Магията на изтока - тема 51

• 42 986
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
2в1, жалко, млад човек.
Не съм започнала още Argon, но няма и да е лесно да го гледам след тази новина.

Keiji Yugami епизод 2 и 3.
Оказа се, че съм сгрешила епизода с участието на Тайши Накагава, той е бил във втори, а не трети. Във втори за малко се появи и Такуми Сайто.
Много добре върви този японски сериал, интересен и забавен тандем са двамата детективи - много различни, но в същото време се и допълват.
Не мога още да нацеля каква е точно връзката между нямото момиче и Таданобу Асано. Явно ще се разбере в следващите епизоди.

Някой гледа ли Black? Как върви? Не го гледам, намалила съм до минимум корейското, но ми е интересно какви ги върши хубавото Хони с демоните/ ангели на смъртта и пр.

# 361
  • София
Аз го гледам, но все още е много объркано всичко, май трябва да изгледам втори път сериите досега.

Скрит текст:
Хубавото Хони беше смотан детектив,който повръщаше като види труп, убиват го и тялото му взима Ангел на смъртта, уж да открие избягала душа, но започна да става човек и сега не  може да излезе от тялото.

# 362
И аз за сега ще изчакам с гледането на Argon заради тази новина.
Скрит текст:
Като гледам джипът в какво състояние е се чудя какъв удар трябва да е било, за да се обърне и смачка така. Карала съм подобен десетина години и знам колко здрави, стабилни и устойчиви машини са. Възможна е и някаква повреда, но по-скоро мисля, че е човешка грешка или превишена скорост.

Black го гледам, но не съм впечатлена. Още е един объркан такъв, много загадки, разни неясни неща от миналото са вплетени и изобщо се чудиш какво точно става. Хони манекенства на екрана, но то и героят му е малко сбъркан. В неговото тяло се всели Жътвар 444 (в ролята на който е Kim Tae Woo), та Хони фактически играе някой друг. А го наричат Блек заради героят на Брад Пит в "Да срещнеш Джо Блек" Joy.
Тройка Жътвари 007, 416 и 444/Блек Smiling Imp.

# 363
  • София
И аз за сега ще изчакам с гледането на Argon заради тази новина.
Скрит текст:
Като гледам джипът в какво състояние е се чудя какъв удар трябва да е било, за да се обърне и смачка така. Карала съм подобен десетина години и знам колко здрави, стабилни и устойчиви машини са. Възможна е и някаква повреда, но по-скоро мисля, че е човешка грешка или превишена скорост.

Black го гледам, но не съм впечатлена. Още е един объркан такъв, много загадки, разни неясни неща от миналото са вплетени и изобщо се чудиш какво точно става. Хони манекенства на екрана, но то и героят му е малко сбъркан. В неговото тяло се всели Жътвар 444 (в ролята на който е Kim Tae Woo), та Хони фактически играе някой друг. А го наричат Блек заради героят на Брад Пит в "Да срещнеш Джо Блек" Joy.
Тройка Жътвари 007, 416 и 444/Блек Smiling Imp.

Скрит текст:
Блъснал го е друг джип и затова е излетял.На 3 минути от дома си.

# 364
А го наричат Блек заради героят на Брад Пит в "Да срещнеш Джо Блек" Joy.

Това ме разсмя, хаха.
Ясно, значи Хони си продължава със слабите продукции/ сценарии/ участия. Жалко.

Ето линк към Border: Shokuzai SP (за теглене) с Шун. Вчера го излъчиха в Япония.
Прехвърлих го набързо, видях как завърши, но ще изчакам и буквите тези дни.
Като го гледах снощи и се замислих... Уникален актьор е, талантлив, с невероятна харизма, излъчване, физика. Превзема екрана, все едно други не съществуват.
Гледах преди няколко месеца с Шун и Сатоши Цумабуки - Museum. Няма такава роля, не знам как Шун я изигра... Имах чувството (в сцената с детето и жена му), че това му се случва наистина... Толкова добър. Филмът е брутален, не го препоръчвам на никой, а Сатоши с отвратителен герой, но изигран по един перфектен Цумабуки-начин.

Две японски симпатяги на снимачната площадка

# 365
  • MJF
Очаквам  eat 3 и дано този път има от гирляндите на Нами.  Laughing

Седнах да гледам сега Keiji Yugami 2 но спрях защото самото начало ме   Joy . Ама Yugami  досущ като кочо сенсей с житейските уроци, уроци по реализъм- той пък за "лъжата" като част от живота. Добре е че да качили 2 и 3 баш за  любител на анблок гледането като мене. Като ми мине  Laughing ще продължа.

# 366
# 367
Шошулчо, 4-ти епизод чакаш, 4-ти, а не 3-ти. Той е готов от вчера, но явно не е качен като за теб в онлайн-сайтовете.
За Keiji Yugami си напълно права. Голям фен съм на тандема Асано-Камики.
Спи ми се, смяната на времето ми се отразява зле.
Отивам да сънувам Шун Огури.

# 368
Охо, rossonera,значи ще се срещнем някъде в сънищата ни-и аз отивам да сънувам същия Revolving Hearts!

# 369
  • MJF
И как е адаша Шун със смяната на времето?!  Laughing
Вярно 4, ама то така епизод без гирлянди ми се губи.  Laughing

Detective Yugami 2
Скрит текст:
Интересен епизод. Сайто с тази роля ме  Mr. Green. Що за птица?! И само каква логика , постоянство, ред и мотивация в неконструктивна обществена посока. Така да го кажа  Mr. Green. Но с обяснението как трябва собствениците да са си в къщи,  когато той им краде гащите  ме ..... гледаш го тоз и оставаш без думи, логика бе. Освен това затвърдих думата "глупак" на японски.
Ханю и Yugami забавни в своя дует.
Мда туй момиче с компютрите не е ясно още какво е. Предполагам от някой засегнал го в душата случай на Yugami. Да видим.
Miki Mizuno на екрана в такъв ребус ме хвърли къде скоро я гледах и то в главни рола , че докато се сетя и намеря  ooooh! Whistling  ми свърши енергията на мен мързела и сили за 3 не останаха.
Та Miki Mizuno скоро я гледах в A Tale of Happiness  в главна роля.
Имах и още една загуба на енергия в епизод 2  Whistling. Чак към края на епизо 2  се усетих че 2 серии вече  в ролята на шефката на звеното гледам Izumi Inamori -  добро утро Шошулчо  Whistling. Еми то грим, различна прическа ,..... търся си оправдания. А малко и най-вече дълго ли не я гледах в почти главна роля в епичния  Mr. Green Age Harassment=
Eй така, след толкоз открития до 3-и епизод не стигнах  Blush.

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 09:06 от Шошулчо

# 370
Sause baus!, нищо не сънувах. Дано ти да си успяла с Шун.
Шошулчо, в 3-ти епизод на Keiji Yugami те чака отново голям смях, а за героят на Такуми Сайто, ами така е, той е уважаващ себе си крадец на определени "материи", за това хората задължително трябва да са си у дома, докато той ги обира, иначе няма смисъл/тръпка от кражбите му, хаха.
Понякога ме изненадваш много, как помниш и се сещаш за определени японски актьори, а други, които си ги гледала в паметни роли - не успяваш да се сетиш как се казват. Браво, познала си Мики Мизуно и Изуми Инамори. Изненада ме.

Където и да вляза днес ме затрупват снимки от сватбата на годината.
От всички звездни гости, които видях - само двама са ми на сърце:

2PM-класа от Джу...

Скрит текст:

... и един Шики

Скрит текст:

# 371

И нещо нехелоуинско...... Wink

# 372
М, да нехелоуинско ,но почти петъчно Purple Heart

# 373
  • DE
 Какво трябва да направя та Шун да ме погледне така newsm78 уф, той беше женен  Tired
Зелената жилетка ми хареса, тъкмо си търся такава, че тук е един студ Crossing Arms

# 374
Дане,след като е бракуван (Шун,де) е нужно поне да си:
а) храна
б) биричка
в) ягоди с шампанско

И като за Хелоуин с котка.

Абсолютни потробности са това,че котката не е черна.Сивото е новото черно Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт