Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 835
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 020
За какво ревна изобщо като си каза, че още утре ще ѝ донесат други, голямо притеснение да не спре рекламата за ден.
И кой изобщо ще разреши на другите да му ползват гримовете, инцидентно да помогне разбирам, ама за постоянно.

# 1 021
  • Бургас
Бе някой не е ли засякъл да са дали парфюми нещо на"випчетата",тея хора не се ли пръскат. Laughing

# 1 022
Мария е простакеса. Как може да се подиграва на някой заради говорния му дефект? Да се види себе си - проста и нахална. Дори и дебелият й мъж не я иска, скоро само застаряващи чичаци ще й обръщат внимание.

# 1 023
  • Бургас
Даже и те няма да я искат.

# 1 024
Много им е нескопосан етюда, то си личи, че им е смешно, само горката мегзче разбра. Обаче Марчето при излизанията е чела в нета. Каза й за субовете. Това май само тук сме го писали? Не че чета във ФБ, де.

# 1 025
Тоя пА Дани: Браво, Ванче! Десетка!  Joy

# 1 026
Само на мен ли ми се стори или Цуни наистина дръпна рязко Енджи докато се караха в спалнята? Нещо такова ми се видя - все едно иска да я блъсне или нещо подобно

А за Мегз откровено ми стана жал. Избрала е грешния отбор според мен и затова сега си пати. Тъпо беше това срещу нея според мен.

# 1 027
  • София
И мен ме е жал за Мегз. Симпатично ми е това момиче. Може да не е красавица, може да фъфли, ама в нея няма целенасочена злоба и омраза. Ако я захапят се защитава, но иначе ми се вижда добро дете.

Joy А хич няма злоба  Laughing Само дето тя е най-злобния и завистлив съквартирант, дори шева не е злобен колкото нея.
Все едно говориш за Мара... JoyJoyJoyJoy

# 1 028
Ванчето по образование актриса, ама хич не я бива, де. Айде да им дадат цигари и да мирясват, малоумна работа. Не беше забавно.

Обаче Мара няма празно, надуши ли скандал веднага гледа да се забърка, както в случая с Тото, Ваня, Мегз и тъпите червила.

Цунито дръпна Енджи, но това сякаш беше "етюд" имитация на разговор между Магз и Шефа или нещо такова... и аз много не ги схванах.

# 1 029
  • Испания
Ваня искаше цигари и ѝ възложиха мисия. Алекс Сърчаджиева каза храна и цигари.

# 1 030
Само аз ли мисля, какво, аджеба, се случи със затворените насекоми в шкафчето на Мегз  Laughing  Няма ли сега природозащитниците да се намесят Grin

# 1 031
  • София
Александра какво се е накичила като самодива...

# 1 032
Много им е нескопосан етюда, то си личи, че им е смешно, само горката мегзче разбра. Обаче Марчето при излизанията е чела в нета. Каза й за субовете. Това май само тук сме го писали? Не че чета във ФБ, де.
О, веднага се появиха искания за субтитри във фейса...

# 1 033
Обаче Марчето при излизанията е чела в нета. Каза й за субовете. Това май само тук сме го писали? Не че чета във ФБ, де.
Оу, това е класика по адрес на Мегз... не ни смятай за толкова меродавни Mr. Green

# 1 034
  • София
За какво ревна изобщо като си каза, че още утре ще ѝ донесат други, голямо притеснение да не спре рекламата за ден.
И кой изобщо ще разреши на другите да му ползват гримовете, инцидентно да помогне разбирам, ама за постоянно.
Заради отношението... Anguished

Общи условия

Активация на акаунт