Магията на изтока - тема 51

• 42 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Я да пробвам като Шош
Ама какви са тези петъчни снимки само с кучета, де са им банските.
Smiling Imp

# 346
  • DE
Ти започна с добитъка та рекох да разнообразя  Mr. Green Бански няма, но има котки  Mr. Green
Yoo Seung Ho
Скрит текст:
Отново Джун Ки
Скрит текст:
Дже Джун
Скрит текст:
Бини  Heart Eyes
Скрит текст:
Отивам да търся с бански  animal037 Mr. Green

# 347
Хубаво петъчно с кучета и още нещо! Two Hearts
На Джун Ки ми допада най кутрето.Какво става със семейното му положение?Бракува ли се вече с дамата от миналогодишния сериал със снимки от Закинтос?Брех ,забравих му името ,но имаше нещо слънчево във него.Relaxed
Мернах нейде ,из фейса ,че УБин нещо имал здравословни грижи ,но Мин А била неотлъчно до него-не знаех ,че са двойка.Отмъкна ми го под носа Sleepy

# 348
  • DE
Сосче, те май и дете чакат вече  Thinking

# 349
Сосче, те май и дете чакат вече  Thinking
Леле ,това ме изненада яко! Много са бързи.Явно демографската политика на страната дава резултати!
Вчера Дам Дук второ чака,днес Джун Ки първо,моля оставете някой и за утре!

# 350
Бъркате се нещо. Сватбата на Катеричката е в края на месеца. За бебе няма нищо официално.
У Бин и Мин А са заедно от две години. Той се бори с рака. Да се надяваме, че ще е успешно.

# 351
  • DE
Абе помня, че някой от тези новите актьорски двойки чакаха дете имаше коментари в темата  Thinking Може и да бъркам, но корейците отдавна съм ги отсвирила. Вече не помня какво гледах последно, май бе Гоблина  ooooh!

# 352
Браво, Шошулчо. Точно 9а.
Гледам, че Argon вече е напълно преведен на английски. Браво, дори и с месец-два закъснение, успяха.
Ще го изгледам тези дни. Много харесвам Чон У Хи. Прекрасна и талантлива млада актриса, която за радост не снима сериали, мисля, че Argon и е едва втория.
От японското днес чакам трети епизод на кочо сенсей и сенсей по сугаку (математика).
Трябва да качат и трети епизод на Keiji Yugami. Тайши Накагава гостува в този епизод. Жалко, че напоследък се е отдал повече на филми, а от две години не е снимал сериал. Порасна и той... Ех, кога беше на 13 години, когато участва в Kaseifu no Mita, а вече е почти на 20 години. Порасна, завърши и гимназия.
Онзи ден четох нещо за Таданобу Асано. Никога няма да спрат да го наричат гайджин (чужденец), само защото дядо му по майчина линия е американец. Сам споделя, че му е тежало много през години. Винаги са се отнасяли с някакво предубеждение към него японците... Болката от август 1945 г. едва ли ще отмине някога.

Гледа ми се и нещо с Хироюки Санада, но той си снима основно в САЩ (стана от нихонджин - гайджин/ от японец - чужденец). Липсва ми, трябва да си припомня нещо с него, може би 47 Ronin.
Преди месец-два четох, че Санада ще участва и във втория сезон на сериала на HBO - Westworld, който излиза догодина. Ще го видя и там.
"Американец" си стана той, а и задобря много с английския.

# 353
Ти започна с добитъка та рекох да разнообразя  Mr. Green Бански няма, но има котки  Mr. Green
Отричам Sunglasses Аз започнах с Джи.
Може другия петък или тази събота да са банските.Такова хубаво време е на вън (мъгливо и вали),че е само за плажно облекло.

# 354
Едно фенско клипче подходящо за тази студена съботна вечер.

# 355
От мен К-Тигрите, този път с кавър на DNA. Много талантливи са тези деца, таекуондо-танцьори.
В Южна Корея всеки втори пее или танцува, или събира пари за пластичен хирург.

И едно много любимо участие на Тигрите от миналата година на сцената на Mnet Hit the Stage.
След 2:10 мин., когато излязоха дечицата - сцената буквално се взриви. Уникални, а и как танцуваха на Danger на BTS... Джин Ун-и откачи в публиката, хаха.

Avengers Social Club епизод 5 е готов. Следва.

# 356
  • DE
Да пусна набързо един от азиатските кандидати за ЕМА МТВ тази година. Никой от кандидатите за МАМА не представлява интерес за мен.

# 357
Bravo My Life
Сериал направен по вкуса на корейските аджуми. Изоставено дете, интрижки, измами, някоя и друга "кобра" опитващи се да си уредят живота с разни подмолни номера, фалшива бременност, завист, неизменният богат аджуши, който върти многомилионна компания, но се оставя да го манипулират разни фльорци, девойчето дето се бори с живота и задължителните два-три момъка около нея... и всичко това на фона на работната среда в една телевизия. С две думи типична корейска сапунка.

Go Back Couple
Не е нещо "уау", но някак си ми държи интереса. Двамата главни са гаджета от университета. Вече са женени и имат дете, но ежедневието ги завърта и идилията се разпада. Следва развод, а на другия ден и двамата се събуждат в миналото, когато е започнала тяхната връзка, но.... и двамата помнят всичко, което се е случило. И сега всячески се опитват да променят нещата като започнат от това да не се влюбят един в друг. Но как ли ще се почувстват, когато започнат да се срещат с други? И тук започва веселото, защото на Той май му светна червената лампичка като видя, че бившата му жена става обект на внимание на най-популярното момче в университета.

П.П.
Рос спомена, че ще гледа Argon, за който най-накрая се появиха субтитри. Преди малко се появи една неприятна новина свързана с изпълнителя на главната роля. Актьорът Kim Ju Hyeok е загинал при автомобилна катастрофа тази нощ.

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 13:23 от 2в1

# 358
# 359
  • MJF
Хм, като отворих да видя кой е Kim Ju-Hyeok гледам 27 октомври награден а то ........лека му пръс на човека.

My High School Business 2 изгледан.
Е ама какви правилни решения до тук се оказа че взима нашия кочо.
Скрит текст:
Харесва ми посоката в която върви сюжета.
Обаче само 2 серии и вече пред очите ми  Crazy  #Silly - та ме гледка в яп. сериали и кор-филми. Как се показват и третират 2 неща- тормоз над ученици от ученици и отношението на  учителитеи въобще възрастните на гледката  е едното. Второто тормозеното дете- неговите родители и въобще взаимодействите или по-скоро липсата на такова м/у трите замесени групи- родители-ученици-учители. Нейсе един сенсей да действа се появи. Ама такава иначе индеферентност повсеместна че винаги гледам и  Rolling Eyes newsm78 Thinking "ама тези въобще нормални ли са и не взимат елементарни мерки за нещо тривиално, което иначе се раздува като слон но се зяпа и то напълно пасивно отстрани". Ама въобще не го разбирам това и за това уч. драми са ми пълно "не гледам" от онези ширини. За мен показват една голяма патология която обаче си има лечение и дори не нужно даоткриват топлата вода.  Whistling
Въобще наситен втори епизод и съм напълно доволна. Мед. сестрата по съвместителство и уч. псохолог. Този с урока на учителите бе много готин  Laughing. Не че тез закостенели възрастни се размърдаха де. Но поне 2-3 живнаха. 2-3 се замислиха. Наш сенсей от тук нататък ще кове желязото докато е още топло  Mr. Green, как ги шашна на финала.
А тоз левент с ен на брой приятелки просто ме  Joy. Неорентиран шемет с коремобол и бонбони- тоз направо ме  Mr. Green  Joy.
Сигурно нещо забравих но м/у спортуването уикенда гледах епизода през паузи  Blush

Общи условия

Активация на акаунт