Бързи здравословни въпроси и отговори – 9

• 50 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ха, в студентските години и аз имах такива прокървявания по никое време, по няколко капки. И на мен ми изписаха противозъчатъчни, но аз си ги пих. Оправи се проблема де.

# 376
Благодаря за отговорите Simple Smile
Може и да е нещо нормално. Във вторник ще споделя с Док, пък да видим какво ще каже. Просто напоследък съм се напрегнало покрай друг проблем и във всичко намирам причина и следствие.

# 377
  • София
И при мен е така, но аз знам моята причина. След конизацията са се получили малки ендометриозни точици по шийката. Не ми създава проблем, ако започнат проблеми, ще ги изгорим и ще се приключи.

# 378
Направих си ths  и ми е 4.64  ( референтни 0.27 - 4.20 ... препоръчаха ми да направя пълен пакет на щитовидна

Високо е да. Изследвай всичко и се консултирай с ендокринолог,задължително и ехография.

възможно ли е да е високо заради стрес , защото от почти 2 седмици живея в ужасен стрес , нерви и болка ?

# 379
  • Варна
Направих си ths  и ми е 4.64  ( референтни 0.27 - 4.20 ... препоръчаха ми да направя пълен пакет на щитовидна

Високо е да. Изследвай всичко и се консултирай с ендокринолог,задължително и ехография.

възможно ли е да е високо заради стрес , защото от почти 2 седмици живея в ужасен стрес , нерви и болка ?

Да, щитовидната жлеза се влияе изключително от стреса.И аз имам съмнения, че моят проблем го отключих при една депресия преди няколко години.

# 380

Да, щитовидната жлеза се влияе изключително от стреса.И аз имам съмнения, че моят проблем го отключих при една депресия преди няколко години.
значи съм избрала най - неподходящия момент да си направя изследването ...  а дали , ако се успокои положението и проблемът може да изчезне

# 381
  • Варна
Ами моя не изчезна, вече нямам жлеза. Ама сега си говорим някакви теории на вероятностите. Изследвай се.

# 382
  • SF
Аз съм под много силен стрес. Миналата година по това време беше още по-силен.
Глухарче, как си с теглото? Как беше то, докато още имаше жлеза?

# 383
  • Варна
Аз съм под много силен стрес. Миналата година по това време беше още по-силен.
Глухарче, как си с теглото? Как беше то, докато още имаше жлеза?

53 кг. сега,преди около 50 кг.

# 384
Ами моя не изчезна, вече нямам жлеза. Ама сега си говорим някакви теории на вероятностите. Изследвай се.
и аз така мисля да направя ... въпреки че ми казват , че всичко ми е в главата и като се успокоя и пия/ям грейпфрут ще се нормализира

# 385
  • София
Извинявам се за тъпия въпрос, но някой може ли да ми каже дали едно от тези две - verapamil hydrochlorid SR и  trandolapril-инхибитор на ангиотензин конвертиращия ензим - е диуретик. Четох и за двете поотделно, нищо не разбрах Flushed
Новият кардиолог току що ми смени лекарствата с едно с тези активни съставки.
И ме изпрати на ехография на щитовидна, че ѝ се видя уголемена Rolling Eyes

# 386
  • Варна
и аз така мисля да направя ... въпреки че ми казват , че всичко ми е в главата и като се успокоя и пия/ям грейпфрут ще се нормализира

Греипфурта не разбрах за какво е?

# 387

една приятелка каза , че при нея се нормализирал хормона от него ( мисля, че доктор й го е препоръчал) ... аз нямам никаква идея и затова мисля да се доверя на изследвания и да си намеря добър лекар

# 388
  • Варна

една приятелка каза , че при нея се нормализирал хормона от него ( мисля, че доктор й го е препоръчал) ... аз нямам никаква идея и затова мисля да се доверя на изследвания и да си намеря добър лекар

Пълни глупости, ще ме извинява приятелката ти ...

# 389
Скрит текст:

Пълни глупости, ще ме извинява приятелката ти ...
и аз така си помислих ... то ако беше толкова лесно и ставаше само със сок , нямаше да има болни

Общи условия

Активация на акаунт