Аз злоба виждам само в Мишо. Но при него е страшно, защото е злобно и изключително тъпо същество, неочаквано добра комбинация, така да се каже.

Виолета аз съм изказала защо не ми харесва още от визитката й и да, за мен има злоба в погледа и поведението й, не постоянно, разбира се, но достатъчно пъти се е проявило, за да си създам това мнение. От там насетне въобще и не забелязвам особено външния й вид, но има топ дупе, да. 😄 И готви добре, ето, да не кажеш, че не й отчитам плювете. 
Цитирай ме къде съм казала, че няма хубаво тяло? Съгласна съм, че има, но ето че и ти самата казваш, че не е красавица в лице - нещо, което и аз твърдя. И изобщо не съм почнала с това, само ти го казах в подкрепа на мнението, че никой не е седнал да завижда на Виолета за нещо, просто....мнение имат хората.
Точно защото не си мъж се учудвам, че изтърси това. И да, в един поглед може да има събрана много злоба. не виждам кое му е смешното? Веднага се сещам и за Макето от втори сезон.
Колко хубаво, че Каролев не го спаси. Обаче как бързо се надушиха простаците и си станаха дружки. Препоръчани теми