Боледуване на децата ни - Тема 55

• 47 955
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, какви са ви наблюденията за Бронховаксом? Педиатъра ни предлага терапия за 3месеца с него и се чудя!

# 91
Кали, аз съм давала от два купешки сиропа от черен бъз -Самбукус и Имуномикс, никакъв ефект, ама никакъв. А хич не са евтини.
Обаче от приятелки, които дават домашен, чувам че са много доволни. Можеш да и даваш вече.
Румка, 5 ФГ за период от колко време говориш, на колко годинки е малкото? Направо ти е кошмарно, ужас милите Sad
От април до сега, след като ни сложи ваксината срещу морбили.
В болницата стана на 2 г.

# 92
Кали, аз съм давала от два купешки сиропа от черен бъз -Самбукус и Имуномикс, никакъв ефект, ама никакъв. А хич не са евтини.
Обаче от приятелки, които дават домашен, чувам че са много доволни. Можеш да и даваш вече.
Румка, 5 ФГ за период от колко време говориш, на колко годинки е малкото? Направо ти е кошмарно, ужас милите Sad
От април до сега, след като ни сложи ваксината срещу морбили.
В болницата стана на 2 г.

От ваксината ли е?

# 93
  • София
Днес беше 3-ия ден на детето в градината и си го взех сополив Grinning
Та няма да ходи утре.
Не, че не предполагах, че така ще стане...

# 94
  • София
Здравейте, какви са ви наблюденията за Бронховаксом? Педиатъра ни предлага терапия за 3месеца с него и се чудя!

Писала съм за бронховаксом назад в темата, или в по-старите теми. Правя курса всяка година, откакто е на ясла, сега вече и на градина. Лично аз съм доволна, не боледува тежко, нито пък често детето, но казах и назад - не знам дали се дължи точно на Бронховаксома, или пък детето си е такова. Тази година пак ще давам, започвам сега октомври. Та с две думи - аз съм ЗА.

# 95
При нас бронховаксомът не ни помогна кой знае колко.
Аз по принцип много много рядко боледувам. С него, без него-веднъж в сезона най много.
Децата и ММ с него, без него - все им се лепи по нещо. Та си мисля, че тези неща са някак си за успокоение и психически нагласи. Но може и да греша.

А на ситното гърчове те се отключиха като резултат от ваксината. И в листовката й пише - гърчове, обриви, пневмония, супер нервност...всички екстри при нас се случиха.
Лекарите - половината от тях ми потвърдиха устно, черно на бяло никой не иска. Другата половина отрекоха, но за се

# 96
Бе си знам.

# 97
Румка ужасно е това което пишеш. Знами не са точно гърчове от температура така ли?

# 98
Румка , ужас  Hug

# 99
  • Бургас
Добро утро!
Какво да дам на 8 годишния ми син с наченки на разбиляване- бистра хрема,кихане, променен глас, започва и гърлото да го боли....
Снощи дадох детски тайлол хот..

# 100
Румка, няма начин да признаят докторите, че ваксината може да е причина. Иначе казват да споделяме за странични ефекти, но тези докладвания се замитат под килима и се отрича проблемът. Такива са инструкциите. Има лекари, които четат и се интересуват и макар прикрито, признават проблема. Но такива са незначителен процент от общото.
Аз да те питам за моето си прочване, тъй като моето дете е с ФГ - 2 броя. Колко време след ваксината получи първия гърч? Забеляза ли някакви чревни проблеми при детето? Ваксината е тази, която трябва да се слага на 13 месеца ли?
Благодаря!

# 101
ужас са тези ваксини - слагам и се моля да ни подминат страничните ефекти. според кожния ни лекар атопичния дерматит на детето е от ваксините. все около тях прави кризите и обострянията.

# 102
За морбили се слага след годинката да. Мен също ме интересува това с ваксините, не разбрах при детето на Румка този ФГ при вирус ли го получава, когато има температура както съм чела тук или без да е боледувало детето по време на ФГ
Мутафова и ти ли забелязваш някаква връзка с ваксина при вас?

# 103
  • гр.София
А според нашата хомеопатка, проблема с очите също е от ваксината против морбили. Аз не се бях замисляла и хич не бях направила връзка, но наистина месец след тази ваксина му излезе ечемик и всичко започна така. И съм много склонна, даже за себе си вярвам че това отключи този проблем.

# 104
  • София
Ние сме на градина от вчера, след спирането миналия четвъртък. И днес го заведох. Самбуктус нигра давам и съм му сложила един термос с чай в шкафчето  Confused Сега треперя, не толкова заради баткото, колкото заради беб - още не е съвсем оздравял от последното.
Някой да дава пчелен прашец?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт