Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 966
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 780
Интервюто на Миглена снощи освен, че беше тъпо, аз не разбрах изобщо какво си говорят. Беше напълно безполезно, по-добре да бяха пуснали някаква мисийка.
Дразнещото е, че Миглена говори с всеки като с мъж на първа среща - гласът и ромоли като на флиртуваща жена и гука като някоя гургулица, а всичко това на бързи обороти. Кому е нужно да вкарва тая сласт в едно тъпо интервю, по дяволите?! Отделно, че е жена на възраст, в която, ако се държи и говори като влюбена ученичка, е повече от нелепо. И въобще, това театро е за насаме с някой чичо-мачо.

# 781
Някак си ми липсва живеца в Мегз, сякаш постоянно мисли какво впечатление прави, никак не е естествена, много е неуверена в себе си и не се харесва и затова е вглъбена в бизнеса си, за да прави нещо, което е уверена, че може.

Точно това си помислих и аз вчера. Имам чувството, че Мегз е била доста комплексирана, като дете. Дори може да е била и от аутсайдерите в училище. Затова толкова зор си е дала да работи и да се развива. Това според мен е и причината толкова да парадира с подарени G класи /най-вероятно нагласено/ и обяснения в любов. За да натрие носове, за да покаже, че е известна и обичана, че е постигнала нещо. Мисля, че и това е причината да скочи срещу Мария. Не защото има огромно самочувствие, а точно защото няма никакво и много я е страх някой да не развали образа, който се опитва да представя пред света на силна, преуспяла и независима жена  Peace

# 782
Дочетох предишната тема, тази все още не, много пишете! ooooh!
Да благодаря на bulgram, че е запазил поста си със снимката на Свинаря, успях да го видя, бляк. #Silly Много му приляга прякора с това червендалесто и закръглено лице. Дъщеря му вече си е променила настройките на профила във ФБ и нищо вече не се вижда. Mr. Green

# 783
  • София

Цитат
Почти завършил НАТФИЗ актьор
- навсякъде пише това за Мирослав Димитров. Т. е. незавършил. Няма такова чудо "почти завършил". Остава и в автобиографията си така да пише.

това все още е много популярно провинциално мислене - не върви да пише, че е със средно (ако имаше друго висше образование, да го беше написал и хич нямаше да спомене НАТФИЗ), защото е срамота. Руснаците ме кефят с технния израз "незавършено висше". Обаче въпросният мъж е използвал доста тъп израз.
Аз се чудех какво търсят световно неизвестни бризначки точно във ВБ, а то какво било - да се промотират! При това доста дървено - участвали преди ТРИ години, пък на едната гаджето щъкал из Нова и разни продукции, пък и... уф, аматьорска работа. Още повече ме разочароваха. В този бизнес не става аматьорски.

# 784
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Това са най-утрепаните випове, които съм гледала досега. Марги  Хранова е уважаван изпълнител и име в своя жанр, но жената не е по разправиите явно. Тя като на Павел Баня го дава.

То да имаш характер не значи да си скандалджия. Характери много. Тя можеше да тушира скандалите со кротце, со благо. Ама от толкова облизване и отопване на кухненската посуда не й остава време  Laughing

# 785
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, Гани като рИвеше и ядеше /пържени яйца ли, какво беше там/ нещо и беше залепнало за джуката  Sick И много ми е чудно, как ти се яде докато ти се реве newsm78
Това много ме впечатли и мен. Толкова, че дори не съм видяла ни какво й е залепнало, ни разреза на гърдите.  Blush
Аз, честно да си призная, ако не беше страхотната компания / bouquet Hug/, щях да се откажа да го гледам. То е направо негледаемо с вечното дрънкане на шефа. Ако не изнася лекция, крещи по някого. Аман! Снощи по едно време каза, че дясната му ръка е на 105 години от работа. Ами тогава устата му трябва да е на 305 от намилане.  Confused

# 786
"Няма нищо по-хубаво от жена, която прилича на жена" - Ален Делон
Силикон видимо  Mr. Green  къде ли не, ма у мозъка не помага...

# 787
Сега се сетих, че снощи Джулито каза, че единият ѝ брат е свещеник и държи две църкви. Би било интересно тя да е на номинации и той да я защитава.

# 788
  • густо майна Филибето
До момента ми е изключително забавно, кастинга е перфектен - Шефа, Мегз, Джулиана, Сашка, Петканов (макар и да не може да се вмъкне в епизодите от толкова материал) - ярки, да те заболят очите, може и главата JoyJoyJoy  Може би само Мария мъничко ме дразни - кога мутра, кога дама, кога жертва, или благодетел, но винаги в основата са едни финикийски знаци.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 13:20 от Ljuboznatelna

# 789
Може ли линк към вчерашния епизод

задремах сладко и се събудих като гонеха безинтереснячките

# 790
Щом брат й е свещеник на Джулиана, а тя изглежда и се държи по този начин, направо не е библейско, значи.

# 791
И аз не разбрах за какво говорят Миглена и Тото.

# 792

https://play.nova.bg/programi/vip-bradur/876984

# 793
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сега се сетих, че снощи Джулито каза, че единият ѝ брат е свещеник и държи две църкви. Би било интересно тя да е на номинации и той да я защитава.
Някъде четох, че той не одобрявал визията и поведението й и ако е вярно, силно се съмнявам точно той да я защитава.

# 794
  • София

1-ва част https://videobg.nova.bg/novatv/2017/vipbrother/vipbrother-2017-09-25_1.mp4

2-ра част https://videobg.nova.bg/novatv/2017/vipbrother/vipbrother-2017-09-25_2.mp4

Общи условия

Активация на акаунт