Бързи здравословни въпроси и отговори – 9

• 50 708
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
И аз бих отишла до инфекциозна, но се приготви за престой там.

Да запитам капки КСИЛОМЕТАЗОЛИН  , биха ли помогнали за задния секрет?
Бях на УНГ , отново , за пореден път . Дадох 30лв за капки и други лекарства, но секрета (лепкав, гаден ) си стои там.
Взех ксилометазолина , днес си сложих капки от него , въпреки, че нямам обилно секрет.
Правих снимка лятото, няма синузит , не са ми взимали секрет обаче...
Какво друго може да се направи като преглед или манипулация  , за да се махне това нещо от носа ми ?

Змия, ми препоръча диета , безглутенова, която разбирам , че е трудно да спазвам.

Едва ли, при мен не минава от никакви капки.

# 91
  • София
Да, и аз съм слагала какви ли не капки , само на морето всичко е перфектно 😂

Неприятно ми е , че нито един УНГ , не ми казва защо този секрет е там и как да го излекувам.

Ще се опитам с диета.

# 92
  • София
Да, и аз съм слагала какви ли не капки , само на морето всичко е перфектно 😂

Неприятно ми е , че нито един УНГ , не ми казва защо този секрет е там и как да го излекувам.

Ще се опитам с диета.

А пробвали ли сте спрей Назодрен и таблетки Геломиртол?

# 93
Уинд, внимавай с Ксилометазолина. Една приятелка се беше пристрастила към него. Ползва се за максимум  седем дни. Беше се докарала до състояние в което, ако не сложи от капките, не може да й се отпуши носа. Голям зор видя, накрая УНГ й беше казал, че си е увредила лигавицата на носа. Беше й направил някаква схема с други медикаменти, та пустия му Ксилометазолин замина в историята.
Пробвай с диета.

# 94
  • София
Roma, всъщност тези не съм пробвала Simple Smile
Тони, и аз четох (и един колега ми спомена), че водят до пристрастяване , но на мен носът реално не ми е запушен .
Имам отвратителен заден секрет, който не изтича , а стои там.

# 95
  • Sofia
Пробвала ли си с хомеопатия?

# 96
  • някъде
А с черните капки (Коларгол май се казваха)? На детето му капех като беше в детската градина и боледуваше често.

# 97
  • Варна
А с черните капки (Коларгол май се казваха)? На детето му капех като беше в детската градина и боледуваше често.
И те се капят само 5-6 дни.На моя се е случвало да  му кърви носа от тях.

# 98
И при моето дете тече кръв от носа като ползваме Коларголовите капки.

# 99
   Да попитам, тъй като лявото рамо постоянно ми пука и боли, при какъв доктор трябва да отида: при ортопед ли или при ревматолог? Сигурна съм, че е травма поради носене на тежки чанти и най-много съм си натоварвала лявото рамо при премятане на дръжката през рамото. Също така и тежестта носеше десния ми крак и той пука също. А при носене за дръжката, я хващах с дясната ръка - китката ми пука също.

Благодаря предварително за отговорите.

# 100
Не знам дали помага точно за заден секрет в носа, но аз съм много доволна от Тобрадекс при хрема. Да, капките за очи, доктор ми ги препоръча и за употреба в носа.

# 101
И аз съм чувала за приложението на Тобрадекс като капки за нос, но са кортикостероид.

# 102
  • Sofia
   Да попитам, тъй като лявото рамо постоянно ми пука и боли, при какъв доктор трябва да отида: при ортопед ли или при ревматолог? Сигурна съм, че е травма поради носене на тежки чанти и най-много съм си натоварвала лявото рамо при премятане на дръжката през рамото. Също така и тежестта носеше десния ми крак и той пука също. А при носене за дръжката, я хващах с дясната ръка - китката ми пука също.

Благодаря предварително за отговорите.
ортопед

# 103
  • Пловдив
А някакви по-щадящи капки за често запушен и течащ нос ,обикновено сутрин Thinking Синът ми е на 11г. и ако питам ЛЛ ще каже Виброцил сигурно...

# 104
  • София
Взех един р-р за малкия дестилирана вода + сребърни наночастици и цинабсин всеки ден. Подейства му доста добре и хремата спря.

Може ли да ми кажете , най-сигурното прахче, което спира настинката (за мен става въпрос)
Да се похваля, бях на УНГ , вчера , и тя позна всичко , което исках да й кажа . Златна женица

Общи условия

Активация на акаунт