С хъс и страст започна 8 клас

• 69 405
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Гримира се с ежедневен грим /спирала и тънка очна линия, гланц/.  Лак също слага - всякакви цветове, вчера беше с тъмно син.. , но ноктите и се чупят и са относително къси. Иначе ходи с униформа, черни дънки и черен суитшърт. Добре, че е руса, че в толкова черно нямаше да изглежда хич добре.

# 571
  • Пловдив
Кипре, може да й вземеш къна за рисуване по тялото -стават много красиви временни татуировки, не е скъпо, модерно е и не е вредно за кожата. Wink

# 572
Аз оъм на другата крайност.
Всичко без якето веднага с влизането се хвърля за пране.
Самята аз не обличам дрехи, с които съм била навън втори път, ако не са изпрани.
Не мога да си представя дънки, с които е търкал столовете в упилище метнатни вкъщи или още повече прибрани в гардероба. Много съм лоша.

# 573
  • Русе
Не иска да ходи два поредни дни с един и същ суичър или дънки и само хвърля връхните дрехи в пералнята, а аз тайно ги вадя оттам и ги прибирам в гардероба поне за още едно обличане.
И аз така, само дето хич не е тайно, ами направо публично се получава, като се развикам. Пришки ми излязоха на устата да обяснявам, че един път носени дънки не се перат, освен ако не са нацапани. Пък те обикновено не са. Подозирам, че това е по-мързелишкият начин за оправяне на стаята - вместо да се гънат, дрехите се смотават в коша както са съблечени.
......
И аз като вас. При нас вчера какво се получи? Бяхме на село и бях взела там да изпера тъмните дрехи. Изпрах му единия суитчър. След обяд го смъкнах от простора, той го облече и се прибрахме в Русе. Снощи отварям коша, за да пускам да пера бяло пране и суитчъра вътре в коша. Яхнах метлата. Може ли за 30 минути да го облече и да го хвърли за пране. Само в колата се е возил. Не знаел, че е изпран. А суитчъра мирише от един километър на прано и омекотител. От петък насам три пъти вадя от гардероба дънки, събути на топка, най-демонстративно ги оставям на средата на стаята и после пак ги намирам на топка в гардероба. Егати и мързела.

Ох, днес 2-ка по ФВС. Скачали, може би скок дължина и нашия скочил 168 см, а минимума бил 180. Три пъти скочил и не можал да прехвърли 170. Каза: "Госпожата какво си мисли? Аз да не съм кенгуру" Smiley Приятелят му скочил малко над 200 см, но той е висок 190 см.

# 574
  • Пловдив
И нашият не е минал норматив по ФВС - минимум за тройка за 600 метра бягане е 2 мин. и 40 сек., а той бягал 3 мин. и 20 сек., но господинът пишел при добро държание и редовност от 4 нагоре.

# 575
  • София
Да взема да се запиша и аз с една шестица на набора - по латински  Laughing Господинът направо останал без думи (в положителния смисъл) от домашното на синковеца Blush
Айде похвалих се! Кажете сега по едно браво, че друг път не знам дали ще има  Mr. Green
О, да, и по физическо засега покрива нормативите в бягането за отличен. Латински и физическо - убийствена комбинация  Joy Joy Joy

# 576
Спливитет, и при нас е така. Важно е желанието за участие, а не постижението! Моят няма талант нито в музиката, нито в спорта, нито в рисуването, но се старае в часовете и оценките му обикновено са 6- ци.
По основните предмети, каквото заслужи, това му пишат.
Жълто цвете, браво на младежа за 6- ците!

# 577
  • Русе
 Жълто Цвете, за браво си е. Нов предмет, сериозен предмет и забележително изпълнение. То както тръгне , така ще е, да знайш!

Светослав скачал 2.15 на скок дължина. 1.61 е висок някъде. Не знам за колко е.

# 578
  • България, София
Вики, скокът на дължина е труден и за моята девойка.
Още от предишното училище и то баща й установи, че госпожата по физическо изобщо не им била обяснила как да скачат. То всяко нещо си има и техника в крайна сметка. Все беше около четворка на скока.
Тази година не помня да ни е съобщавала колко е скочила.

За гримирането, лакирането и т.н. да кажа. Слага си спирала от време на време. Като ще излиза с приятелки, на кино, на МОЛ. На училище не ходи със спирала. То сутрин няма време да си слага, а и предполагам доста й се спи. Не се знае какъв ще е ефектът. Има си гланцове разни, даже едно червило - мостричка, но не се маже редовно. Само при по - важни поводи. Не й забранявам да се лакира, но или няма време, или я мързи GrinningGrin Лаковете ни са общи, но и аз нямам време да се лакирам. Иначе много обичам да купувам най - различни цветове. Понякога заедно ги избираме Simple Smile

Хекси, дано бързо минат неприятностите. Дано ти спасят зъба, а на колата ремонтът да приключи бързо и финансово изгодно Hug

Вчера наборката ми звъня, докато бях при нашите да ми съобщи, че имала проблем със събирането и изваждането на вектори. Очакваше помощ от дядо си, но той се оказа, че е позабравил тези неща, а и съзнанието му е заето с други пробеми в момента.
Та разрових се аз из шкафовете и си намерих учебниците по аритметика и геометрия за 10 клас.
Погледнах ги и установих, че аз тези учебници съм ги ползвала в някой друг живот. Нямам никакъв спомен от нищо!!! Как съм ги решавала задачите тогава, че и шестици имах. Сега всичко се е изпарило от главата ми.
Установих също, че това, с което започнаха по математика в 8 клас, аз съм го учила в края на десети - комбинаториката. Вектори в тези учебници не открих. Даже домъкнах и едно дебело кафяво ръководство за решаване на задачи по математика. То трябваше още по - предното лято за го взема, ама нейсе.
Тази вечер пак ще чета уроците. Припомних си ги тези вектори, но бях много уморена, спеше ми се ужасно и изваждането леко ми се изгуби.

Жълто цвете, браво на детето Simple Smile Сериозен предмет си е това Simple Smile

# 579
  • София
Ама не, като си науми нещо... зодия овен.

Ей това е истината! Simple Smile)))))))))))
Моят Овен също си рисуваше до скоро разни картинки по тялото. Даже малкото беше на път да научи...
Жълто цвете, БРАВО! Simple Smile

# 580
  • с/у ОколоМръсТното
По колко думи на ден учат 8-мокласниците ви в езиковите паралелки?
Мерси  bouquet

# 581
  • в здрача
Та разрових се аз из шкафовете и си намерих учебниците по аритметика и геометрия за 10 клас.
Погледнах ги и установих, че аз тези учебници съм ги ползвала в някой друг живот.
Аз си изрових сборника по математика за 6-ти и 7-ми клас /обединен е/ и установих, че в края на седми сме учили вектори.
А комбинаторика учех първия семестър в университета - с това започнахме.

Шани не е точно езикова паралелка - с 18 часа седмично АЕ е и учи по 30-40 думи на ден. Като се има предвид, че имат 3 часа всеки ден - на час по 10 думи си е даже малко. Някои ги знае от преди, но не и с точното произношение. Те досега транскрипция не бяха учили, та се изненадаха от звученето на познати думи.

Жълто Цвете това си е супер постижение.

Чиби чудесно е, че е така и по тези предмети отчитат и старанието. Няма как всички да са музиканти, художници и спортисти, а като оцениш старанието даваш на детето стимул да продължи.

# 582
  • Чикаго / София
Хексалина дано успеят да спасят зъба.
А за колата, не използват ли застраховката на шофьора, който те е ударил? Ако той е виновен би трябвало неговата застраховка да покрие щетите напълно. Поне тук е така, независимо от това колко е стара колата. Дано покрие щетите и оправите колата.

Дени не се гримира. Много е далеч от гримиране, лакиране и пр. Никакъв интерес няма в тази посока.

Жълто Цвете браво на детето!

# 583
Tsv ,  благодаря.
Шани, аз не мога да помогна с бройката нови думи..
Моят учи НЕ от 1- ви клас и нямат много.

# 584
  • Русе
Не знам колко думи учат. Светослав пише около един лист голям формат домашни. Той пише ситно. Но пък и всички са учили английски. Пишат разни съчинения, играят много диалози по разни теми. Общо взето май при тях наблягат на използването на езика. Днес при американската учителка са писали съчинение върху някаква фигура, която са съставили, като всеки от класа е нарисувал част от тяло на човек и накрая са сглобили няколко фигури и всеки е трябвало да напише съчинена история за фигурата, която му се падне.

Общи условия

Активация на акаунт