Магията на изтока - тема 51

• 42 959
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
И да се допълня за убиецът в Rage-точно този е който си помислих ,че е още в началото.Въпреки,че излиза ,че много неща ,поне за мен бяха предвидими,много поле за размисъл има във филма и това го прави много добър.Препоръчвам и за мен не е тежко-съзлив, а размислив.Как само го съчиних това последното.

# 631
Препоръчвам и за мен не е тежко-съзлив, а размислив.Как само го съчиних това последното.
Съвсем точно си е описанието.

# 632
  • BG
мерси за новостите, Рос, ще чакаме и ще видим какво ще излезе от тези събития Hug
от мен петъчно- хубавия Сон Grinning
Скрит текст:

# 633
  • София
Искам да попитам  Ikari дали има превод на български? На руски го намирам само с озвучка, а аз искам да чувам японския.  Аз в момента почти не гледам  почти нищо, че имах много големи здравословни проблеми. Но намирам време да ви чета.

# 634
За 8 часа навъртяха 7 милиона гледания. Браво на момчетата.
Банг Ши Хьок създаде страхотна група.

Едновременно с официалното видео пуснаха и японска версия на парчето, но, разбира се, кратка версия.
Качиха го в канала на Universal Music Japan.
На японски звучи много зле. Не става.

# 635
freedoms, дано лошото да е зад гърба ти. Оздравявай бързо и се включвай по-честичко, па макар и само с едно "здрасти" Hug.

# 636
  • BG
Рос, като спомена новостите покрай ЕХO, реших да погледна темата им при рускините и видях, че ще пускат и японски албум Countdown", едни леко странни тийзъри изгледах, малко извънземни някак си, но бяха интересни Laughing
Песента на BTS не ми хареса изобщо, ама грам не бих я слушала повторно Peace

# 637
Да, излиза и японски албум, но чак на 24 януари. Има много време, но пускат тийзърите. Абе, тотално ги шитнаха вече от SM Ent., но каквото - такова.
Албумът ще е с познати досега парчета, само че изпълнени на японски, с едно-две нови, нищо повече.
Не очаквай много, даже - нищо.
Иначе днес им беше първия от трите концерта тези дни в Сеул. Шест месеца нямаха никакви концерти, почиваха достатъчно и от днес пак са в режим, а и нали китайците отвориха пазара отново, явно ще тръгнат пак из голямата китайска земя.
Тъкмо им изгледах сцените от днес. Добре е работата, навлизат в нова фаза - вече само 8, по-освободени, по-разкрепостени дори, макнето ме изненада. Вече не са на гребена на к-поп-а, манията/ лудостта около тях намаля, слава богу. Така ми харесват най-много. Чаках го от години.

freedoms, извинявай, не съм видяла предното ти мнение. Нямам идея дали Ikari имат превод на български, но сега се разрових и нищо не открих. Мисля, че все още няма, а и ще мине доста време, докато някой се наеме да го преведе.
Оправяй се. Жива и здрава.

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 20:56 от rossonera

# 638
  • София
Благодаря ви, момичета за пожеланията:purple_heart:Purple HeartPurple Heart

Ще чакам за някакви разбираеми за мен субтитри за Ikari.

# 639
Аз пък от нямане какво друго да гледам, изгледах първия си японски сериал CRISIS, не за друго, ами понеже беше качен в замундата. Наистина са коренно различни японците (в сравнение с корейците), направо ми изглеждаха почти на европейци  Simple Smile   Покрай Нишиджима Хидетоши намерих Muzo и започвам и него.

# 640
sinergon2, щом ти допадат такива сюжети пробвай Border, Ouroboros, Tokyo DOGS, Bloody Monday.

Петъчно за лека нощ Smiling Imp

# 641
  • DE
Леле, Шун с костюм, цигара, пистолет, с дълга черна коса на мотор.... Heart Eyes Heart Eyes
От мен един впечатляващ тибетец  Heart Eyes обичам когато пеят на два езика.

# 642

sinergon2, щом ти допадат такива сюжети пробвай Border, Ouroboros, Tokyo DOGS, Bloody Monday.

Meрси, ще ги потърся Simple Smile

# 643
Ау, петъчно пък то станало съботно утро,хиии!
Огури е супер ,много му тичат очилата,но може да понамали пушенето!

# 644
  • София
Judge vs. Judge , засега само 4 серии са излезли, но е много интересен.

freedoms, бързо оздравяване ти пожелавам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт