С какво ви дразнят свекървите- 87

• 80 727
  • 812
  •   1
Отговори
# 690
Ааа, направо ме кефи, как осите наскачаха от кошера.  Mr. Green

# 691
Трябват си оси, трябват. Иначе само плъхове ще изпълзяват от дупките.

# 692
Трябват си оси, трябват. Иначе само плъхове ще изпълзяват от дупките.
От кога осите се хранят с плъхове?  Mr. Green

# 693
Не се хранят. Само им жилят задниците.

# 694
Не се хранят. Само им жилят задниците.
приемам забележката.  Peace

Сега съвсем сериозно.
Извинявай, сгреших с постът си и нямах представа, че засягам такава тема.
Но казана дума хвърлен камък и сега повярвай ми съжалявам.
Още веднъж извинявай!  bouquet

# 695
Няма проблем. На всеки се случва да сгреши. Peace

# 696
Няма проблем. На всеки се случва да сгреши. Peace
Благодаря!  Heart Eyes

# 697
'А ЩО ВСЕ НА МЕН ЩЕ СЕ СЛУЧИ ``БЕ? Толкова съм добра.а все на мен се случват лоши работи. Като се омъжих, ми се падна лоша свекърва. Като оженихме сина-падна ми се непоносима снаха. Защо точно на мен бе.Много съм добра ето защо. Приех я като свое дете, нали си нямам дъщеря. А тя все ми вика:- Остави ме на мира, не разбра ли. Какво лошо съм и направила. В събота и неделя я будя чак в 7.30 и и сервирам закуска .В отговор получавам: -Остави ме поне един ден да се наспя. Ами аз ставам в 5 и чакам,чакам, и като няма с кого да си говоря......... Аз като принцеса я гледам, мога и по рано да я събудя, а тя все недоволна. Правя и банички, тутманичета, сладкиши, а тя на цялото ми внимание, съска:- Сто пъти ти казах,че съм на диета. Каква диета,та тя е кожа и кости. Какво и хареса синът ми, просто се чудя. Вярно,че и аз като млада булка бях като манекенка, ама хайде да не говоря,че все съм лоша. Мисля си:-майка и, и баща и не успели да я възпитат, затова ще опитам аз. А може те да не са виновни, може да си е злояда. Но по -вероятно го прави нарочно, от лошотия.И защо ми забранява да влизам в стаята им. В моя дом ще се разпорежда, ама ха. И то защо.Защото влизам само по два пъти на нощ, за да завия сина си. От малък е такъв, развива се. Ако не съм аз,тя въобще няма да се сети. Майка съм, не мога да не се грижа за него.Тя ще ми каже на мене. Вместо да ми е благодарна, че и за нея се грижа, миналата седмица ми вдигна луд скандал. И да я пита човек защо. Докато я нямаше, влязох да им подредя гардероба. Изхвърлих всички копринени камизолки, някакви дантелени триъгълничета с шнурчета. Гащи било това, ми вика.Тя ще ми каже какво е гащи. Накупувах и памучни и вълнени потници и гащи. Вече не е дете, жена е.Трябва да се пази да не настине, ще ражда, майка ще става. С дантелки ще ми ходи, - а аз гледам да и е хубаво. И ще ми крещи, -плаши гаргите, ама аз някой ден пак ще им подредя гардероба. Не и харесвало, моля ви се,че сядам при гостите да си поговорим. Сега си посреща гостите на пицария, все едно че дом няма. Досадница ще ми вика. А тя е.........хайде да си замълча че, нали съм добра. Аз ако искам и в пицарията ще и цъфна, ама не съм гладна. Сега решила да се изнасят на квартира. Хората ще си помислят че не се разбираме,че не живеем добре. Иска да ме лиши от едничката ми радост, -синчето ми. Гаднярка е снаха ми, гаднярка беше и свекърва ми. Аз нищо лошо не правя и пак не мога да угодя. А свекърва ми как се бъркаше в живота ми, не ми се приказва просто. А бе, кръговрат. Въпреки всичко, се държах добре със старата вещица, мисля, че веднъж и казах:-ДОБЪР ДЕН, и веднъж-мерси. А снахата не може на малкия пръст да ми стъпи,ама кой ти цени............................................................
'

# 698
Тази е чела темата.Няма начин да  изрови  тези постулати иначе.Мерси ,че ме разсмя.

# 699
  • Варна
Ако действително съществува такава свекърва се чудя как не е изяла боя още.

# 700
  • Варна
Ако действително съществува такава свекърва се чудя как не е изяла боя още.
Съществува ами. Туй мойта го е писала... Е, това за влизането да го завива и подреждането на гардероба не го е правила, ама го е вмъкнала в текста, за да не позная, че е тя.

# 701
  • София
Е, това за влизането да го завива и подреждането на гардероба не го е правила, ама го е вмъкнала в текста, за да не позная, че е тя.

Е, моята родна майка го правеше- тъкмо легнем и с трясък отваря вратата, и почва да си търси в тъмното нещо в гардероба.
На третата вечер мъжът ми сложи райбер отвътре и както дръпна тя дръжката, така и застина- бавно я пусна и това беше- нито сме говорили по въпроса, нито повече се опита да влезе.

# 702
Тази е чела темата.Няма начин да  изрови  тези постулати иначе.Мерси ,че ме разсмя.
Една моя приятелка го беше публикувала във Фейсбук и само като го прочетох и веднага се сетих за темата. #Crazy!

# 703
Моя позната ми е споделяла точно за това, влизане в спалнята да завива синчето. Не веднъж.
То написано изглежда смешно ама ако си потърпевш хич не е.

# 704
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
моята бивша беше изрядна в това отношение. Simple Smile
нощем не влизаше - седеше на табуретката до вратата и слушаше. Simple Smile
разбрах го, когато ме попита що мамин златен така диша-диша, па спре. Simple Smile

мноооого ми липсва подсвиркващото емотиконче от старата версия Sad

Общи условия

Активация на акаунт