Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 835
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 080
Мегз какво толкова им е направила, че всички я нападат? Чак ми става симпатична, а от предаването определено я изкарват жертва.
И много е грозно да се подиграваш на някого заради говорен дефект. Мария е същата като Мегз, че и по-зле, а тръгнала да ѝ се присмива.
Чудя се защо никой не я захапе нея за устните или зъбите, дето навяват асоциации с Бъгс Бъни!
?
Да захапят Мара!??? Бедна им е фантазията какво ще последва...  smile3511
Тя е древна кръчмарка, дори и Брадъра купи  Joy  Ма пък, той и евтино и излезе...  само 3 бона...  Joy

Ми верно си е бахти динозавъра Марчето ...  да помни, че червилата (по турско) били по 20 гроша? Shocked  Ти да видиш   Mr. Green

# 1 081
  • София
Мегз наистина крещи за внимание. И сега като повечето съквартиранти се дистанцираха от нея сигурно съжалява в кой отбор е.
Ами той Шеф и се възхищава. Тя нали такива хора търси . Е , намери си го.
И голямата и грешка беше да скочи на Мара. Ако наистина са се познавали добре и си знаят нещата и характерите и мръсните тайни , още по-зле за нея. Така не се прави с приятел! Не че Мара ми е цвете , постъпката коментирам.

Всъщност Мара започна всичко и първата обида - психохопат /а не КАТО психопат!/ беше пак от нея... И да, приятелите не постъпват така!

# 1 082
Всъщност Мара започна всичко и първата обида - психохопат /а не КАТО психопат!/ беше пак от нея... И да, приятелите не постъпват така!
Това за психопата беше , когато разбра от Хранова , че Мегз и е казала , че парите не са и от песни.
Тя предната вечер не чу тази култова вметка , защото беше заета да и обяснява нещо , което никой не разбра Joy

# 1 083
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Между другото, Рени Гинеса пее на хонорар 300 лв, някой ако иска може да я ангажира. През първите 6 месеца на годината е имала числом и словом 2 участия, не знам се живее с 600 лв половин година...
Че тя по-евтино от Джорджано се продава значи.  Shocked Явно не й се е отпушила кариерата след участието в ББ. Язък!  Laughing

# 1 084
  • Испания

Ами той Шеф и се възхищава. Тя нали такива хора търси . Е , намери си го.

Даааааааам. Такива, които оправят света и такива, които дори не знаят, че са с нея.

Хубаво каза Марийка: ако има нужда от изкуствено дишане, да ѝ сложат.

# 1 085
Между другото, Рени Гинеса пее на хонорар 300 лв, някой ако иска може да я ангажира. През първите 6 месеца на годината е имала числом и словом 2 участия, не знам се живее с 600 лв половин година...
Че тя по-евтино от Джорджано се продава значи.  Shocked
Това не е вярно.

# 1 086
Аз да взема да си кажа,  че Сашка ми е повече от отвратителна. Как може да е такова малко човече, и така да се подлага ?! Еми , не е до окото , не е до фобиите , до малКодушие си е. Да си ходи тази , хич не и търся диалог !

# 1 087

Тя е на 26 години, не е никак малка. Нали била обичано и подкрепяно дете, родителите й финансирали бизнеса, подкрепили я, инвестирали в мечтата й от малка, ето и операциите платили  newsm78
Просто е глезла и кукувица, чуди се какво да измисли.
Имам спомен, че някой от коментаторите при Гала каза как е започнала Мегз, помогнал е приятелят ѝ и после много страдал от раздялата.
Колко е истина сигурно само тя си знае.

# 1 088
Ваня е завършила актьорско майсторство в класа на Ламбо, който взема бездарни актриси, ако са много красиви. Смята, че и това им е достатъчно. Странно как Ваня е попаднала там.
Шушииииии, не се пра'й. Ти! ли не не знаеш? Ти лиииииииии..... майймунке? Mr. Green
Има и трети начин. Но, когато няма и един процент талант и Ламбо е безсилен.  Точка. Край.

Последното по Т. Колев( за по- малдаите).

ПП По повод МгЪз-Който и каквото и да ви говори, без рамо ни са пра'и никакъв бизнес, еле па на 26. Еле па и в БГ, нали големите ш'та глътнат, молА ви. Никой не може да убеди!

# 1 089
  • София
Това за психопата беше , когато разбра от Хранова , че Мегз и е казала , че парите не са и от песни.
Тя предната вечер не чу тази култова вметка , защото беше заета да и обяснява нещо , което никой не разбра Joy
Само дето, когато Мара се откупи, реши да внуши на аудиторията, че е благотворителност и защото видя, че всички се гръмнаха от таз наглост, предизвика и Мегз да даде, та да потвърди благотворителността и... JoyJoyJoy
Ма тя нали Мара каквото и да направи, все е правилно и дълбоко морално...  ooooh!

# 1 090
Сашка е толкова простовата....  Rolling Eyes

Извинявай, но аз първа казах, че е простовата. Ти с пълно право можеш да кажеш, че е проста. А даже написах, че е добродушна. Посипвам си главата с пепел и отивам да ви чета. А, да кажа само, че тази вечер Енджито ми хареса. Не бива да съм в Къщата и аз, само си сменям мнението.

# 1 091
Преди  бях писала, че ме умилява Мегз. Вече не. Ама хич. Етюдът "Сама съм, те са много" и после "Не плача, аз съм силно момиче" даже ме отврати. Най-малкото, защото не е вярно - има в подкрепа най-кресливата сврака в къщата, че и Тото за разкош. Заигравката с ролята на жертва е доста изтъркана, а тя се старае да я подчертае във всеки удобен момент.
Не съм убедена дали и за рибата не знаеше, че е на Енджи и просто я провокира - да седне точно в момент, когато тя е на масата, да си я похапне.

# 1 092
Защо Ваня удари шамар на Тото и ще я изгонят? Нещо пропуснах.

# 1 093
Скрит текст:
Само дето, когато Мара се откупи, реши да внуши на аудиторията, че е благотворителност и защото видя, че всички се гръмнаха от таз наглост
, предизвика и Мегз да даде, та да потвърди благотворителността и... JoyJoyJoy
Ма тя нали Мара каквото и да направи, все е правилно и дълбоко морално...  ooooh!
С това не съм съгласна. За предизвикването. Намек беше Joy
Но Мегза понеже  си мисли , че всичко се отнася за нея персонално , и го прие лично .
Пък Мара може би / може би - според мен/ , искаше да и помогне да се издигне леко. Кой знае какви бръмбари има и на двете в главите. Непонятни са ми и като мислене , и като реакции, пууу, нали са ВИП.

# 1 094
Защо Ваня удари шамар на Тото и ще я изгонят? Нещо пропуснах.

Това беше тайна мисия за пред другите съквартиранти. Щяха да им дадат цигари, ако не ги разкрият, но Антон и Шефа много държаха да покажат колко са умни и как са разкрили, че е мисия

Общи условия

Активация на акаунт