Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 752
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Бургас
На мен пък Джино ми е симпатичен.

# 1 291
За какво отражение говорите, той няма такова. Топ ъф да топ е единствен,неповторим и неотразим. Всички го минават него.

# 1 292
За какви цигари да се договори Щерева? Договарят се тези, които ВБ ги моли да влязат (в този ред на мисли, как бяха решили, че Лявата шия е много специална и интересна, направо неземна находка за зрителите, та и кошничка ѝ се полагаше?), а Щерева, като гледам, тя се е молила да влезе. И накрая се оказа, че едните имат час за фризьор, другите си имат нещо си за лице, а тя милата, сал един Тото ѝ се полагаше, пък Мегза и него ѝ взе. И то с един среден пръст, дето го галеше по дланта! И, да, прави сте. Мегз може да го гали, Богданска по време на мисия не бива да го докосва.

# 1 293
За какви цигари да се договори Щерева? Договарят се тези, които ВБ ги моли да влязат (в този ред на мисли, как бяха решили, че Лявата шия е много специална и интересна, направо неземна находка за зрителите, та и кошничка ѝ се полагаше?), а Щерева, като гледам, тя се е молила да влезе. И накрая се оказа, че едните имат час за фризьор, другите си имат нещо си за лице, а тя милата, сал един Тото ѝ се полагаше, пък Мегза и него ѝ взе. И то с един среден пръст, дето го галеше по дланта! И, да, прави сте. Мегз може да го гали, Богданска по време на мисия не бива да го докосва.

Ма, това верно ли? Shocked- я дай малко инфо от първа ръка. Mr. Green, сигурно си е платила даже да помирише къщата- Разказвай, дай нещо ново, стига Мара сме дъвкали. Laughing

# 1 294
Договарят се тези, които ВБ ги моли да влязат...

Да, тези, на които екипът се е молил, получават отделни спални, излизания, храна отвън, фризьори, козметици, паравани (ПАРАВАН! ех, паметен сезон Joy ).
Другите или сами са се влачили пред продуцентите, само и само да съживят интереса към тях(Щерева) или са договорили скандали срещи безплатна реклама в прайм тайма(Мегз).

И продължавам да се чудя Дани Милев за какъв *** е вътре? Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 16:39 от Ice Queen

# 1 295
От носталгия по пандиза...

# 1 296

JoyJoyJoy Ох, не могааа!

# 1 297
  • София
Някой тук питаше цигануши ли са близначките. Бащата на баща им бил ром.  Mr. Green
Шуш, тва не биваше да го казваш... отива към нетактичните въпроси...  Joy

Аз също съм от хората, които не разбират, защо да не можеш да попиташ, когото и да било, за религията или етноса му... виж за сексуалността му не бих попитала, но бих приела за съвсем нормално ако някой реши да ми го сподели...

Ако приемеш, че е нетактично да попиташ някого в разговор каква религия изповядва, автоматично приемаш, че този, когото питаш е срамно да е, какъвто е... дори го намирам за обидно...  
А такава религия като 50/50 аз лично не знам да има... щото или е мюсюлманка, или е кръстена и е християнка, или е атеист... Но ако не яде свинско по религиозни причини /в което съм убедена!/, защото е мюсюлманка, то тогава наистина е странно, че е така разголена, което също противоречи на религията и.

От друга страна, ако мотивът и да не споделя е страх  от разни Динковци и подобни идиоти, то бих я разбрала напълно!

# 1 298
  • София
smile3532

# 1 299

Шъъъът  по-тихо, данъчните да не чуят ,  май ще възкресява счетоводната кариера. smile3518

# 1 300
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, нееее, шЪ пучинЪ....  Joy Joy Joy

# 1 301
"Самозванец ли е надутият шеф?
Той може да се величае и да впечатлява разни новобогаташчета в България, но тия не нам!
Поразрових се в биографията, която толкова тръби, че има (виж приложената статия),.... но ето и някои безспорни факти:
1. Хавиер Саньол, при когото уж е специализирал в Испания.... е мексиканец! И ресторанта му не е в Террагона, а в Тихуана (получава се нещо като компютрите и компотите).
2. В ресторанта, където твърди, че е бил главен готвач - Кастийо де Хавиер в Террагона, от основаването му - 1989 г, шеф е пак Хавиер, ама Рикари, а от 1992 г е и съсобственик. Не е имало друг главен готвач! Данните са взети от официалния регистър, където е цялата инфо за фирмата собственик - Хосмаре ООД
3. Интервюирах по телефона някои негови бивши колеги в Испания и много скоро ще научите подробностите в някой от следващите броеве на в. "Шоу". За "знаменития и световна величина" шеф, на когото до сега никой не беше в състояние да му затапи устата....
4. Колкото до световно известния писател Мигел Анхел Алмодовар, "който бил включил в книгата си рецепти на дебелото шефче", това е един блогър, който пише и за разни списания и прави кулинарен обзор на България. Споменава петрофффчето, но много по-голямо внимание обръща на "Чек пойнт Чарли, Ракия бар и шефа на "Космос" Георги Бойковски...
5. Щом е толкова успешен, защо толкова много хора твърдят, че им дължал пари?"
От Нордел - https://www.facebook.com/MNKitchen/?hc_ref=ARQi8gRnN6lV_UDhIxUhn … RLieE&fref=nf

# 1 302
sincerita, така като я гледаш рошавата Щерева, дали си е договорила нещо предварително? И ако не, то защо? Според мен (натъртвам на "мен"), е плюла предаването, продуцентите и участниците, точно защото е била пренебрегната. Но за нейна изненада, тази година са я предвидили. И тя от кеф, не се е сетила, че може да си изиска нещо, гребен поне.
Моят Дани и Сашето са влезли, заради грозната история покрай тях. Ще изкарат някой лев, на тях им е достатъчно. Ромалдо може и да е дал някой лев, за да влезе. Васева, колкото и да ѝ дадат, все е на сметка - яденьето и пиеньето безплатно, па и някой лев и леща в пазвата. На Петров са платили, защото е перде и разчитат на него. Хранова е за авторитет, нищо, че е като ленивец в зоопарк. Близначките, ако не са си платили, то е по домова книжка, да им промотират клипчето и айде, чао. Мегз може и да е безплатно, важното е да си рекламира перуките и 50-те червила. Енджито си е взела, колкото трябва, няма да си кълчи езика да говори, като чужденка, за без пари. Мара също се е уредила, даже и със спалня. Ганито, милото, са му дали, колкото да си покрие масрафа по сватбата.
Това горното, пак повтарям, е според мен! И да искате, доказателства не мога да дам, че ВБ много държи на конфиденциалността.

# 1 303
Точно пък тя ли се намери да рови за Петров, дето и за нея имаше куп нелицеприятни въпроси!

# 1 304
Скрит текст:

Ох, нееее, шЪ пучинЪ....  Joy Joy Joy
Молим ви се, само без смъртни случЕи! Scream

Общи условия

Активация на акаунт