Магията на изтока - тема 51

• 42 982
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • BG
Привет, аз изгледах The Past Life от началото до самия край, голяма любов, големи прераждания бяха, но най-много ми хареса ОСТ-а, ( освен Сон, разбира се, по-хубав тайландец не бях виждала досега Laughing), та за ОСТ-а да кажа- толкова рядко ми харесва нещо тайландско, на годината веднъж дето се вика, обаче тази песен и тези завладяващи гласове, толкова ме натъжаваха докато  слушах, че чак ми се свиваше сърцето.

# 616
Дане,проверих колко е висок 1,68.Тони Джа (тайландец) също е толкова.
Джеки Чан е 1,74,а Брус Лий е 1,71.
Не са висика нация китайците,но все пак няма да те е страх да останеш с тях в тъмна,задна и самотна уличка.

Красотата е субективна,аз започнах да харесвам  Адам Драйвър,при все,че като го видях за първи път реших,че е създаден да изиграе масов убиец.Ама като го погледаш малко,свикваш,виждаш добрите му страни и ...така.
Ама то и Джи не е типичния красавец или пък Тик.Тиесто и той.Афроджак-също.
Падам си по грозници - това е.По-красавци - също. Scream ОМГ

# 617
  • BG
Ама то и Джи не е типичния красавец или пък Тик.Тиесто и той.
не си права за Тик Wink, хубав е бил още повече в по-младите си години, или просто мислим еднакво Grinning

Скрит текст:

# 618
Какъв е този сериал The Past Life - има ли силен фентъзи елемент?
Адам Драйвър не ми харесва на външен вид, но напоследък все повече ми заприличва на Алън Рикман - може с времето да ми стане симпатичен...

# 619
  • BG
Какъв е този сериал The Past Life - има ли силен фентъзи елемент?

Tайландски е, разказва се за един принц и една принцеса, които се обичат, но смъртта ги разделя и се прераждат във времето, за да се открият отново.

# 620

Кен Уатанабе май съм го пренебрегнала

Сериозен пропуск си е това. На мен ми харесва не само като актьор, да си призная Blush. Привличат ме по-зрели мъже и това си е.

Tuon, аз осъзнавам, че имам нужда от разведряване на обстановката, но все ме тегли към разни тъжни истории. Явно някакъв мазохист дреме в мен... Като се замисля, май в последно време въобще не дреме, ами си е напълно буден. Laughing

# 621
Гост,Тик  Heart Eyes е  прекрасен,но има крив нос и в повечето случи неподходяща прическа,но пак да кажа - прекрасен.Heart

Бел,гледай нещо на Кореда,след него ще решиш,че все пак всичко си е наред.Ако той не помогне винаги може да се обърнеш към Ки Дук,а ако той не свърши работа 2в1 може да ти препоръча такава корейска драма в 24 епизода,че да си изплачеш очите от епизод 1,а на последния да си отдъхнеш,че все пак е само филм.

Имоу Занг догодина ще ни изненада с филм (надявам се да е приятна изнанада,а не като Стената).
Shadow е именуван и се знае,че участват Ryan Zheng и Chao Deng и други,но тези са ми познати.
Няма инфо за сюжета,но действието се развива по времето на 3-те царства (220-280 г.)

Maлко снимки
Скрит текст:

# 622
..........ако той не свърши работа 2в1 може да ти препоръча такава корейска драма в 24 епизода,че да си изплачеш очите от епизод 1,а на последния да си отдъхнеш,че все пак е само филм.
.............
Не хвърляй Бел в дълбокото, щото сериалите са вЕрно за мазохисти, но може да я пощадим с някой ревлив филми като за начало Mr. Green - A Moment to Remember , A Millionaire's First Love , Daisy , Lovers Vanished , Come Rain Come Shine , 3-Iron , Love , Classic , More Than Blue , Love Me Not , Always.
Не знам обаче дали е гледала корейско до сега и как ще преглътне техните особености, защото са си доста различни от японците като манталитет.

# 623
Не знам обаче дали е гледала корейско до сега и как ще преглътне техните особености, защото са си доста различни от японците като манталитет.
Е, колко му е да се пробвам?
Междувременно, за разведряване на обстановката, започнах Umi to dokuyako. Е, много е ведро.
Скрит текст:
Действието се развива по време на Втората световна война, когато японски лекари извършват опити с пленени американски войници. По роман на Шюсаку Ендо, базиран на истински случай.
На всичкото отгоре Кен играе лошият.

# 624
Да си напиша и аз ,че "Манастирът Шао Лин" си е класика-може би първата ми среща с източното кино.От много ентусиазъм го гледах повече от един път,на кино естествено.Тогава не Дже Ли ме впечатли ,а изпълненията на монасите като цяло-както се пише-леле и такива хора ли имало! Laughing Сигурно не съм била навлязла във влюбчивата възраст още Rolling Eyes ,та любовите ми са от по късничко.
 Hero -ми е почти абсолютен фаворит.Там съм хлътнала по целия каст Embarassed Heart Eyes ,барабар с режисьора.Чакам го да ме изненада скоро с нещо ново. Blush
Добре,че Tuon постна якои филмчета с Дже Ли да си сверя часовника дали не съм пропуснала нащичко.
Тежички обаче нещо не ми се гледат ,заредила съм такива 1-2 да видим кога ще си ги пусна.

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 21:23 от Sause baus!

# 625
нощен гост, да те зарадвам петъчно с някои снимки, които пуснаха днес.
Знаеш, че от януари излиза нов сериал с твоя човек, но този път японски, а не корейски (слава богу) - Haru ga Kita (Пролетта дойде). Той ще е в ролята на корейски оператор, който живее в Токио.
Само 5 епизода е и ще стартира на 13 януари, ден преди рождения му ден.
Не зная как са решили проблема с това, че той не говори японски. Има някакво начално ниво и явно ще го мъчат.
Сериалът е по кратка история, излязла през 1981 г., а и звучи добре. Телевизия WOWOW се слави с много добри продукции, мисля, че ще останем доволни. Една романтична японска история с кореец в главната роля, а и тук са го направили да изглежда по-зрял, няма да е ученикът, който видяхме в Andante.

Скрит текст:

Ако си пропуснала новината, да ти кажа... Пак ще има ЕХО-коледен албум, но не очаквам много.

Коринглишът им е уникален, хаха. Сега, покрай участията къде ли не в САЩ, то не бяха AMA's, то не беше Джими Кимъл, Джеймс Кордън, Елън Дедженеръс и какви ли не предавания и интервюта, ги гледам всеки ден.
Трябва да оставят само RM да говори. Останалите са... смях, хаха.

Дано не им се замаят много главиците от този успех в САЩ и да започнат и те с глупостите, че се нагледахме на много провалени групи, с големи скандали около тях. Не са започнали с напусканията и дано не им се случи скоро, макар че сигурно и при тях рано или късно някой от групата ще се помисли за прекалено велик, ще реши да напусне и да започне соло-кариера.
Подозирам двама, че са способни на това, но времето ще покаже.

Видеото на MIC Drop трябва да излезе след няколко минути. Чакаме го.

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 10:17 от rossonera

# 626
Още малко Кай за Elle.
Скрит текст:

И един Канг Джи Хуан, който не помня вече от кога не съм гледала, за Singles.
Скрит текст:

# 627
Хайде и още малко Кай, след първото още.
През официалния сайт на сериала, клиповете не са достъпни за гледане извън Япония, но през профила на телевизията в Туитър може.

Добре ми изглежда, точно по японски. Очаквам да е нежно, романтично и красиво, типично по японски сериалче, предвид и заглавието.
Кай говори добре японски. Доста чисто ми звучи, няма голям акцент. Значи са го метнали здраво с езика. Браво на момчето.

# 628
Привет!
Петък е нали? Wink
Хайде ,Шош, изгледах Rage ,само ти остана да го погледнеш,май?
Хубавото на стойностните филми е ,че всеки ги възприема и разбира по различин начин .Историята на героя на Сатоши и сие ми беше най-ясна,още в началото самият вид на Наото ми навя развоя на историята с него. Cry Началото на Аои ,там от където я извади баща и ,някакси преопредели и предетелството и към Тацуя.Добре ,че се реши на последната стъпка,че да не ми е пълно разочарование.Най- вълнуваща за мен беше историята на момичено с острова и по-точно вината на приятелите и.Така и не разбрах какво точнО се случи накрая с Такака,но не ми се превърташе лентата. newsm78
И Villain повторих.Мисля,че сега по съвсем различен начин видях историята.В смисъл ,че поведението на главният е резултат от началото и протичането на целия му живот.То и на другите герои де.Главната не съм сигурна ,че го обичаше ,по-скоро искаше да избяга от стереотипа на ежедневието си.Той просто беше самотник ,който търси разбиране и не го намира,което отключва неконтрулируемия гняв в него.Това последното за съжаление. Cry
За Сатоши-добър артист, от малада вълна да речем.Погледнах му рождената дата -ми вече е в зряла творческа възраст ,да го напиша така. Heart Eyes
Хубав ден!

# 629
Аз тепърва ще го гледам. Днес изгледах Umi to dokuyako. Темата е за морала и съвестта, за това, че всеки има различна представа кое е морално и кое -  не. Филмът е с награда от фестивала в Берлин за съответната година. Труден е за гледане и общо взето според мен е от филмите, които се харесват повече на критиката, отколкото на публиката.

Общи условия

Активация на акаунт