Бързи здравословни въпроси и отговори – 9

• 50 892
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Парната баня, сауна - как действат на възпаления на горните дихателни пътища?  newsm78

# 421
Знаех си, че е безсмислено!
Според вас, при положение, че го вади преди да му дойде, има ли нужда да започна противозачатъчни примерно?
А и още нещо, той е от хората, които са готови непрекъснато. Искам да знам до колко е полезно да го прави 2-3 пъти за една нощ и така поне 3 пъти седмично.  Confused Със сигурност не искам да му създавам здравословни проблеми и ако това е доказано вредно, мисля да разредим.

Не бих разчитала изобщо на това.

За другото - не е вредно, ама дали на теб ти е нужен толкова секс, ти си знаеш.

# 422
Здравейте,
възможно ли е от възпален нерв и дегенеративни изменения на гръбначния стълб, да е засегната цялата лява половина на тялото- по-точно врата, плешката, рамото, между ребрата, седалището и надолу по крака. Най-вече, възможно ли е да се усеща краткотрайна болка в корема отново в ляво от нерва?
ЛЛ смята че сто процента от седалищния нерв и от гърба идва отражението на болката в корема. Тя е периодична /понякога на интервали от по 3-4 месеца/ и краткотрайна, като пробождане или придърпване.
Трябва ли да се прави колоноскопия...

# 423
  • Пловдив
Момичета,някой да е пил подобна добавка и да има ефект...http://www.flexy.info/bg/flexy.htm
Протеин за стави.

# 424
  • Варна
Здравейте,
възможно ли е от възпален нерв и дегенеративни изменения на гръбначния стълб, да е засегната цялата лява половина на тялото- по-точно врата, плешката, рамото, между ребрата, седалището и надолу по крака. Най-вече, възможно ли е да се усеща краткотрайна болка в корема отново в ляво от нерва?
ЛЛ смята че сто процента от седалищния нерв и от гърба идва отражението на болката в корема. Тя е периодична /понякога на интервали от по 3-4 месеца/ и краткотрайна, като пробождане или придърпване.
Трябва ли да се прави колоноскопия...

Не съм сигурна, дано се включи някой по запознат, но така както описваш трябва да са засегнати два нерва.Единия врата,плешката, ръката,рамото.Другия е седалището и крака.
А дали може да се отрази болката, възможно е ...

# 425
Дискови изменения има и в шийния и в кръстно-поясния отдел. Отделно и сколиоза.

# 426
Дискови изменения има и в шийния и в кръстно-поясния отдел. Отделно и сколиоза.

Може. А за какво ти е колоноскопията? Какви оплаквания?

# 427
Абсолютно никакви.
Само тази придърпваща болка от време на време която трае секунди.
Получих я за първи път зимата. Отслабваше с времето и се разреждаше, докато не изчезна напълно. Цяло лято - почти 4 месеца забравих че изобщо имах такъв проблем. сега се появи отново, рядко е, през няколко дни за по секунда две. Но се появи и всичко от ляво, болка във връта, междуребрена невралгия, болка в седалището от ляво и надолу по крака чак до петата. Всичко е стрялкащо и режещо и отново краткотрайно.

# 428
Не бих се подложила на колоноскопия за такива неща.
Ясно е, че е от прешлените.

# 429
Абе и аз...ама работата е там, че предния път докато отшуми минаха 3 месеца.
После 4 месеца нищо и сега пак започна.....
А през това време...дразни, смущаващо е и някак.....знаеш че нещо ти има.
Дадоха ми талон за физиотерапия, миналата зима лежах в болница заради схващане на врата и изтръпване на ръката, тогава ми направиха скенер на целия гръбнак и се оказаха големи порази....Общо взето е почти на цифрата 8 заради сколиозата, и поне 4 начални хернии.....
Тогава на процедурите ме предупредиха че ще започнат проблеми и надолу...
Сега ходих отново на невролог и тя каза че е почти сигурна, че е от гръбнака, но една колоноскопия няма да е излишна Shocked

# 430
  • София
Да разкажа, днес бях в дерматологията в Александровска, докторът ясно ми обясни, показа, разказа за бенките.
Тази не била опасна.
Онзи д-р , който казва, че някой ще умре , не знам какъв му е случая!

Да попитам на детето му предстои реимунизация на 6 години, нужно ли е да правя нешо?
Давам му фенистил сега. Ще му давам и витамини , мисля да му пусна ПКК,.
В детската имат карантина от варицела, но той вече я е карал.

# 431
Абе и аз...ама работата е там, че предния път докато отшуми минаха 3 месеца.
После 4 месеца нищо и сега пак започна.....
А през това време...дразни, смущаващо е и някак.....знаеш че нещо ти има.

Тези болки са за цял живот, не знам какво очакваш?
На приливи и отливи са. Не минават завинаги.
И аз имам ДХ, постоянно си усещам болка в десния крак, ама е поносима.

# 432
Уинд, важното е детето да е здраво. Нищо друго специално не е нужно. Ние я минахме през юли.

# 433
Мойте болки в гърба също съм толкова свикнала с тях че....
понякога се шегувам, че ако изчезнат ще ми липсват.
Притеснява ме това в корема дали е отзвук от всичката каша или е нещо съвсем ново и недай си Боже сериозно.
въпреки че...или поне ми се иска да мисля, че ако беше нещо сериозно все някакъв друг симптом щеше да се появи за почти една година....

# 434
  • Варна
А аз от едно възпаление миналата година на нерва на рамото и ръката,два пръста още ми седат като изтръпнали 😐

Уинд аз не давам нищо,въпроса е да е здрав.

Общи условия

Активация на акаунт