Магията на изтока - тема 51

• 42 945
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Grinning
Имам питане свързано с Rooftop Prince. В началото на 6 епизод съм и нямам да имам време днес / утре да го догледам,а ми е адски любопитно кое от двете момичета е дъщеря на президента (една дама със зелена риза и бяло манто)? По корейски мога да вържа сценария и с двете и съм в чуденка.

Тик Heart Eyes
Скрит текст:

# 181
Tuon,
Скрит текст:
не знам дали се вписва в твоя сценарий, но и двете са й дъщери Smile.

# 182
Уляля Open Mouth
Нем.Вероятно съм гледала твърде малко корейски драми. Blush
Само два варианта имах.
 1.Преродената принцеса е дъщерята на президента и то от неподходящ. Родена тайно и отгледана от .... сестрата/бавачката/перачката...
2.След като зрителя не знае нищо за майката на загубилата спомени,а баща и е умрял,а тя се бъхти като невидяла е вероятно да е дъщерята (с главно Д),гледана от баща си,защото е бил неподходящ за богатата щерка.

Аз ако бях корейка преди да се омъжа ще искам ДНК тест.Там с този морал и тайни семейни истории може да се окажеш в инцест.

2в1 Hug

# 183
Край със SNSD.

Очакваше се, след като Тифани не преподписа, но не очаквах, че и Суйонг и Сохьон също са решили да напуснат SM Ent.
Остават само пет с "кралицата", но едва ли ще продължат в този си вид, като група, а и не виждам кой ще пее?!?! Те не, че някога са били пееща женска група, но поне Фанчето и Сохьон държаха линия, а Тейон с нейното гласче не може да изкара ни един висок тон.
Суйонг и Сохьон са решили да се съсредоточат върху кариерите си на актриси.
За Суйонг разбирам, а макнето явно се преориентира след няколкото сериала, които направи.

СОНЕ реват сега из социалните мрежи. Видя се и при последното им завръщане, че нещата многоооо отдавна са стигнали до своя логичен завършек.

Много приятна камео-изненада в първи епизод на Because This Is My First Life - Ду и Юн Со Хи отново заедно.
Ду много ми липсва на екран. Добър актьор е.

# 184
21 times Oppa let me down (Bad dramas I have watched)
Някой си е направил списък с най-лошите драми.Аз толкова няма да намеря,но за филми мога да се справя. Smiling Imp
От горният списък съм гледала само Scholar Who Walks the Night и помня само,че в един момент симпатизирах на Зъбльото,но какво стана накрая - спомен нямам.

# 185
Отдавна се предполагаше и очакваше подобно развитие в SNSD. Те пораснаха, а и достатъчно млади пимпилки настъпват. Подобни групи си имат живот, колкото и да са успешни. След това участничките трябва да мислят за продължение на кариерата си в друга насока. На Суйонг добре и се получава с актьорството, Сохьон има още какво да желае в това поприще. SM лансират и пробутват Юна навсякъде от толкова отдавна, че ще стои при тях колкото може.

Ох! Revolving Hearts Sparkling Heart
Скрит текст:

Edit:   Embarassed Всичките изброени драми съм гледала  Blush. За някои съм съгласна, за други не чак толкова. Но, такива списъци са строго индивидуални, чета ги информативно.

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 19:48 от 2в1

# 186
  • DE
Усетила съм, че не струват, гледала съм само "Lie to Me" защото много обичам Канг Джи Хуан и Ън Хе, но наистина към края бе досада  Whistling и "Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo"до 4еп. въпреки страхотния Джун Ги. Бях гледала китайският оригинал, а след него това ми бе доста посредствено. Така и не разбрах истерията по него  Thinking
Ох, Шун, така ми се догледа, пораснал, възмажал, красив, прекрасен, талантлив... Heart Eyes мога и още  Grinning

# 187
Дане, подхващай Crisis. А към края на месеца, ще излезе и спешълът на Border.

# 188
  • DE
Аз май го започвах, но нещо не ме е впечатлил или нямаше превод  newsm78 ще си припомня  Grinning
"Border" така и не го харесах, уж обичам психологически главоблъсканици, но не можах да го догледам, може да пробвам пак.

# 189
Ох, Шун, така ми се догледа, пораснал, възмажал, красив, прекрасен, талантлив... Heart Eyes мога и още  Grinning
И свястна прическа,че има навика да си избира герои с откачена коса People Older Man
В Hanazakari no Kimitachi e колко млад и зелен беше.а колко въздишки мятах по него.Heart Eyes

# 190
Събрали се тримата сценаристи на новите корейски сериали Witch's Court, Because This Is My First Life и 20th Century Boy and Girl.
Сценаристът на Witch's Court казал: "Мислих, мислих и реших да започна историята от 1996 г."
Сценаристът на Because This Is My First Life добавил: "И аз мислих, мислих и реших също да започна историята от 1996 г."
Накрая се обадил и сценаристът на 20th Century Boy and Girl: "Аз пък, за да се различавам от вас, ще започна историята от 1991 година."

Корейските сценаристи са си дружки големи и все ги мислят едни..."Уникално е" да стартират три нови сериала и в трите историите да започнат от 90-те?!?!

20th Century Boy and Girl - изгледах първи и втори епизод, но отпада. Имам огромна нетърпимост към главната. Жалко за Ким Джи Сок - първата му главна мъжка роля, най-после дойде и неговият миг, а да му дадат точно тая актриса за партньорка.

Witch's Court е повлиян многооооо силно от Suspicious Partner с Чи Чанг Ук. Едно към едно.
Хареса ми първа серия, така че мисля засега да го следя. Актьорът в главна роля ми е напълно непознат, не е лъскав корейски лигльо, както и Чонг Рйо Уон не е от лъскавите корейски кифли.

Because This Is My First Life ми хареса как стартира. Напомни ми на добрите tvN-сериали. Добре започна и дано все така да продължава.
Участват много познати tvN-муцуни, а и майката от Girls Generation 1979 е тук.

# 191
  • DE
Оо, в Хана Кими ми е любим, там се влюбих в него  Heart Eyes
Да, обича да се гаври със себе си, браво на него
Скрит текст:

ей това "Gintama: Mitsuba Arc"  си избрах да му се насладя  Mr. Green

# 192
Гиф серия Шун
Култов момент от Хана Кими
Скрит текст:

Още един
Години по-късно същите двама
Скрит текст:
Още едно
Скрит текст:

Toва за лека нощ

# 193
................обича да се гаври със себе си.................

В различни роли  newsm48

Скрит текст:

.........................
Witch's Court ..... Актьорът в главна роля ми е напълно непознат.......
Рос, Yoon Hyun Min е симпатяга и не е от дърветата. Играе момчето. Не знам обаче какво да ти препоръчам с него. Може би Тунел.

# 194
  • DE
За лека нощ ми хареса, Генджи ми е любим.
Скрит текст:

а Генджи с цигара е една от любимите ми гледки  Heart Eyes

с много привичен жест
Нещо се разчувствах  Blush

Общи условия

Активация на акаунт