С какво ви дразнят свекървите- 87

• 81 326
  • 812
  •   1
Отговори
# 225
Ами като не сте се разделяли, както ти гледаш децата сама, защото подозирам, че не ходите с него в работата му, така и той може да се справи.

Невероятен трол си, никаква пеперуда не си.

# 226
  • София
Ти давала ли си му възможност да се оправи сам с децата досега?
Нито той ми е давал възможност да видя как е, нито аз съм му давала. Не сме се разделяли до сега, и децата не са се разделяли от нас, от както са се родили.  Peace
Ами продължавай в същия дух и ще вредиш и на себе си с излишни нерви, и на мужа си - защото ако нещо стане и той трябва да си гледа за 2-3 дни не можел ?!?! Деца на 3,5 и 5г? Та те дори памперс нямат вече! Ако те събори един грип и не можеш да се надигнеш от леглото какво ще правят тези теца - и трите ти деца? Какво значи не можел да се оправи с тях? Ама да ги направи можа - после беж от отговорност. Ама щом те кефи - ок. За децата също не е полезно да сте залепени нон стоп. Утре като пораснат няма да имат собствен живот, защото това ще им е втълпено - само до на мама полата. А ако са момчета оле мале. Само, че не забравяй, че колкото по-изнервена е жената в семейството - това се отразява и на децата и на мъжа й.

# 227
Ето затова ММ остава сам с щерката, а сега и с бебето от новородени. За малко, за повече, така че когато се наложи, да може да е адекватен родител. Онзи ден бебето му е взело страха, затова утре му предстои втори нов опит, докато мама използва ситуацията да се почувства човек. Болна, в командировка, по живот Grinning - всичко се случва.

# 228
Ти давала ли си му възможност да се оправи сам с децата досега?
Нито той ми е давал възможност да видя как е, нито аз съм му давала. Не сме се разделяли до сега, и децата не са се разделяли от нас, от както са се родили.  Peace
Ами продължавай в същия дух и ще вредиш и на себе си с излишни нерви, и на мужа си - защото ако нещо стане и той трябва да си гледа за 2-3 дни не можел ?!?! Деца на 3,5 и 5г? Та те дори памперс нямат вече! Ако те събори един грип и не можеш да се надигнеш от леглото какво ще правят тези теца - и трите ти деца? Какво значи не можел да се оправи с тях? Ама да ги направи можа - после беж от отговорност. Ама щом те кефи - ок. За децата също не е полезно да сте залепени нон стоп. Утре като пораснат няма да имат собствен живот, защото това ще им е втълпено - само до на мама полата. А ако са момчета оле мале. Само, че не забравяй, че колкото по-изнервена е жената в семейството - това се отразява и на децата и на мъжа й.
Е, хайде сега, пак започнаха да се лепят етикети. Мъжът ми много ми помага в домакинството, а работим заедно, колеги сме.
Никой не втълпява на никого нищо. Нямаме баби на разположение целодневно, след раждането и на двете деца, абсолютно сами сме се оправяли. Нито мъжът ми е глезен, нито аз.
 Peace
Тръшвал ме е грип, и мъжът ми и децата. Взимали сме отпуска да се грижим за децата, ако другият е болен. Но това няма нищо общо, ние сме си вкъщи, дори и болни. А на хотел в друг град е нещо съвсем различно.

# 229
Ето затова ММ остава сам с щерката, а сега и с бебето от новородени. За малко, за повече, така че когато се наложи, да може да е адекватен родител. Онзи ден бебето му е взело страха, затова утре му предстои втори нов опит, докато мама използва ситуацията да се почувства човек. Болна, в командировка, по живот Grinning - всичко се случва.
Четеш ли изобщо какво съм написала и правиш ли разлика. И аз съм оставяла мъжът ми с децата и за цял ден- едното новородено другото на година и 3 месеца. И за часове и за цял ден. Но това е едно. Съвсем друго е да оставиш мъжът си за 3 дни сам!!!

# 230
Ами като не сте се разделяли, както ти гледаш децата сама, защото подозирам, че не ходите с него в работата му, така и той може да се справи.

Първо си пооправи словореда, или нарочно пишеш така, да се усетим че пишеш от Австралия, ах как си позабравила български, ще те посъжалим, не се притеснявай.
А заяждането с тролът е редовен, когато искаш да се заядеш, а няма за какво. Дерзай!  Mr. Green

# 231

newsm10

Ама и много глупав.

# 232

newsm10

Ама и много глупав.
Трещи, пък аз се чудя, явно си голяма нещастница, щом нонстоп киснеш в тази тема и се заяждаш със снахите тук. Разбирам напълно снаха ти и синът ти, са те е игнорирали по всички параграфи. Душата ти е пълна ...с много помия.   Sunglasses

# 233
  • София
Четеш ли изобщо какво съм написала и правиш ли разлика. И аз съм оставяла мъжът ми с децата и за цял ден- едното новородено другото на година и 3 месеца. И за часове и за цял ден. Но това е едно. Съвсем друго е да оставиш мъжът си за 3 дни сам!!!
Олелелей ! Ама той твоя бил цял герой! Отдала си му честта да гледа собствените си деца... макар и инцидентно, за няколко часа (?!?) и с повод /била си силно възпрепятствана да си ги гледаш сама/. Само не разбрах каква е разликата между у вас и на хотел в друг град и то за цели 3 (!!!) дни? Може би в това, че ти няма да си в същя град и сграда, за да долетиш с пеперудов финес, коагато мъжлето се озъби и му дойде нагорнище с някоя ситуация?

# 234
Оффф
Тук к'ъв филм се заформя, къде е емотикона с пуканките? Някой знае ли къде да се оплача от новата версия на формума?

# 235

Трещи, пък аз се чудя, явно си голяма нещастница, щом нонстоп киснеш в тази тема и се заяждаш със снахите тук. Разбирам напълно снаха ти и синът ти, са те е игнорирали по всички параграфи. Душата ти е пълна ...с много помия.   Sunglasses

Аха, те много се натискаха да идват, да си прекарваме заедно, сигурно им е много приятно. Ама аз - не.

# 236

Първо си пооправи словореда, или нарочно пишеш така, да се усетим че пишеш от Австралия, ах как си позабравила български, ще те посъжалим, не се притеснявай.
А заяждането с тролът е редовен, когато искаш да се заядеш, а няма за какво. Дерзай!  Mr. Green

Словоредът ми е правилен, но за индивид надраснал интелектуалното ниво на 6 годишно дете.

# 237
  • Пловдив
Я. Тук има сеир.

# 238
ще  монтират дисниленд в свекървите ,да се забавлява снахата.Ако всеки път  и   мрънкаш какво не е наред ,може да се препарира жената  и да не ти отговори на очакванията за забавност.Друго оплакване не виждам.
Аз чакам ,готова,да пристигнат и  да се  гушкаме.Не  дърпам никой за ръкавите ,добре са ми дошли ,приготвено  е и  отместих да изстива ,че  почват от вратата.Умря ми циганката ,та за това аз.

# 239

Тая пък, кога изпълзя от работата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт