Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 224 191
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 905
Джино е перфектно гадже за Мегз. С много пари, успял, известен, и ще си го гримира с нейната козметика да й промотира брЕнда. И няма да се карат на кой са се метнали децата, щото й двамата са уникални красавци. Разкош!

# 1 906

Връщам се да ви доизчета /прочетох до 100 страница/, но сега ми се налага спеШшшшно да звънна по тИлифона /по работа, ъф корС/, та шЪ ма изчакате ли за около тридцет-четиридесет минутен, м?
 .. Rolling Eyes
Само ако си плащаш ДДС-то! Naughty

# 1 907

Връщам се да ви доизчета /прочетох до 100 страница/, но сега ми се налага спеШшшшно да звънна по тИлифона /по работа, ъф корС/, та шЪ ма изчакате ли за около тридцет-четиридесет минутен, м?
 .. Rolling Eyes
Само ако си плащаш ДДС-то! Naughty
И глей са носиш по-далеч от мен. Марш!

# 1 908
Ако Мегз не нарушава закона, какво значение има колко фирми са регистрирани заради ДДС-то? Едва ли тя я е измислила тази работа с фирмите. Със сигурност имат съвсем законни начини и кой знае колко фирми ги ползват.
Това е така , но всеки уважаващ себе си търговец с големи обороти , си има регистрация по ДДС.
Аз на нея и го пожелавам , въпреки , че ми е нелепа. Очевидно е работохолик. Не е хубаво за момиче на нейните години , но избива някакви комплекси , доказва се. Нека.

На същото мнение съм като търговец. Въпрос на достойнство, а за мен лично и на престиж да си стигнеш сумата за ддс и да си го плащаш като бял човек.

# 1 909
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз все още недоумявам кой купува евтина некачествена козметика....
Сигурно 12-13-годишни пикли, които не са се консултирали с майките си, които да им кажат, че това са пълни боклуци.  Thinking

# 1 910
  • София
Аз мисля, че някои чужденци, които живеят отдавна в България просто не желаят да научат езика добре. Познавам човек от Южна Америка, който от доста време живее в България и въпреки че си изкарва хляба изцяло с испански говори български почти перфектно.

# 1 911
  • София
Джино ми прилича на герой от циганските сватби на ТЛС.
Peace
Свеки, която е царица на асоциациите и метафорите, вика:Тоз Джино ми прилича на младия Дядо Стефчо... и той сваля мазно като него, а като поостарее ще се припокрие напълно...  Joy
За незнаещите кой е Дедо ви :

Скрит текст:

Пропуснах ЕГН-то на Енджи   Embarassed, някой помни ли коя година е родена?  Peace

# 1 912
Не знаех, че ще има Big Brother All Stars 5. https://bg.wikipedia.org/wiki/Big_Brother На този линк по долу пише, че ще започне ноември 2017

# 1 913
82 набор е Енджи.

# 1 914
  • София
Не знаех, че ще има Big Brother All Stars 5. https://bg.wikipedia.org/wiki/Big_Brother На този линк по долу пише, че ще започне ноември 2017

Да, казаха в началото, че ще са 2 сезона.  Peace

# 1 915
ГотовУ...свърших си разговорчето по телефонЯ.
Не можахте, значи, да ме изчакате...кви хора сте бе, само ме препирате..бизнес, кво да правя... Mr. Green
Айде идвайте да ми се пъчите и да се карате...

Аз знам, че гласът зад кадър на ББ за този сИзон, е този:

Скрит текст:

# 1 916
  • София
Борис Петров (роден 1968/1969 г.) е български шеф-готвач. От уикипедия е това, 68/69 г, ще падна....  hahaha

# 1 917
Борис Петров (роден 1968/1969 г.) е български шеф-готвач. От уикипедия е това, 68/69 г, ще падна....  hahaha

Ами явно шопара не е на годините на баща и.

# 1 918
Тоя Борко е като пецента севънтифор/севънтифайв... артиз по рождение.

# 1 919
Гледам Щеря на заден план, облечена в онова космато нещо, ами прилича ми точно на една розова каракулска овца.
Скрит текст:

Аз пък си спомних за една песен на Сашка. Беше с подобно розово губерче. Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=cGltcM7VAPw

Кой ще познае кавалера? Wink

Общи условия

Активация на акаунт