Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 535
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 250
  • густо майна Филибето
Mария обяснява как си пазарува. Пуфчо като си пийвал бил много щедър.
Скрит текст:

# 2 251
Един въпрос. Сещате ли се на прима виста, коя точно бира рекламираше Мара? Щото от цялата работа си спомням само отварачката и как Мара  си я показа под блузата. Горките рекламодатели. Безплатно изстреляха Марето в класата на топа на топа и дамите, а бирата никой не я помни.

Ариана

# 2 252
Един въпрос. Сещате ли се на прима виста, коя точно бира рекламираше Мара? Щото от цялата работа си спомням само отварачката и как Мара  си я показа под блузата. Горките рекламодатели. Безплатно изстреляха Марето в класата на топа на топа и дамите, а бирата никой не я помни.

Ариана

# 2 253
Е много тъпо ги сглобиха сцените - в сряда ни дават как Мария и Миглена се карат и не искат ни да се виждат, ни да се чуват. В четвъртък - двете се прегръщат. На номинациите Миглена спомена, че двете намерили път една към друга. На нас не ни го показаха "тоя път". А каквото и да е станало, то е разделило "приятелките" Мария и Енджи. Само не разбрах Цуни кого подкрепя вече - Мария или Енджи?  hahaha

# 2 254
Четири дни дават нещо, което се е случило за два часа. Толкова тъп Брадър, защо си правят труда да го има това предаване?

# 2 255
Четири дни дават нещо, което се е случило за два часа. Толкова тъп Брадър, защо си правят труда да го има това предаване?

пълнеж  Mr. Green

# 2 256
Скрит текст:

Това за бившия или настоящия Пуфчо става въпрос?
Иначе, евала, машалла!
Дай Боже повече мъже с такова 'лошо пиянство'  Laughing

# 2 257
Аз пък исках повече кадри от партито... А те направили някакъв смотан микс, на който Мария и Джулиана танцуват върху масата, а шефът в двора

# 2 258
Скрит текст:

Иначе, евала, машалла!

Евала, маме. Пазарува си това, което току що е слязло от модния подиум. А Хриси като си пийнел ставал много щедър.

# 2 259
Скрит текст:

Май ще излезе вярно това, което е споделила прислужница. Че Гущерчо е започвал от сутрина...

# 2 260
  • Варна
И аз исках да разбера как Миглена и Мария са намерили път една към друга. Писна ми от скандали и според мен всичко е по сценарии. За шефа не съм сигурна, той явно и извън къщата е такъв.

# 2 261
  • sofia
Щеря как точи лиги!

# 2 262
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Скрит текст:

Иначе, евала, машалла!
За бившия.  Peace

# 2 263
Е, как да не я съжалиш Мара в какво положение е била след раздялата. Каква мизерия е претърпяла без Милано и Париж, докато намери новия мъж.

Това са ни ВИПовете. Аз лично не си представям Шакира или Никол Ш. например да седнат да се хвалят как им купуват дрехи, току що слезли от модния подиум, с какви кредитни карти и как им ги носят по хотелите.

# 2 264
Абе само аз ли чух, че в едно от избухванията кашаварът Петров нарече Енджи "свИня" която люпи семки?
Имам чувството, че всички официални коментатори нарочно го пропуснаха, защото не знам как въобще може да се коментира такова нещо ...

Не го чух добре и аз, но имаше "свиня" и "люпи семки". Словесната агресия на това нелицеприятно същество мина границите на нормалното отдавна и не знам защо от екипа продължават да си траят. Речникът на готвача осмърдя на кенеф цялата им продукция.

Общи условия

Активация на акаунт