Магията на изтока - тема 51

• 42 891
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Като сте споменали кимчи Blush

Покрай последното излитане на Falcon (Дане,гледа ли новия Стартрек?) се зачетох за космическата храна. Интересното за нашата тема,че специално за първия корейски астронавт (който е бил в космоса) е приготвено (и вакомирано )специално кимчи.Това идва от шегата,че корееца трябва да яде кимчи където и да се намира.
Yi So-yeon (явно е интересна птица - влиза в олимпийския отбор по таекуондо и освен това е в списъка на НАСА за колонизация на Луната през 2020,но май годината се промени.)

Ако ви се чете по темата за кимчи и космос

# 211
Кимчито не е важно, важно е Хубавото Хони, хаха.
В събота, 14 октомври, започва Сенсей, а и Хубавото Хони.
Щом в каста на Black са взели И Ел (тя беше в ролята на Богинята на съдбата в Гоблин) значи ще гледаме Goblin 2. Майтап.

И линк като за Шошулчо.

# 212
  • DE
Тц, сега гледам "Да поговорим за звездите" и търсенето на извънземен живот по National Gepgrapfic bowuu
Трябва да вида дали мога да го сваля от някъде  newsm78

# 213
...Да поговорим за звездите...
С Нийл деГрас,който водеше новия Космос,нали? И аз го гледам.Simple Smile
Освен това въртя Ентърпрайз,освен,че ми е любим е и с моя стара любов - Tрип
Новичкият СТ си го бива,всъщност много ми харева (аз жадувах за нещо космическо),пък и е наличен специфичния хумор и тънките заигравки (в еп. 4 - убеждават Тя да свърши нещо с думите и да се наредиш до гениите като братя Райт,Илон Мъск и Кокрейн (този от сериала с първия светлинен двигател).
Спамнах,ще спя спокойно. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Анти-то и знам,че го харесваш,дано не бъркам.
Скрит текст:

И Джаред Лето в последно време се носи така

Кой ли му е причинил това нещо,не дрехи

И за оправяне на погледа

# 214
  • DE
Ванесата бива, но често е прекалено екстравагантен. Обичам, но умерено  Mr. Green И да вземе да се снима някъде, че отдавна липсва на екрана.

Аз харесвах капитан Арчър  Heart Eyes Трип беше сладък, но някак недостатъчно  Laughing Е, поне няма да се караме  Mr. Green

# 215
Хмм, доста интригуващо начало на Avengers Social Club, накратко Отмъстителите (ето тук сега ми трябва иконка с Марвел-героите). Ра Ми Ран ми е любимка.
За Джун имах някакви подозрения, че може да играе добре. Браво на макнето на U-KISS.
Доста интересно заглавие се очертава, а и (слава богу) е на tvN. Бях забоксували това лято от частната телевизия, но тази седмица се завръщат с три интересни заглавия, остана само Revolutionary Love в събота.

Очертават ми се 4-ри корейски сериала + още 6 японски онгоинг. Тежка есен ще е. Да видим как ще са всички на финала в края на ноември-декември.

Шошулчо, прехвърлих днешния втори епизод на агент "Нож и виличка".
Много се смях с нея и начина, по който реши да посреща вече съпруга си след работа. Нали иска, а и се стреми да бъде отлична съпруга. Обаче Хидетоши Нишиджима се видя в ужас с нея и решението й, хаха.

В Япония отбелязват Ден на намигването.
Ето едно намигване от днес с Мунетака Аоки, Хару и Батко от снимачната площадка на Border 2: Shokuzai.
Шун винаги си е.... Шун.

# 216
Хубавото Хони ми е на кантар за гледане. Минусите са първо заради Го Ара и второ заради тематиката. Ако прекалят с хоръра ме губят. От друга страна Хони и И Ел наклоняват везните на плюсовете, а сега като видях в каста и Jo Jae Yun като Grim Reaper 007 Satisfied слагам още един +. Като харизма ми напомня на Ким Сънг О. Еднакво успешно се превъплащава и в гадняр, и в забавна откачалка, и в добряк.

# 217
  • MJF
Overprotected Kahoko  изгледан  bowuu.
10 с прогресираща   Simple Smile
Никой не бе забравен а напротив бяха събрани.
Скрит текст:
Джиджи - експерта фотограф  Mr. Green......... Дядовците на сватбата финално получиха мнооого отговорни задачи.
Изуми успя да превъзмогне червената бариера и проговори в слух извън нея  smile3544 като се появиха и още подробности защо Кахоко е толкова пазена от ден едно.
Туй с говоренето от татко уж от страна на Изуми ме  hahaha Joy hahaha, поне като спомена развод туй дори само по себе си щеше да е силен аргумент против  Mr. Green
Сценката на Кахоко-Хаджиме и семейството на папа бе чудесна  yes
Кахоко-Хаджиме в къщата на бааба  Mr. Green кой на кой копие.
............... и т.н.
С усмивка до уши завърших Kahogo no Kahoko
6+ на цялата продукция от мен.
Обаче постера на заглавието с тази увита в тоз материал Кахоко отделно само по себе си е за награда - просто, многозначително и ефектно. Мда.

Аххха, значи  eat 2 излъчен.  hahaha да му мисли значи не само преводача но и съпруга ѝ  Joy hahaha  не знае на какво злато и попаднал в лицето на нашата Нами.  Mr. Green

Още нещо се сетих за Кахоко. Как ме разсмя като сбръчваше носле и се заричаше без глас пред родителите ѝ след отказа в началото на 10  Mr. Green то и гифа от миналите дни бе от там "йош". Култови физиономии просто  Joy hahaha Joy. Абе както Анемия ми е постоянен източник на  Simple Smile така и Кахоко се присъедини към нея.

Последна редакция: ср, 11 окт 2017, 21:34 от Шошулчо

# 218
  • BG
Ванесата бива, но често е прекалено екстравагантен. Обичам, но умерено  Mr. Green И да вземе да се снима някъде, че отдавна липсва на екрана.

Той си снима, в края на годината трябва да излезе драмата Love won't wait, цели 45 еп.

Аз нали ви споделих, че съм на вълна лакорни, та започнах един много интересен -The Fire of Virtue, така силно не съм се зарибявала отдавна по някоя драма, но еп. са много дълги - 1:40ч. и най- странното е, че почти нищо не съм превъртала, просто няма почти излишен и досаден пълнеж.
Историята е следната: две приятелки, едната от които е всеотдайна в приятелството им, а другата винаги търси начин да бъде над нея. Запознават се с един младеж, първата се влюби в него, но втората като разбра и го отне, но понеже е разглезена богаташка щерка бързо и омръзна, защото не може да и осигури охолен живот и се ожени за един богат наследник. И т.н, после се разведе, а зарязаният преди от нея младеж се съвзе с помощта на другата и се ожени за нея, в последствие обаче богатата и приятелка се оказа на улицата и с повече нахалство се нанесе в новия им хубав и голям дом ( главния вече беше понатрупал състояние, понеже имаше престижна професия) и сега прави всякакви манипулации да и го отнеме, а той си личи, че не я е преодолял.
Един тийзър: https://vk.com/video-17901093_456239845

# 219
нощен гост, радвам се да те видя в темата.
Този сюжет, който описваш звучи страшно. Представям си манипулациите и интригите....
Andante не го ли гледаш? Твоят любим танцуващ феникс се представя добре.

Шошулчо, горещо ти препоръчвам March Comes in Like a Lion. Рюноске Камики прави поредното си силно представяне в човешка драма.
Ще опознаеш и шоги (японският шах).
Филмът има и втора част, която ще излезе след две седмици - March Coes out Like a Lamb.
Прекрасна японска история. Мисля, че ще останеш много доволна.
Хидеаки Ито ми липсваше. Винаги е радост за окото, а с годините сякаш става и все по-добър. След My Dangerous Wife не го бях гледала.

# 220
  • BG
Рос, ще го погледна, не съм го забравила, но нека изгледам лакорна, че направо тръпки ме побиват от тази Laughing толкова е изобретателна, както се прокрадна едно мото из сериите " Видиш ли демона, бягай надалеч", ама на мъжета са им слаби ангелите, пък едно такова изкушение близо до тях... трудно е да му устоят, то момчето се държеше като парцал с нея, но тя се усети и смени тактиката.
Да украся и аз темата с един тайски модел, който е прохождащ актьор, ще го видя следващия месец как се справя, ще стартира един лакорн, в който главната е с обратна ориентация, но след редица неуспешни взаимоотношения с момичета, решава да търси подходящия мъж Joy

Nine

и още няколко
Скрит текст:

# 221
  • MJF
нощен гост, като чета не скучаеш с лакорна.  Simple Smile

rossonera, редя, редя заглавия.
Гледам и се  Thinking newsm78 My Dangerous Wife гледала ли съм го. Напомня ми силно на нещо друго но там помня други лица/актьори.  ooooh! проба ще трябва.

# 222
Ако пробваш My Dangerous Wife с твоята любимка Йошино Кимура никак няма да скучаеш.

Скрит текст:
Съпругата там се оказа много по-хитра от съпруга. Уникално развитие имаше.
Той се опитва да я отрови и да избяга с парите и любовницата, тя разбра и съответно беше готова с неин план за действие, пари, любовници, интриги. 9-ет епизода, в които действието не спираше, а на финал - останаха заедно, хаха, защото разбраха, че са си лика-прилика. За такива хора, а и в живота, винаги казвам - търкулнала се тенджерата, та си намерила похлупака.
Има много двойки в живота, за които се чудя защо са заедно, но след това разбирам, че природата си знае работата. Открива ги един за друг.

Много интересен финал имаше тази дорама. Гледай, мисля, че ще ти допадне.

# 223
    Шоши, My Dangerous Wife го гледахме заедно, текущо.

Тайците като визия мисля, че конкурират корейците. Не, че няма впечатляващо красиви китайски и японски актьори/актриси, далеч съм от тази мисъл, но на общия фон малко изостават. Мое мнение си е, да не тръгне някой да се засегне заради някой любимец Hug.

Гостче, видях че си пуснала тема за въпросния лакорн. Щом токова го хвалиш може да му хвърля едно око, ако е преведен целият.

# 224
    • BG
    Целият е преведен, 2в1, на линка, който съм дал в спирита, качеството е супер, ще видиш, че като го почнеш е голяма зарибявка, аз още не съм гледала новия еп. на Fear the walking dead заради него, смятай Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт