки тези наши деца.
Нашият не може да дремуца само над НЕ , защото е с разширено изучаване и учи всички останали предмети.
П. П. Питам нашият  как е минало в училище, а той , тъжен съм, зашо, защото по Физика на входното 1 точка не ми стигна за 5- ца , а по География на един от въпросите отговорих на половина. А дано се стресне нататък.

Последна редакция: чт, 05 окт 2017, 20:20 от Чиби

# 363
  • столицата
Мами, някоя проу4ила ли е кои оценки от 8 клас ще влизат в дипломата за средно?

# 364
Не съм проучвала, щот' не ме засяга, ама имам някаква информация.
А подкуп? Smile
Чл. 30. (1) Окончателните оценки по всеки учебен предмет при завършване на средно образование се формират с точност до 0,01 като средноаритметични от годишните оценки по учебния предмет, изучаван във втория гимназиален етап в задължителните и в избираемите учебни часове, а в спортните училища - и във факултативните учебни часове по учебен предмет от специализираната подготовка.
...
(7) Наред с окончателните оценки по ал. 1 в дипломата за средно  образование се вписват в точки и в оценки и резултатите от успешно положените държавни зрелостни изпити по чл. 134 и 135 ЗПУО.

...
В превод от МОНстърски - нито една.

# 365
То тя и моята е супер доволна от положението с езика...дремуца си, изучавайки цветове и цифри, единствено на столиците на европейските държава видя малко зор, ама то щото географията и куца. За да избегнем шляенето по улиците и разни други вредни настроения които подозирам се промъкват в русата и тинейджърска глава от тази седмица започва немски в Гьоте институт. И още неща ще измисля...Smiling Imp
Същата работа с дремуцането по АЕ, шляенето и немския в Гьоте. Може и да се окажат в една група. Ето с кого ще обменям информация.Grinning
Измислихме плуване и волейбол. Иска фитнес, но нещо не ми е ОК...струва ми се рано.
Габи, беше писала, че твоят син ходи, сподели повече, моля.
В техния клас има дете, което е учило само немски, учителката питала от 1-во или от 2-ро да започнат и решили от началото.
Ама трябвало и транскрипция да пише...това му е дерта, за какво  ли му била.
Чак не повярва, че има 6 на входното по БЕЛ, специално ми се обади и ми изпрати снимка на коментара на госпожата: "Много добра езикова култура!". За сметка на това, на входното по МАТ, щото било първи час, проспал правилното решение на една от задачите, допуснал и технически грешки и има 5.

Дидева, искаш да ми кажеш, че диването правилно се е ориентирало, че тази година ще си почива...пък то могло и 3 години да си почива. Него ще ти пратя с подкупа.Smiling Imp

Бързо да оздравяват всички болни! И моето ходи хремаво тази седмица.

# 366
  • София
Какво, 8., 9. и 10. клас не влизат в дипломите ли? Ех, че хубаво! Хайде да направим канал за рушвети до Габрово!

# 367
Ами, според ЗПУО и наредбата за оценяването, оценките от 8-10 клас служат за формиране на окончателните оценки в удостоверението за първия гимназиален етап.
Скрит текст:
Ще трябва да деля подкупите с бившия министър Кунева и г-н Стаматов. Smile

# 368
  • Русе

Хайде да направим канал за рушвети до Габрово!
  Аз знам пътя, ще ви водя.Simple Smile

В училището имат над 20 клуба - театри, дебати,журналистика, математически, природни, абе всякакви.Хареса само  Android apps с преподавател от университета.
    Не можа да се раздели с акробатиката и всеки ден е по няколко часа в залата, като тренира умерено и е помощник-треньор. Казва че му харесва и се справял добре. Другите му занимания са свързани с музиката и писане на бийтове, ама нещо не е продуктивен напоследък. Сигурно защото си пише домашните. Приятно съм изненадана, дано тъй си остане.

# 369
  • столицата
Интересно ще е да разберем за какво ще служат оценките от удостоверението от първи гимназиален етап newsm78
Аз Дидева отдавна имам да в 4ерпя, но само прелитам през Габрово за по 4ас и не стигам до нея. Ще трябва специална организация да спретнем-екскурзия до Габрово за среща с Дидева Grinning
За разлика от вашите деца, моето у4и с пълна пара или с по4ти пълна Wink засега е около 5.50 средно по НЕ. доволна съм. Напредва бързо и все още езикът и харесва.

# 370
И аз съм за рушвета и екскурзията до Дидева.
Голям помощник ни е.
Моят хич няма и да го светвам какво и от кога вкиза като оценка за дипломата. Да бъхти.
И сто социални мрежи и групи да има, той пак като вчера не е разбрал класната къде е качила домашното по БЕЛ. Ами ще го отнесе днес като е заплес.
Галимар, браво на девойката.

# 371
  • гр. София
При нас първата оценка за годината е Аусгецайхнет 6 по немски Blush
Спливитет, БРАВО на ученика за отличната оценка по НЕ  smile3501

2АЕГ имат учебници от А1 и започват оттам... и на "добрите" по английски им се отелва вола от писане на транскрипции Wink що'т са мно'о дОбри, намерила им е цаката учителката, грам не скучаят Smiling Imp
peneva_a, точно така е и в нашата гимназия - учебник и учебна тетрадка за А1 ниво  Peace
Оооо, няма скука - пишат думи, спрягат глаголи - правилни и неправилни до откат!

Амбърче, стискам палци на Светльо за контролното днес по БЕ  fingerscrossed Честита ви нова придобивка!

...
  В училището имат над 20 клуба - театри, дебати,журналистика, математически, природни, абе всякакви.Хареса само  Android apps с преподавател от университета.
    ...

Амбърче, и в нашата гимназия има доста клубове. Осмокласничката се записа в клуба по ИЕ и в музикалния клуб.  Grinning

*Vessy, ПОЗДРАВЛЕНИЯ на твоя осмокласник за успешното представяне на входното по БЕЛ  thumbsup И - бързо да се възстановява  Peace

...За разлика от вашите деца, моето у4и с пълна пара или с по4ти пълна Wink засега е около 5.50 средно по НЕ. доволна съм. Напредва бързо и все още езикът и харесва.
Ааа, galimar, и за щерката мога да кажа същото newsm10 И тя засега учи с голям хъс и ентусиазъм и напредва бързо с ИЕ. Дано така да бъде и занапред!

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 09:55 от Mama Mimi

# 372
  • София
И аз съм за рушвета и екскурзията до Дидева.
Голям помощник ни е.
Моят хич няма и да го светвам какво и от кога вкиза като оценка за дипломата. Да бъхти.
И сто социални мрежи и групи да има, той пак като вчера не е разбрал класната къде е качила домашното по БЕЛ. Ами ще го отнесе днес като е заплес.
Галимар, браво на девойката.

Чиби, и аз така реших вчера като четох тук. Моят е силно избирателен по отношение на ученето. Учи нещо, ако му е приятно и интересно или ако трябва. Това "трябва" обаче трябва да е добре аргументирано, като напр. оценката влиза в дипломата.
Аз вече му обясних, че оценките влизат в дипломата за средното образование и силно се надявам някой родител да не ги светне, че не е баш така.
Да учат, друга работа нямат Crossing Arms
Ние засега сме включили съботно неделно един спорт. За английския още не сме решили как ще бъде.

# 373
  • София
Vessy, моят младеж ходи на фитнес, напоследък по-рядко поради липса на време. Има няколко момчета, с които заедно ходят във фитнес залата, но тренират умерено-бягаща пътечка, малки тежести, въртят колело. Наборът е запленен и от здравословното хранене напослесък- спрял е всякакви газирани напитки, тестени храни, сладкиши. Всички тийнове минават по тоя път-искат да бъдат атрактивни и привлекателни за другия пол. Аз също съм против залитането по крайности, но няма как да спрем наборите да бъдат ослепително красиви. Wink

# 374
Веси, браво на младежа!

Общи условия

Активация на акаунт