Мъжете след 45, голям ли е проблема да се съдаде семейство...

• 45 415
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Аз не знам авторът какви преводи от английски прави, но виждам, че допуска доста грешки в българския правопис. Не поставя правилно пълния член, не слага тире след сравнителната степен, ползва жаргонни думи.
Авторе, като начало оправи правописа и речника си, това защото спомена, че си готов да хабиш енергия за жена, която има и интелект, освен красота.

# 121
  • Paris, France
Скрит текст:

Точно това исках да напиша с добавка "болни". Ама ме  Embarassed. Между другото, против съм и насилствените кръстоски на животни и изкуственото масово осеменяване на бозайници по ферми. Хората сме прекалено много на този свят.

Некоректно е човек, който се е размножил, да прави сметка на чуждото желание за размножаване. С извинение, ама много ли ти бяха ценни гените, че реши да увелиш още прекалено многото хора на този свят?

Не съм се размножила кукумицинка. Само съм се възпроизвела. Никак не ми бяха ценни гените и можех щастливо да си живея без деца. Не съм решавала, природата реши вместо мене. Не се оплаквам. Имам и доста екологичен кредит от предците си. За да е следващото поколение константно и абсолютно да възпроизведе предишното е нужно всяка жена да остави поне едно момиче + още едно дете. Прабаба ми е трябвало да остави 2 деца, 4 внучета, 8 правнучета и 16 праправнука. Оставила е на този свят едно дете, едно внуче, едно правнуче и 2 праправнучета - моите деца. С другите прабаби е подобна ситуацията. Няма проблем на 2-3 поколения един човек да има 2 деца, мисля.  bouquet

Натака, може да пише от телефон. И аз съм като него. А и за техническа литература кой знае какъв правопис не е нужен.

фредифреди, мисля, че трябва да си изясниш приоритетите. Първо писа, че съжаляваш, че няма отворени като рускините българки а после, че всъщност не ги харесваш. А каква е тая лека и забавна високоплатена работа в България, че рускини да се натискат да я работят? В Русия са доста високи заплатите и се учудвам, че точно в БГ идват да работят. Украинки може.  Претендирам, че говоря доста добър английски след над десетилетие в Обединено Кралство. Никой досега не ми е казвал, че му се повръща от английския ми. Няма значение. Мисля си, че подсъзнателно харесваш освободени и разкрепостени млади мацки, но не смееш да завържеш сериозна връзка с такава. Просто осъзнай какво искаш първо! След това е лесно.

Ясно, че много мъже желаят собствено дете. Разбира се, че е нормално да искаш собствено дете. Трудното след определена възраст е да намериш жена, която да се навие да ражда и гледа точно твоето дете, а не на съседа, примерно. Помисли си пак за украинките! Хич не са лоши. Не се гъбаркам.

# 122

Не съм се размножила кукумицинка. Само съм се възпроизвела. Никак не ми бяха ценни гените и можех щастливо да си живея без деца. Не съм решавала, природата реши вместо мене. Не се оплаквам. Имам и доста екологичен кредит от предците си. За да е следващото поколение константно и абсолютно да възпроизведе предишното е нужно всяка жена да остави поне едно момиче + още едно дете. Прабаба ми е трябвало да остави 2 деца, 4 внучета, 8 правнучета и 16 праправнука. Оставила е на този свят едно дете, едно внуче, едно правнуче и 2 праправнучета - моите деца. С другите прабаби е подобна ситуацията. Няма проблем на 2-3 поколения един човек да има 2 деца, мисля.  bouquet

Защо да трябва да се възпроизведеш? Защо да трябва прабаба ти да се е възпроизвела изобщо, че и с определен брой. Има достатъчно други прабаби, които биха свършили тази работа. След като казваш, че за другите не е нужно, тъй като светът е пренаселен. Да не си улична котка, че да си се оставила на природата да реши? Ако не си лицемерка, ще си признаеш, че си егоист. Ако наистина беше оставила на природата нещата, нямаше тръгваш да бременешш над 30 и да ходиш да раждаш в болница недоносени деца - щеше да родиш на къра или вкъщи, а не изкуствено да се мъчат да направят жизнеспособни в кувьози недоносени, на които не им е писано да живеят, ако се остави въпросът да се реши от природата, и които, и да оцелеят, цял живот си носят съответните последствия от недоносеността, защото си егоистка и си предпочела да се "възпроизведеш", защото така трябвало, а пък децата ти да страдат заради твоето решение и може би на тях пък заради твоите решения да им се наложи да прибегнат към помощта на медицината, за пореден път, за да имат идеца. С какво е по-различно твоето решение от това хора да се обърнат за помощ към лекарите, за да заченат? Откъде знаеш те пък колко деца имат в поколенията, та веднага реши, че е излишно, защото светът бил пренаселен. Някога поставяна ли си била пред подобен избор, налагало ли ти се е да вземеш решение дали да не родиш или да заченеш инвитро, че така с лека ръка отсъждаш за другите?

# 123
  • Paris, France
кукумицинка, егоизма си никога не съм го крила. Егоцентрична съм и си признавам без бой. На ин витро не бих се подложила никога точно защото съм егоист. А и не мога да търпя болнични заведения и не виждам защо да си губя времето в неприятна среда. Такива процедури изморяват, състаряват и увреждат жената. Не съм се забременила на 30 нито на 20 нарочно. Дали моите деца ще прибегнат до медицината за да се възпроизвеждат си решават те. Няма да им се меся. Те знаят за негативното ми отношение към подобни процедури. Отношението на едните баба и дядо - вярващи католици е още по-негативно. Тях са ги научили, че заченатите в епруветка нямали душа. Прибави ММ, който мисли, че такива клиники са за импотентни и калпави и става ясно, че у дома нагласата е друга. Между другото, по същия начин мисли един мой бивш, който е лекар и работеше във възпроизводствената (за хора) клиника на чичо си. Наричаше пациентките си "old, fat swine" и ми казваше, че са пълни със зарази (което съм чувала и от други негови колеги.

Нали не мислиш, че някой приема сериозно това което пиша?  И че ще направи точно това, което аз съм направила?

Ако се прецени, че недоносено бебе няма шанс да оцелее без огромни увреждания то просто не се реанимира в днешно време. В миналото са реанимирали и родени в 22гс.  Никоя нормална жена не ражда нарочно преждевременно. Ако знаех, че това можеше да се случи и можех да го предотвратя щях да го предотвратя. Аз не съм била в кувьоз и нямам увреждания от преждевременното си раждане. Синът ми засега също няма и с времето вероятността да се появят някакви намалява. Синът ми се роди жизнеспособен и можеше да оцелее и без кувьоз. Рей Чарлз е роден в неговата гестационна седмица и е оцелял, макар и сляп.

# 124
Леле, толкова ли били кофти католиците - добре, че се зачетох тук, за да разбера.Grinning

# 125
Кукумицинка, много глупости си написала и ти. Naughty
Никоя жена в днешно време, в що годе цивилизована държава, не остава да ражда вкъщи. Дори на термин. Защото не се знае как ще върви раждането и дали детето няма да има увреждания. Увредени се раждат и деца на термин. Tired

# 126
Размножаването...интересна тема, стана ми смешно, как се захванахте да го обсъждате, който иска да се размножава, който не иска да не се, но това си естествен стремеж, но при жените като че ли става малко по навик, бързат за да не останат стари моми, едно време са се венчавали все по на 20, че и по-рано, аз писах за това де, но не трябва да е по подразбиране.
Правописа ми, да не е изряден, макар че знам къде се слага пълен и празен-непълен член, шегувам се, аз дори не съм филолог или от езикова гимназия, учил съм технически английски разширен в киров едно време, но много наблягах на английския и смея да твърдя че го знам прилично, и ми върши добра работа..
Е да използвах жаргони, щото ето пак ако щото е жаргон или квото вместо каквото, може би това дразни, ще пиша по сериозно, освен това съм много неподреден в изказванията си, мога да бъда и по-подреден..
А, относно какво търся, не търся млада мацка, търся нормална жена, около моите години, е ако може и по-млада, но с 5-6-7 години, пък де да знам дали ще имаме дете, ще ми се, може би трябва да е на 36-7 по скоро..стават 10 години разлика..
Най-доброжелателно, приемам предложения и оферти, познати неомъжени търсещи си...мъж.

# 127
  • Далече, далече
С такова неуважително отношение към жените, не знам защо реши, че във форума веднага ще ти наскачат мацки.
На твое място не бих критикувала старите моми. В твоето положение ситуацията е - присмял се Хърбел на Щърбел.

# 128
С такова неуважително отношение към жените, не знам защо реши, че във форума веднага ще ти наскачат мацки.
На твое място не бих критикувала старите моми. В твоето положение ситуацията е - присмял се Хърбел на Щърбел.
Че кой критикува старите моми.... тука нещо не четете ли, не разбирате ли
казвам че не мисля че е добре да се омъжват жените още на по 20, освен ако наистина не смятат че са срещнали голямата любов, по добре чевоек е като че ли да е по-узрял, ма не и да чака много..

# 129
Всеки се жени, като му дойде "сляпата неделя" и в тая работа няма време. Идва ти " сляпата неделя и  хоп - готов си!
 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
Скрит текст:
кукумицинка, егоизма си никога не съм го крила. Егоцентрична съм и си признавам без бой. На ин витро не бих се подложила никога точно защото съм егоист. А и не мога да търпя болнични заведения и не виждам защо да си губя времето в неприятна среда. Такива процедури изморяват, състаряват и увреждат жената. Не съм се забременила на 30 нито на 20 нарочно. Дали моите деца ще прибегнат до медицината за да се възпроизвеждат си решават те. Няма да им се меся. Те знаят за негативното ми отношение към подобни процедури. Отношението на едните баба и дядо - вярващи католици е още по-негативно. Тях са ги научили, че заченатите в епруветка нямали душа. Прибави ММ, който мисли, че такива клиники са за импотентни и калпави и става ясно, че у дома нагласата е друга. Между другото, по същия начин мисли един мой бивш, който е лекар и работеше във възпроизводствената (за хора) клиника на чичо си. Наричаше пациентките си "old, fat swine" и ми казваше, че са пълни със зарази (което съм чувала и от други негови колеги.

Нали не мислиш, че някой приема сериозно това което пиша?  И че ще направи точно това, което аз съм направила?

Ако се прецени, че недоносено бебе няма шанс да оцелее без огромни увреждания то просто не се реанимира в днешно време. В миналото са реанимирали и родени в 22гс.  Никоя нормална жена не ражда нарочно преждевременно. Ако знаех, че това можеше да се случи и можех да го предотвратя щях да го предотвратя. Аз не съм била в кувьоз и нямам увреждания от преждевременното си раждане. Синът ми засега също няма и с времето вероятността да се появят някакви намалява. Синът ми се роди жизнеспособен и можеше да оцелее и без кувьоз. Рей Чарлз е роден в неговата гестационна седмица и е оцелял, макар и сляп.

Ами 99% ще направят точно като теб - ще искат да имат свои деца (и вероятно повечето ще имат), въпреки че светът е пренаселен. От тези 99% някои ще са нагли и безцеремонни точно като теб - ще правят сметка на хорското желание за деца под предлог, че светът е пренаселен, но те самите "трябва" да се отчетат с деца в този пренаселен свят. От тях вероятно ще има и няколко същества точно като теб - ще осъждат чуждите избори, въпреки че под една или друга форма и те постъпват по подобен начин.

Ти самата се възползваш от възможностите на медицината - не си оставила на природата да реши дали недоносеното бебе ще оцелее, а си ангажирала лекари с това, с всичките им способности и техника, защото знаеш какво би решила природата. Не си решила да родиш вкъщи, да се довериш на природата, отишла си в болница. Не си рискувала да се случи нещо с теб или с децатата ти. Купуваш си лекарства, ходиш в болница, на зъболекар, защо не се довериш на природата за тези неща? Занапред сигурно още повече ще разчиташ на медицината, с напредването на възрастта.

Децата ти все още не са пълнолетни зрели хора май. Гадно е да им промиваш незрелите мозъци с подобни идиотии, и да показваш такова гнусно отношение. Гадно е дори като си помисля, че е възможно да има жени, които да са с човек, посветил (уж) да прави добро (ама то в клиниката на чичо с връзки попадат всякакви идиоти), и да нарича пациентите си по този начин. Това говори зле и за теб.

# 131
Всеки се жени, като му дойде "сляпата неделя" и в тая работа няма време. Идва ти " сляпата неделя и  хоп - готов си!
 Stuck Out Tongue Winking Eye
Много добре казано, мерси за едно нормално мнение, дано да ми дойде сляпата неделя, защото не ми е хубаво сам, но божа работа..това си благословия господна...

# 132
Аз пък се чудя, как 45 години ти е хубаво сам, и в един момент решаваш, че не искаш вече да си сам...

# 133
Иска дете.
Пък без жена, няма как.

# 134
Аз пък се чудя, как 45 години ти е хубаво сам, и в един момент решаваш, че не искаш вече да си сам...
Понеже виждам че в тебе има много доброжелателство, ти пък как реши че трябва да имаш дете и да си омъжена, или просто то така се случи, айде моля ти се гледай си твя живот, не ми трябва твойто мнение, не ме вълнува, миждам че си озлобена спрямо мене..аз нещо да съм те обидил тебе специално, тука незнам дали ще имам някаква полза..Хубаво е да чуеш положителни неща, а иначе за лошите всеки може да ти ги каже, така че гледай си твоя стан.

Общи условия

Активация на акаунт