Фермата 3 - 2017 г. Тема 3

• 57 283
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Ако Виолета не е злобна, не знам кой е злобен. И злобните може да се гушкат и да са приятели с някой, но това не ги прави не злобни за други.
Добре, обясни ми какво толкова и на кого е казала. Защото не понася Ивона и ѝ се заканва, че ще я спука на дуел? Защото каза на Дарина, че не иска да я слуша, че я натоварва ли? Кажи ми конкретно, моля те.. Писна ми да чета и за... морала ѝ 😂 , безсрамна била.... От продукцията това искат - хубави дупета да снимат. Гордее се момичето с тялото си, показва го. И преди казах - всеки с възможностите си - един демонстрира едно, друг - друго, който каквото има.
Аз злоба виждам само в Мишо. Но при него е страшно, защото е злобно и изключително тъпо същество, неочаквано добра комбинация, така да се каже.

Скрит текст:
Ясно ми е, че хубавите момичета не се радват на симпатия сред женската публика. Нито Диана, която е И толкова лъчезарна (изключвам държанието ѝ с Марина, но Марина се държа слабоумно тогава) нито Валерия, нито Виолета, била злобна. Ми, цапната е в устата, просташки се държи на моменти, но чак злобна, не мисля. А и работят  и двете блондита. И нямам нищо против да ги показват как се къпят, така се нахъсвям да спортувам повече и повече ☺.

# 151
Аз се притеснявам опосумите да не сложат такива игри, в които раненият крак не играе роля, само и само Мышо да остане. Зщото като си тръгне Каролев тези дни, няма да има кой да заформя непрекъснати скандали.
Като нищо ще го направят.Те са усетили отношението на другите към Мишо.Снощи Иван се чудеше как да убеди Алекс да не го прави ратай.Толкова личеше че от продукцията  искат да запазят Мишо , че повече няма накъде.А пък Мишо като чу думите на Иван беше повече от сигурен че няма да е ратай.И....бааам греда и за него и за опосумите.

# 152
Поправете ме, ако греша, но нямаше ли някакъв скандал около този човек (мишо) още при участието на жена му, имам спомен, че беше опитал да подкупва участници, за да гласуват за нея.

# 153
Поправете ме, ако греша, но нямаше ли някакъв скандал около този човек (мишо) още при участието на жена му, имам спомен, че беше опитал да подкупва участници, за да гласуват за нея.
Да, имаше такива слухове.

# 154
Да, имаше, беше предлагал пари да гласуват за Альона, в първи сезон.

Джоли, те И§А подкрепяха, даже Андрей плака за Диана, но си отиде.... Явно е и до късмет. И аз се моля този да си ходи!

# 155
   Виолета и Валерия ме дразнят. Само се разголват. Изобщо не работят нищо. Отдали са се на пълна почивка.

Съгласна съм, че скандалът между Каролев и Дарина беше много грозен. Каквато и да е жената, не заслужава подобни обиди. Каролев прекали. Възпитан, умен и интелигентен мъж така да се държи с хората?!

Искам Мишо да се махне от фермата. Не мога да го понасям. Изключително злобен, прост и отмъстителен.

А относно битката между Ивона и Диана. Предпочетох да остане Диана, макар да не я харесвах. Ивона е доста антипатична, лицемерна и с високо самочувствие.

# 156
  • Другата България
Писна ми да чета и за... морала ѝ 😂 , безсрамна била.... От продукцията това искат - хубави дупета да снимат. Гордее се момичето с тялото си, показва го. И преди казах - всеки с възможностите си - един демонстрира едно, друг - друго, който каквото има.
Аз злоба виждам само в Мишо. Но при него е страшно, защото е злобно и изключително тъпо същество, неочаквано добра комбинация, така да се каже.

Скрит текст:
Ясно ми е, че хубавите момичета не се радват на симпатия сред женската публика. Нито Диана, която е И толкова лъчезарна (изключвам държанието ѝ с Марина, но Марина се държа слабоумно тогава) нито Валерия, нито Виолета, била злобна. Ми, цапната е в устата, просташки се държи на моменти, но чак злобна, не мисля. А и работят  и двете блондита. И нямам нищо против да ги показват как се къпят, така се нахъсвям да спортувам повече и повече ☺.
Тоест, Виолетка само това си има, това си показва, така ли? Thinking
Може и да си права.
А теорията ти за хубавите момичета издиша според мен, защото Виолета е всичко друго, но не чак такава неземна красавица, че някоя потребителка затова да говори против нея. Нормална жена. Поне това е моето мнение де. Нека се къпят, но само те двете ли се къпят, мен това по-скоро ме накара да се замисля, ясно е, че нарочно са подбрани такива сцени /що се отнася до голотии/, ама и другите момичета има какво да покажат в тяло, не е само Виолета с хубаво тяло. Някакси като че ли се набляга основно на това.
Иначе я дават да работи, да, колко и как няма как да знаем от кратките сцени, които ни показват. Също и готви - май само тя и Франческа тази седмица готвят.
Ивона е доста антипатична, лицемерна и с високо самочувствие.
Въз основа на какво съдиш за лицемерието? Аз щото не видях такова нещо, но може и да греша, затова питам.

# 157
  • София
Твърде вероятно. След като залагат на това, няма лесно да изгонят най-големия дразнител. Иван затова почти им каза да не го пращат ратай, щото явно настроенията са били ясни предварително.
Този момент точно съм го изпуснала, че имах работа, но Иван и Андрей са толкова прозрачни, че никак не е трудно да се сети човек какво са замислили. Мислех, че са си взели поука от втория сезон, но не - дай им на тях сеири, скандали и простотии.  Confused

# 158
  • Другата България
Иван каза нещо от сорта, че трябвало да има феърплей /нали Алек е спортист/ и понеже Мишо бил контузен, да го "пожали". Каролев каза, че понеже смята, че Алек ще го направи затова не го спасил, иначе щял. Горе-долу преразказвам, че и аз бях в движение. Но добре че се намеси Владо Н, та Алек постъпи както трябва.

# 159
  • София
Ензим, това за симпатиите сред жените ми звучи точно като нещо, което някой мъж наизуст би казал. Тоест, ако не харесвам една жена по някаква причина, задължително й завиждам? Не мисля Simple Smile Виолета аз съм изказала защо не ми харесва още от визитката й и да, за мен има злоба в погледа и поведението й, не постоянно, разбира се, но достатъчно пъти се е проявило, за да си създам това мнение. От там насетне въобще и не забелязвам особено външния й вид, но има топ дупе, да. 😄 И готви добре, ето, да не кажеш, че не й отчитам плювете.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 13:51 от parasiempre86

# 160
Но аз не съм мъж, parasiempre86. ☺А завист никъде не споменах, но ти веднага се сети, нали. 😂 А да кажеш, че някой е злобен заради погледа му - смешно е. ☺

Скрит текст:
Писна ми да чета и за... морала ѝ 😂 , безсрамна била.... От продукцията това искат - хубави дупета да снимат. Гордее се момичето с тялото си, показва го. И преди казах - всеки с възможностите си - един демонстрира едно, друг - друго, който каквото има.
Скрит текст:
Ясно ми е, че хубавите момичета не се радват на симпатия сред женската публика. Нито Диана, която е И толкова лъчезарна (изключвам държанието ѝ с Марина, но Марина се държа слабоумно тогава) нито Валерия, нито Виолета, била злобна. Ми, цапната е в устата, просташки се държи на моменти, но чак злобна, не мисля. А и работят  и двете блондита. И нямам нищо против да ги показват как се къпят, така се нахъсвям да спортувам повече и повече ☺.
Тоест, Виолетка само това си има, това си показва, така ли? Thinking
Може и да си права.
А теорията ти за хубавите момичета издиша според мен, защото Виолета е всичко друго, но не чак такава хубавица, че някоя потребителка затова да говори против нея. Поне това е моето мнение де. Нека се къпят, но само те двете ли се къпят, мен това по-скоро ме накара да се замисля, ясно е, че нарочно са подбрани такива сцени /що се отнася до голотии/, ама и другите момичета има какво да покажат в тяло, не е само Виолета с хубаво тяло. Някакси като че ли се набляга основно на това.
Иначе я дават да работи, да, колко и как няма как да знаем от кратките сцени, които ни показват. Също и готви - май само тя и Франческа тази седмица готвят.
[/quote]
Мери, да, правилно си ме разбрала - това има, това показва. Аз обаче не бих употребила така категорично твоето "само" , защото не мога да бъда сигурна.
Но не си права - тялото ѝ е перфектно, даже и да не е красавица в лице. Всеки вижда нещата различно, но на черното бяло не можеш да кажеш.☺ Ето, ти веднага почна с това, че не е хубавица. ☺ За мен Е. Не ми е симпатична, но е много хубава.😊

# 161
  • Другата България
Мери, да, правилно си ме разбрала - това има, това показва. Аз обаче не бих употребила така категорично твоето "само" , защото не мога да бъда сигурна.
Но не си права - тялото ѝ е перфектно, даже и да не е красавица в лице. Всеки вижда нещата различно, но на черното бяло не можеш да кажеш.☺ Ето, ти веднага почна с това, че не е хубавица. ☺ За мен Е. Не ми е симпатична, но е много хубава.😊
Grinning Цитирай ме къде съм казала, че няма хубаво тяло? Съгласна съм, че има, но ето че и ти самата казваш, че не е красавица в лице - нещо, което и аз твърдя. И изобщо не съм почнала с това, само ти го казах в подкрепа на мнението, че никой не е седнал да завижда на Виолета за нещо, просто....мнение имат хората.
"Само"-то беше по-скоро въпрос към теб, не го твърдя, поне не на този етап - твърде малко съм видяла от нея.

# 162
  • Разпиляна във въображението
Ако Мишо не симулира да вземат да допуснат на двубоя да участва и жена. Дори и да симулира, ако играе с тази шина спукана му е работата.

# 163
  • София
Но аз не съм мъж, parasiempre86. ☺А завист никъде не споменах, но ти веднага се сети, нали. 😂 А да кажеш, че някой е злобен заради погледа му - смешно е. ☺

Е хайде не се извъртай какво имаше точно предвид пред "симпатии сред жените" Grinning Точно защото не си мъж се учудвам, че изтърси това. И да, в един поглед може да има събрана много злоба. не виждам кое му е смешното? Веднага се сещам и за Макето от втори сезон.

# 164
  • София
Иван каза нещо от сорта, че трябвало да има феърплей /нали Алек е спортист/ и понеже Мишо бил контузен, да го "пожали". Каролев каза, че понеже смята, че Алек ще го направи затова не го спасил, иначе щял. Горе-долу преразказвам, че и аз бях в движение. Но добре че се намеси Владо Н, та Алек постъпи както трябва.
Благодаря, Мери!  Hug bouquet Колко хубаво, че Каролев не го спаси. Обаче как бързо се надушиха простаците и си станаха дружки.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт