Ама то пък какви ли не още неща научих в този форум...
Но пък се получи много забавно поредното дразнене на претенциите на свекървата, нищо че мама също има такива и дори отрано ги е заявила.
Половин България живее с манталитет от 19 век, само дето имат смартфони и си светят с ток, а не с газени лампи.
Знам, че ще ме хокате, защото друго бях решила. Бях споделила че се чудя дали тя или жена срещу заплащане да посреща детето от училище за няколко седмици. Мъжът ми се запъна, че ще е тя. Имах и други проблеми в началото на учебната година и в крайна сметка го оставих той да се оправя с този въпрос и с нея. Пък и детето не е толкова малко, че да припадне от една вафла.
Още на втория ден хвърли всичко и драма, аз си мълча...още на първата седмица плюявала по мен пред детето грозно грозно, аз си мълча... сина й се оправя с нея, аз нехая. Е, в момента не само че ходи с желание да го посреща, ами му купува по собствена инициатива плодове, ядки и се разхождат понякога. В шок съм, имаме забележителен напредък. Бабата взе, че си опозна внучето, опозна къде учи, какво учи, колко пътува, какво обича да яде, какво го вълнува, и т.н. нормални неща
, които обаче тя не знаеше
Е дано пък всяко зло за добро