Магията на изтока - тема 51

• 42 966
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • BG
Ясно, Рос, видях, че в спирита е доста коментиран, затова и се замислих, но ще послушам съвета си и ще си го спестя bouquet
Да ви кажа една новина ( ако не я знаете вече, де)- китайците ще правят римейк на тайванския Summer's Desire Mr. Green не знам кога точно ще стартира, при тях всичко може да се случи, уж юли месец са започнали снимките. ето го и главното трио, непознати, поне на пръв поглед за мен лица.

Qin Jun Jie, Zhang Xue Ying, Huang Sheng Chi- този младеж сега ще го гледам в My Mr Mermaid

# 331
  • MJF
Nigeru wa Haji da ga Yaku ni Tatsu (2016)
Сетих се че мрънках за розовото в постера и как по постер като нищо щях да го подмина. Та от тук знам Gen Hoshino
 Thinking познах ли вокала? Ясно че от кой сериал е песента не се сещам  Embarassed.

# 332
  • BG
Рос, все забравям да те питам- някакви новости за тазгодишните МАМА, нашите хора?...нещо да очакват ли?

# 333
Ако в японския сериал е подходено наистина с мисъл, осъзнато действие и на двамата герои, качествени диалози, то при корейците всичко е сведено до повърхностно и елементарно развитие на всички нива.
Влудяващо е. За това гледам само Avengers Social Club от корейците, а като завърши изобщо няма и да погледна скоро нищо друго корейско.

Да, Шош, това е Ген Хошино, а парчето е точно от сериала, който си показала. Странно е, че не го позна веднага, то звучеше на финала на всеки епизод (танцуваха го)

гост, по-добре нищо да не им дават. Трагедия си бяха цяла година. Ще бъдат в Хонг Конг, потвърдиха участие, а това винаги означава, че ще им дадат нещо. Тези награди са пълен цирк, ще ги пропусна тази година, още повече и че ще се провеждат четири дни в три различни държави. Абсурд.
Скандалът с Шиуон вече си казва думата... СуДжу ще гостуват в Knowing Bros., но без него, а и четох, че няма да промотира с тях новото завръщане. Жалко, но това е ... Корея и SM Ent.

# 334
  • MJF
 Laughing странното е че аз често като не ме кефи много музиката тез моменти накрая или в началото на сериите в яп. сериали- казвам им "хореографията"-  ги пропускам/редактирам масово. Но не дай си боже музиката да е от моята бленда- гледам и на бис .  Laughing
Предлагам да броим че почти познах  friendship
 Hug за настроението , така с жълтичко, квадратчета , подскоци, пируети ...., хорео-   загрях за уикенда и https://pp.userapi.com/c841136/v841136365/2c21b/dRxyKrGIBzU.jpg  Hug

# 335
  • BG
E, аз ще ги погледна наградите, да видя кой каква сцена е подготвил Laughing сигурно тази година BTS ще хегемонстват, време им е вече на нашите да смъкват стъпалата надолу.
Правилно ли съм разбрала за скандала с Шиуон; негово куче ухапва съседка, която не се е погрижила за раната си, и става ли и нещо на жената или се е оправила???

# 336
Жената е починала, гост. Голяма трагедия и за това не мисля, че ще му простят лесно, дори и от семейството й да са отказали да ги съдят.
Шиуон е в "мазето" на SM Ent. Там където в момента са Оню, Кангин, Сонгмин. И други, но да не изброявам...
Шош, да, броим го за правилен отговор. Браво.

# 337
  • BG
Ясно, Рос, жалко за жената.
Toва японско заглавие изглежда ще е добро като за мен Тhe Universe at My Toe Tips / Tsumasaki no Uchu,
 а тозиHirose Tomoki съм го гледала  в едно BL японско- Seven days Monday- Thursday, което ме подсеща, да видя  втората част за петък-неделя Grinning

# 338
Шошулчо, изгледа ли втори епизод на кочо сенсей?
Апропо, ти да не гледаш онлайн основно в бившата dramacool сега drama9.io (сменят постоянно домейн-а, за да не ги хванат)? Там са най-бързи, по принцип, но гледам, че още не са добавили превода на английски за втори епизод, а той е готов от дни.
Ще видиш развръзката с ученика, ще ти хареса.
Кочо сенсей много радва, на финал освен кочо стана пак и сенсей, но по математика, хаха. И директор, и учител. Много е добър Шо Сакурай. Голям смях с него и Ю Аои, когато привикваха децата, за да разберат какво става.
Мед сестрата е образ. Как само залъгваше ученика със захарните бонбончета/ успокоителни за него, хаха.

ВТОВ радват с новото си парче, което днес спечели 3-та поредна победа. Радвам се за момчетата, защото чакаха това цели 5 години и половина след дебюта си. Винаги бяха толкова близо, а все нещо им убягваше. Наложиха се с баладите си, а и с право - до един и седмината имат прекрасни гласове. Не се сещам за друга корейска група към днешна дата, в която има седем вокала и то на много високо ниво.

И отново да пуснем парчето в темата по повод победите им в музикалните предавания. То ми стана тяхното най-любимо.

# 339
  • MJF
Точно там си гледам от време оно. За това и току тормозя 2в1 при нова тема с нов линк  Embarassed. Ок , ще си помръдна мързела и видя в друг ресурс  Blush
Еееее браво, браво. Той си "плаче" за сенсей. Ех по математика   yes напълно ще си паснем с адаша. Във втори епизод дано ми припомнят кой учител по какво е. Ей на не се сещам  Ю Аои по какво е.

# 340
Кочо сенсей много радва, на финал освен кочо стана пак и сенсей, но по математика, хаха. И директор, и учител.
Ядосано човече Frowning1
Няма да го гледам.Щом Сенсей ще го играе даскал по математика - не и не.
Да не съм луда,после може да ме накарат да търся четеризначна таблица, транспортир и а2+b2=c2,но кой да помни как се доказва.
Да му бяха избрали друг предмет - музика,изобразително изкуство,бягане с препятствия,четене с разбиране,а те математика.Пфу....
Мрън.....мрън

Петък е и да си поспамя.Rolling Eyes
Направо съм се пристрастила от няколко дни към този сет на Армин и Хардуел. Нищо друго не ми се слуша.

Джи с котка
Джи с шал
Джи до лодка
Джи с червено яке и със синичко яке

# 341
Шошулчо, Ю Аои е учителка по Социални науки и модерно общество. Супер дисциплина за тийнове. Жалко, че в България няма такава.
А кочо сенсей стана и сенсей по математика, защото още в първи епизод, ако помниш, той каза, че в университета е взел допълнително тапия и за учител. Уникален образ е, но май-май гаджето ще му избяга, ако продължава да мисли само за работата си. Ще видиш за какво намеквам във втори епизод.

И сега, след като снощи ти обясних как действа японската образователна система, да те изпитам дали си внимавала, хаха. Зная, че обичаш предизвикателствата.
Задачата е следната: Имаме ученик в японска прогимназия - 3-1. Кой клас е детето спрямо бг образователната система?

Tuon, това е най-забавният сенсей по математика, който аз някога съм виждала, хаха. Гледай го, няма да съжаляваш. Шо си играе прекрасно ролята.

# 342
Адаша на Шош е винаги прекрасен Heart Eyes

Днес ми е снимчочесто
Шо със заек
Шо със змия

Шо с котка
Шо като котка или куче,незнам

# 343
  • MJF
9-a е класа. Без обиди за нас математиците с Ш  Naughty .  Wink
Ама какви са тези снимки само с котки, де са им кучетата.
Намерих епизод 2 за мене. Следва. Мда от първи епизод ни подсказаха по няколко начина че кочо сенсей ще стане сенсей за да постигне заветната цел. Иначе щеше да води борба с вятърни мелници дълго време. А шефа няма да го чака. Жалко че актьора който играе шефа не го виждам в каста в asianwiki. Специфична физиономия и съм го гледала не в една роля. Винаги запомнящ се.

# 344
  • DE
Петъчно с кучета  Mr. Green
Даниел Хени
Скрит текст:
Джун Ки
Скрит текст:
Мизушима Хиро
Скрит текст:
Джун К
Скрит текст:
Мими