Магията на изтока - тема 51

• 42 955
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • The point of no return
И един Канг Джи Хуан, който не помня вече от кога не съм гледала, за Singles.
2в1, не е потвърдено още, но скоро може да го видим в драма на OCN!
http://asianwiki.com/Children_of_The_Lesser_God

freedoms, бързо оздравяване и от мен!

# 646

Ще чакам за някакви разбираеми за мен субтитри за Ikari.
Аз го гледах с английски. Свалих го от RuTracker. Има възможност да избираш между японско и руско аудио, но може би зависи и от плейъра. Аз гледам с BSPlayer.

# 647
  • София
Тайна,Roya благодаря ви за пожеланията, надявам се да ми се подобри състоянието.Тайна, Judge vs. Judge - щом ти е интересен, ще го погледна и аз.

Да постна изпълнението на моите лбимци BTS на  AMA's, мацките от публиката се разбесняха от кеф.

bell_87, за съжаление не знам толкова добре английски и няма да го разбера филма, а  да слушам японци на руски, не ми се ще.За това ще чакам.Или ще видя дали го иман онлайн с руски субки.

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 10:05 от freedoms

# 648
Кратък поглед към предстоящия японски клип на TVXQ.

И преди да се завърне с мини-абум младият татко Рейн се появява с една балада - RAIN - Goodbye (feat. Jo Hyun Ah of Urban Zakapa)

Roya, дано да приеме, но да му изберат и подходяща партньорка Hands V.

# 649
Четох коментари за тазгодишният филм на Корееда - The Third Murder, който излезе преди два месеца в Япония. Пишат, че това е най-слабият му филм от всички, които е правил досега.
И той нещо в криза.

Шо, докъде я докара с текущото японско?
Изгледах и новия 7-ми епизод на Keiji Yugami. Тия двамата са непоправими.
А при Сенсей стана страшно - забърка се в любовен триъгълник. Ти да видиш...

# 650

bell_87, за съжаление не знам толкова добре английски и няма да го разбера филма, а  да слушам японци на руски, не ми се ще.За това ще чакам.Или ще видя дали го иман онлайн с руски субки.
Не се съобразих, че може да е така. Всъщност сетих се чак след като бях писала. Дано го намериш скоро с подходящи за теб субтитри.

# 651
Само да кажа,че The Battleship Island е изгледан.
Нямам желание,нито сили да го коментирам. Blush
Джи е страхотен,но сега имам нужда да го гледам в друга роля.

# 652
аз лично ти препоръчвам с него Josee, the Tiger and the Fish.
Сега свалям от Замунда именно него, а също и Judge (2014). Когато имам време, ще ги гледам.

# 653
Huh Gak - Fool

MAP6 - Love is Gone

Снощи ни поразтресе малко земетресението, но за щастие беше слаба работа. Къщата подскочи два-три пъти и до там. В първия момент обаче си помислих, че някой се блъсна с кола в къщата Flushed.

Чакам последните епизоди на Witch’s Court днес и утре. Не беше лош в сравнение с другите бози, които вървяха по същото време. Jung Ryeo Won си заслужаваше да я видя в тази роля.
На негово място другата седмица ще започне Jugglers.

# 654

Снощи ни поразтресе малко земетресението, но за щастие беше слаба работа. Къщата подскочи два-три пъти и до там. В първия момент обаче си помислих, че някой се блъсна с кола в къщата Flushed.

Аз дори не го усетих, само чух, че чашите във витрината на секцията издрънчаха два пъти. На втори етаж сме, сигурно на по-високо се е усетило повече.

# 655
По темата-на висок етаж съм,нищо не съм усетила,сигурно защото не съм гледала азиатско Joy Joy Joy
Сега сериозно-гладах това
Скрит текст:
Препоръчвам,хареса ми!

# 656
  • MJF
freedoms Hug здаве,здраве и пак здраве. Не е да не забелязах липсата ти тук ама гледах да не повдигам въпрос да не напрягам четата  Blush. То и аз ще търся въпросния филм. Ще видя как ще го намеря, та ако го намеря като за теб ще сигнализирам.  Hug
Брей  2в1,  bell_87 , какви емоции сте имали снощи  Hug Hug.
 Blush Шоши тежко сортува тези дни и само  е видяла какви преводи са се появили на текущите ѝ. Направо каталясах м/у Шанхай-Талин-Лейк Плесид  Tired ooooh! jump

# 657
Днес започват две нови корейски драми - Doubtful Victory и Two Cops.

# 658
Полицаи, прокурори, съдии - всички в Корея са в атака срещу несправедливата, подкупна и порочна система.
Това е новият корейски тренд тази година. Прах в очите на обикновеният кореец. Мижай - да те лажим.
И двамата актьори в мъжките роли са ми безкрайно антипатични, а като прибавя и лиглата Хьери... Фъъъс.

От корейците следя само мехуро-сапунката Money Flower. Чеболи, големи интриги, пари, голяма корупция и борба за стола в Синята къща. Корейска класика.
Тотално се опетлах в лъжи, злоба, алчност, интриги и какво ли още не, но гледам и защото няма любовна история, нито тя е водеща, нито се очертава да има (разбрах как ще се развие историята). Няколко се борят да докопат богатството на фамилията, друг пък да отмъщава за отнетото, а една тъпа главна героиня вярва, че всичко, което лети се яде, при положение, че според сценария е на 35 години жена?!?! Толкова глупава и наивна...

Има няколко постера на сериала, но този ми е любим. Чанг Хьок е отличен кукловод до тук. Много ме радва в тази роля.

# 659
  • София
Шоши, мерси, ще се радвам да го видя този филм , търсих го онлайн на руски, но не го открих.

Общи условия

Активация на акаунт