Магията на изтока - тема 51

• 42 944
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Рос, Yoon Hyun Min е симпатяга и не е от дърветата. Играе момчето. Не знам обаче какво да ти препоръчам с него. Може би Тунел.

Много ми хареса, наистина не е някакъв красавец, но има харизма, а аз търся точно това.
На Tunnel мисля, че изгледах 1-2 епизода заради Че Джин Хьок, но го спрях. Имам някакви бледи спомени кой беше той, но почти нищо не помня от този сериал освен сцените с убийствата...

Хареса ми първи епизод на Witch's Court, макар че пак си ги има корейските клишета и прекалено големите съвпадения в огромен град като Сеул.
Не стига, че ще работят заедно, с близки професии са, ами се оказа, че двамата живеят врата до врата, а и се срещнаха съвсеееееем случайно?!?! Ех, ех, тази корейска СЪДБА.
Къде ти такъв млад, симпатичен, добър, висок, образован съсед да имам и аз, а и да се окаже, че ще работим заедно.... Знаех си, че трябваше да се преместя в Сеул.

Ще следя сериала. Интересен ми е заради случаите, които поемат в новия отдел, а и знаем как се държат с жените в Корея, особено когато става дума и за насилие от мъже.

# 196
  • MJF
 Coffee e вчера в списъка на 2в1 две неща забелязах- Kim Ji-Suk на първи ред в каст и Yoon Hyun-Min по-начело и сега чета баш за тях  Laughing. И какво?!  Crossing Arms Kim Ji-Suk не е нацелил сценарист а Yoon Hyun-Min една идея по-добре. Ще следя какви ги пишите съответно с напредване на епизодите им.

Наредила съм Кахоко и Анемия и имат пълен шанс да ги "огрея" днес. Но забелязах че и Ms. Kanna! (Kanna-san!)  е "мръднала" с цели 3+1 преведени серии. Но епизод 10 не е . Трябва да видя колко е общо броя епизоди, колко чакаме до финала.

# 197
И аз съм в компанията на Кахоко и Хаджиме. Сладури People Princess Misc Art. Мама ме дразни, но баба успя да й влее малко разум. Тати показа, че все пак има гръбнак, дано продължи да си казва мнението на глас. Родата допълва картинката.

GOT7 - You Are

# 198
2в1, много добре си изобразила с иконки Кахоко и Хаджиме.
Тя е химе-сама (принцеса), а той е гака (художник), хаха.
Ехх, душици сладки са и двамата. Невинни и честни млади хора. Такива образи (дори и на екран) ме карат да вярвам в доброто, въпреки че всекидневно се сблъсквам с негативни хора.

# 199
  • MJF
2в1 , Кахоко-баба-Хаджиме са ми отбор "сладури".  Laughing голяма комбина са. А Хаджиме и Кахоко как се опознаваха си бе пълна забава и сантимент. Сладури на квадрат. Единия разгадава мислите на другия, пък другия има няма направи някакъв внезапен скок в "израстването" след буксуване/обмисляне на място.  Laughing сладури на квадрат.

# 200
Шошулчо, нали не си забравила, че Хаджиме ще го гледаме след пет дни отново? Помниш чорапения-сериал, нали? Таби, таби, който е по книгата на нашият любимец Джун Икейдо.
Хаджиме е в една от трите главни роли.

Rikuo

Rikuo TV CM

Ето го и Хаджиме, който в неделя, преди старта на сериала, ще бъде гост в едно предаване на TBS.
След успеха на Kahogo no Kahoko - Рьома Такеучи може да се похвали с голям скок в кариерата си. До преди две години беше неизвестен, но тази роля го изстреля доста напред. Отделен факт е, че е голяма симпатяга, а и доста висок за японец.

# 201
  • MJF
 Laughing оххо вярно че и чорапи следват. Голям каст като гледам. Там и Akira Terao
Високи японци мазохисти  Mr. Green са нужни във фигурното- за спортните им дуети.

# 202
Хаджиме е от героите, които винаги са ме радвали. Израснал добър човек въпреки семейната среда, а в конкретния случай по-скоро липсата на такава. Усвоявал сам уроците на живота, водил сам битките си и независимо от трудностите избрал правилния път. От друга страна Кахоко е пълна негова противоположност относно среда и начин на живот, но в крайна сметка станала също толкова добър човек. Двама души еднакви в различността си, които взаимно се допълват.
Да не говоря, че и самите актьори са ми изключително симпатични като визия.

# 203
Да не говоря, че и самите актьори са ми изключително симпатични като визия.

Нали? Големи сладури, големи.
Цяла Япония ги обича след големия успех на сериала. Шипват ги дори, а и двамата са много симпатична двойка. Един друг се следват в Инстаграм и Рьома постоянно лайква снимките на Мицуки Такахата, но тя него никога, хаха.
Имат и общи снимки заедно, станали са много добри приятели и извън снимачната площадка.
Нали следя различни японски блогове/ профили/ инфо, та, гледам, че постоянно ги шипват и искат да са заедно и в живота.

# 204
Поредните нови момченца - TRCNG - Spectrum

Явно с безбройното количество трейнита, които си отглеждат компаниите в индустрията, ще продължават с тези многобройни групи. И какъв е смисълът от упражнението като повечето толкова бързо се разпадат, че не можеш дори и да ги запомниш.

# 205
  • MJF
 Blush нали се зарекох да гледам Кахоко 9-10 анблок. Ами не става. Много емоции от епизод 9 а и преди това изхабих емоции на лед.
По ред.
Тацуки Мачида- страхотен, чудесен,  ама мнооого съм  Party yes
Дайске Такахаши
Шома Уно
на Карнавал на лед.

Overprotected Kahoko 9
Чудесно развитие и намесване и смесване на важни теми. Човек в днешно време има нужда да си ги припомня често. Толкоз емоционален епизод че чак по едно време го спрях за да "дойда на себе си".
Скрит текст:
Първо проблема на зетя полицай и словата му за добрите хора. Второ разговорите на Кахоко-Хаджиме през целия епизод. Трето семейството на таткото. Сестра му и родителите им. За разлика от семейството на майката тук има по - малко снобизъм, даже реално хич. Много свежо и ценно така. С една дума набързо се разбраха и относно децата и бъдещета и кандидат зетя  Simple Smile. Адмирации за такива. Четвърто сцената на трите пеещи сестри -майката на Кахоко и двете ѝ по-малки сестри. Шесто родителите на Ито и нейния казус.  Пето като корона на епизода сцената Кахоко-бааба-Хаджиме.
Много емоции с бааба. Дама натрупала голям житейски опит: отблъсната от собствените си родители , семейство; трудно и дълго приемана от семейството на съпруга ѝ. От показаното той- слабохарактерен човек, неверен съпруг, не много маркиран баща на три деца, чакащ на съпругата си за всичко вкл. и за работа. Така баааба отглежда и до сега 4 деца - 3+ съпруг. Държи на семейните събирания, на децата на децата си, на добруването на цялото семейство. Ей такава гранд-дама - въпреки всичко изброено преминала през живота с широко отворени очи, сетива и сърце  bowuu. Сигурно изпуснах нещо.
Още поне 2 пъти по толкова имам какво да пиша по епизода и с наслагване от сериите до тук но ще спра сега.
И тъй като емоциите ми свършиха реших 10 да си запазя като десерт "на чисто"  за утре.

А понеже се бях настроила за 2 серии гледане реших да изгледам Caution, Hazardous Wife 1
Предлагам да измислим кодово име /емотикон за това заглавие че с това Caution, Hazardous Wife не ми върви.  Laughing
Изгледах епизода без да се усетя.
Скрит текст:
Добре че екшън сцените в началото и края бяха видно бутафорни, така даже аз ги изтраях  Blush. Двете съседки Юри и Киоко ми допаднаха. Безпардонно, от раз нахлуха на екрана и до нашата бойна Нами, досущ като съпруга ѝ  Thinking. Явно тепърва ще видим кой кой е от тях и за тях. Образа на Нами ме кефи. Стила на рязане одобрявам  Laughing. Сигурно и соса към салатите ще одобря  Mr. Green
И сега какво?! Да му мисли преводача  Mr. Green Joy

# 206
Шошулчо, браво! Разбирам и защо си спирала по време на 9-ти епизод.
След чудесните ти думи ми се прииска отново да изгледам сериала. Казухико Юкава определено е нашият японски сценарист.
10-ти епизод ще те довърши с Джииджи и Мама.
Все пропускам да те питам - нали усети защо Кахоко нарича така баба си и дядо си? С Бааба и Джииджи? Идва от Обаасан (obaasan) и Оджиисан (ojiisan), т.е баба и дядо, но в случая нали тя е мамина душица ги нарича на галено.
Близки сме си с японците, няма две мнения - мама, папа, бааба, джииджи, хаха.

Изгледах и втори епизод на Witch's Court и съм много доволна от казуса, който разследваха, но... имам едно огромно но щом става дума за корейски сериал.
Знам, че всичко това ще е за кратко, някъде до 6-7 епизод и след това ще започне мелодрамата и разплитането на случая с изчезналата майка на главната героиня, а там ще стане една...
Шошулчо, можеш да го пробваш, а и помня, че Чонг Рйо Уон, че ти е любимка. С Юн Хьон Мин са чудесен тандем.

Освен нож и вилица за друго не се сещам като емотикон за новия сериал на Анемия - Fork And Knife.
Реже и кълца наред, хаха.
Полицейска кола не й отива, защото тя действа и разрешава случаите сама. Трябва да помислим и за друго.

# 207
За разлика от Шоши, аз бях нетърпелива и изгледах Кахоко анблок. Много доволна, няма да се повтарям, Шош и Рос са казали каквото има за казване.
Скрит текст:
Хареса ми краят, как гледаната под похлупак Кахоко, на която никой не разчиташе за нищо, доказа, че може да се справя с препятствията в живота, пое щафетата от баба си и стана следващия опорен стълб на цялата фамилия.
На тези, на които им се гледа нещо топло, мило, семейно, направено по японски, то това е точно такова.

# 208
  • MJF
 Crazy леле,  аз докато се натуткам 2в1 ме изпревари!  Wink Hug

Бях до новата версия-като слон в стъкларски магазин  Mr. Green, с цел да видя емотиконите. Черпак няма а и ще чакаме тепърва Нами да го развърти като самурайски меч  Laughing, евентуално,  та нека сме си на нож и вилица. Още повече, че ножа ѝ е първи приятел  Mr. Green. Аз понеже съм си в старата моето е с лигавник. Та така , в готовност сме за  eat 2  значи  bowuu. Въобще ми вдъхна доверие епизод 1. Да му мисли квартала. Нами ще ги стегне и строи по ред  Mr. Green. То в епизод 1 казуса го реши добре с мечока и лична физическа намеса. С такъв опонент само с неговите методи по неговата тиква иначе ....... бла-бла-бла и правосъдие  ooooh!.

Чонг Рйо Уон сега я забелязах чак в каста като я спомена  Blush. То кой по -напред да забележа. Онзи ден отворих списъка по ред и набързо  Blush . Ще го пробвам като се натрупат серии, то детективски нещо но пък каста не голям та може и да не се "губя в 3 л. ед. ч ."  Laughing

За бааба и джиджи. То Кахоко като я чух първия път да се обръща с бааба към баба си ми стана едно такова близко, приятно цялото нещо, баш нашенско  Simple Smile. Джиджи и той до дядо/деденце и сие, папа, мама.  Simple Smile

# 209
Отдавна съм с новата версия, още май като я пуснаха пробно. Нямам проблеми, т.е различна е, да, но аз бързо се нагаждам към новостите и не ме впечатлява или дразни нещо.
Емотиконите виждам, че са различни, но каквото-такова.
Witch's Court ти го препоръчвам. Засега не се очертава като любовен корейски трагикоманс. Но пък знае ли човек... Корейско е все пак. Двамата главни герои са съперници и в работата, а оказа се и като собственик и наемател на жилище, та, дано така си остане. Любовните нотки, на фона на криминалните случаи, които разследват, само ще разводнят и разлигавят историята.
Ма И Дъм (героинята на Чонг Рйо Уон) много ми харесва. Лесно се и помни, хах.

Голям ужас е това кимчи. Правих преди няколко месеца и снощи го хвърлих. Докато измия малката каца, в която го съхранявах - каква миризма е, не е истина...
Никога повече няма и да ми дойде на ум да направя кимчи.
Това го казвам по повод на "великата и вкусна" корейска кухня.
Нашето кисело зеле е 100000000 пъти по-вкусно.

Хубавото Хони го гледам днес, че се е барнало за представянето на новия му сериал по OCN - Black.
Горкият, жив да го ожалиш, като знам коя ще му е партньорката тук (няма такава лигла, гледала съм я с Тек и И Со Джин във Фермата - едва я изтърпяха и двамата, такова лигавене и такава природна тъпота, че...), а и предвид историята... Пак ангели на смъртта, а Хонито баш Ангел с черен шлифер.

Общи условия

Активация на акаунт