Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 386
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 610
На всички ни е ясно, че Марги няма да спи навън...и в предни сезони е коментирано, че са навън само за пред камерите

# 2 611
Пародия, пародия, ама стоим и ги гледаме.

# 2 612
Ще призная Брадъра, ако накара Шефа да не говори докато е вътре, дори да остане последен т.е. победител!

# 2 613
Добрутро...ида да се сдобряваме. Нали стана време? Снощи се посдърпахме, ида да ви гушам сега Nerd
Няма да рИвЪ, че кърпичките ми не са изсъхнали и не са изгладени йоще...

Космодиска на Марето е нов модел-разлистих сайта на Телещоп-а, не го видОх вътре тоз модел...Rolling Eyes

Г.з петров унижава хората с изказа си. Бих го приела за добродушен добряк, ако казва нещо смислено и неунижаващо на събеседника си, макар и викайки. Но той хем крещи като изтърван, хем нарежда обида след обида, гарнирана със средно пръстче...

Днес кво ще готвят, че ги мислА...Сачка ще се излюпи подир малко, няма ни един залък за да сложи в устенца - дЪл й замразиха едно парче пица поне....или нея шефа не я люби?

# 2 614
  • густо майна Филибето
Шефче, ще те разлюбя, задето ми тормозиш Мегзчето.
Куражлия момиче! И отстоява до край!
При всички случаи с тромавия Шеф щяха да са загубили. Мара, естествено, я интересува само келепира, не кой крив кой прав, затова се втурна да сваля знамето.
Откъде я изровихте тая доброта на Петров?! Срам го беше, че излезе той причината другите да стоят вън. Мъдрия Алфредо му виновен.
Чичко ти Фройд веднага би открил причината в детството, когато едно силно духом дебеличко кривогледо момче е било подигравано.

# 2 615
Не разбрах - защо Петров да е причината другите да стоят навън newsm78 Нали изгубиха мисията /заради Дани Милев/ и затова бяха навън? И да не беше смъкнал знамето пак щяха да са навън, но и нямаше да има какво да замезват като се приберат вътре. Марги Хранова обаче как си променя физиономията, като стане въпрос за храна /по-скоро за липсата и/.
От всички в къщата най-големият смешник е Антон Стефанов - на голям герой се правеше по въпроса за знамената, ама после първи седна да нагъва пица, що не отиде при Мегз навън, за да е солидарен с другите?
Сашето няма да я коментирам - хапва /по всяко време и при всякакви обстоятелства/ и полага морно тяло.

# 2 616
  • густо майна Филибето
Не разбрах - защо Петров да е причината другите да стоят навън newsm78 Нали изгубиха мисията /заради Дани Милев/ и затова бяха навън?
От всички в къщата най-големият смешник е Антон Стефанов - на голям герой се правеше по въпроса за знамената, ама после първи седна да нагъва пица, що не отиде при Мегз навън, за да е солидарен с другите?

Защото ако не бяха го свалили, развоят на събитията можеше да е друг. С дебелия си гъз никога нямаше да прескочи препятствието, никога!

# 2 617
Какъв друг развой - отборът, загубил мисията спи навън.

# 2 618
Обаче как се опита със засилка да се набере...и само буум, тумбака директно в стената и го отхвърли назад два метра....щях да умрЪ от смях, честно....май си повярва, че ще успее, завалията... Joy Joy

А Дани Милев че е нисък, нисък е. Ама има въже пуснато, с възли-толкова ли няма грам мускул на ръцете, че да се набере малко поне... newsm78

# 2 619
  • ГО
Не разбрах - защо Петров да е причината другите да стоят навън newsm78 Нали изгубиха мисията /заради Дани Милев/ и затова бяха навън?

Защото ако не бяха го свалили, развоят на събитията можеше да е друг. С дебелия си гъз никога нямаше да прескочи препятствието, никога!
Да, бе! Не видя ли как чевръсто скачаше по плота да покаже как с един скок е щял да прескочи препятствието?

# 2 620
  • густо майна Филибето
Дойдоха му сили , от срам  JoyJoyJoy Същински лъв!

# 2 621
На шеф Петров му пожелавам да мълчи до края на формата. Не е добър човек, просто иска да привлече към себе си внимание и положителни оценки, за да не бъде изгонен в понеделник.

# 2 622
В крайна сметка за мен шеф Петров, МегЗ и Мария направиха шоуто.
Ако трябва да избирам с кой да работя или да ми го пращате у дома- избирам МегЗ и шеф Петров.

Мария си направи бързо сметката- МегЗ не ми стачкувай, ами ела тук и чисти,
защото не знаеш за каква мърсотия става въпрос,
а не после да ми влезеш на чистеното и да спиш на топло като Сашка.
А МегЗито дори не я прибраха в другия лагер, Петров и предложи чай...

Има хора, които дори не разбрах защо са там,
не им се чу мнението, позицията /стари, болни, гладни, мързеливи/
Нещо между геронтология и СПА.

Всичките имат договори, вземат пари и си въртят бизнесите, а ние тук си се дърляме.

Гледах последната серия- условието беше мъжете да не стъпват на стълбите,
но нямаше условие да не ти помагат. Кой помогна на Петров и кой на Милев?
Сашка като не е видяла нарушението като съдия,
защо не се опъна като МегЗ, а се уви през глава и дори не е чистила?

Чух в изповедалнята, че в края на седмицата всички могат да се виждат с децата си.

# 2 623
  • густо майна Филибето
То пък голяма жертва да не си видиш детето една седмица! Моите родители с месеци не ме виждаха, от лагера (20 дни) направо на село и от там още 20 дни на лагер. Защото работеха на смени, не се търкаляха за тлъсти хонорари.

# 2 624
  • София
Не заслужавам някой да ми вика и крещи в лицето. Ако и да има какво да ме критикува...си има начин..цивилизован и възпитан. Аз също не крещя.
Па нека съм простачка..според Барбарела някоя си. На нея ако й харесва да я псуват..е друга работа.
А точно. Пък и аз нека съм простачка. Недопустимо ми е поведението на тоя готвач /откакто стана модерно да им се вика "шефове", падам от смях/. Не мога да си представя адекватен човек да има такова неадекватно поведение и то не просто неадекватно, а граничещо с шизофрения и тежки психо отклонения. Не мога да разбера и хората, които го защитават. Естествено, за разлика от тях, няма да им лепна етикет "простачки", просто защото е върпос на възпитание и приемане на различия. Свят шарен, хора-много.

Общи условия

Активация на акаунт