Завършване на жилище

• 87 384
  • 998
  •   1
Отговори
# 660
Вентилатора в душ кабината и трябва, за да не пише след една година как да махва плесен или мухъл от душ кабината.

Мда, 3 вентилатора най-добре. Не забравяй и един над мивката  Joy

И 5 вентилатора да има, и голям прозорец постоянно отворен, пак ще се появи мухъл. Бъдете сигурни. Само си давате парите за вентилатори. Пък как шумно бръмчат! Съседите като си включат техния, чак у нас се чува. Като ви слушам за броя вентилатори, не се учудвам, че чувам съседските Grinning

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 09:36 от Анонимен

# 661
Само на мен ли ми изглежда супер комън сенс да имам вентилатор в душ кабината? Сега проучвам кои са най-мощните, искам да смуче като хайде да не говоря цинизми тука Grinning

# 662
Да, точно там си му е мястото, просто банята е малка и няма нужда от втори.

# 663
//

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 11:01 от petiaivanov

# 664
Иване, защо пък да нямаш в душ-кабината?! Само, че ще трябва да му осигуриш приток на въздух, за да работи добре. Ако кабината е малка и затворена до тавана, а вентилаторът мощен - няма да стане работата. Като слагат вентилаторите, да ги направят всеки със собствен ключ и отделно от осветлението, за да си спестиш после някои ядове.......

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 11:04 от petiaivanov

# 665
Според някои специалисти естествената вентилация е достатъчна и върши прекрасно работата си, стига някой по веригата да не я наруши с вентилатор. Ама няма такъв блок Kissing Face Сложете си ръката или лист хартия на отвора на вентилатора (без да е затворена клапата му) и ще видите, че има движение на въздуха (при това студен)

# 666
Иване, защо пък да нямаш в душ-кабината?! Само, че ще трябва да му осигуриш приток на въздух, за да работи добре. Ако кабината е малка и затворена до тавана, а вентилаторът мощен - няма да стане работата. Като слагат вентилаторите, да ги направят всеки със собствен ключ и отделно от осветлението, за да си спестиш после някои ядове.......

Защо ако е мощен да не стане работата? Да кабината ще е с 90 радиус овална, но може би няма да е съвсем до тавана, а на педя почти. Иначе и втори вентилатор едва ли ще е излишен над тоалетната например. Принципно човека, който ми ги каза тези неща се занимава с този бизнес от години и е направил бая бани лично за да се научи как стават нещата и как да си движи фирмата. А аз нямам много познания от строителство и само мога да разсъждавам.

# 667
И 5 вентилатора да има, и голям прозорец постоянно отворен, пак ще се появи мухъл. Бъдете сигурни. Само си давате парите за вентилатори. Пък как шумно бръмчат! Съседите като си включат техния, чак у нас се чува. Като ви слушам за броя вентилатори, не се учудвам, че чувам съседските Grinning
Аз имам само 1 вентилатор и го ползвам само докато някой се къпе и 10-тина минути след това да изкара парата. След това банята ми е открехната постоянно и не мирише на тоалетна, все пак имам истински сифони. Мухъл не се е появявал никога и никъде.

Но вентилатора на комшията отдолу ме побърква, като го пуснат и понякога по цяло денонощие върти това, понякога дори се чудя дали не върти моя, толкова бръмчи комшията, а моя е от тихите.... Това не е библейско.
На моменти ми е идвало да пусна нещо по тръбата надолу, че да му таковам таковата на тоя вентилатор...

# 668

Защо ако е мощен да не стане работата? Да кабината ще е с 90 радиус овална, но може би няма да е съвсем до тавана, а на педя почти. Иначе и втори вентилатор едва ли ще е излишен над тоалетната например. Принципно човека, който ми ги каза тези неща се занимава с този бизнес от години и е направил бая бани лично за да се научи как стават нещата и как да си движи фирмата. А аз нямам много познания от строителство и само мога да разсъждавам.
Имах предвид, че ако кабината е затворена до тавана, няма да има от къде да засмуква въздух и няма да може да работи добре.

Иначе и аз мразя да ми бръмчат вентилатори непрекъснато. Пускам докато ползвам банята и 10-15 мин след това и край. Оставям вратата леко открехната и никога не сме имали никакъв мухъл никъде.

# 669
Да отворя една скоба... Не мога да разбера, как от всички фирми , куриери и каквото се сетиш са толкова прости и или/нагли, че не могат да включат, че си НА РАБОТА и не можеш по цял ден да висиш да чакаш на адреса доставката или да ходиш в 9.30 сутринта в офиса им(защото тогава отварят) да ти пишат половин час един договор. Всички работят от 9 до 6 или от 9 до 5, само делнчините дни и сякаш не разбират за какво им говориш. Докато го завърша това жилище ще има жертви...

# 670
Ооо, Иване това е голям проблем. И добре, че не си женен, че може и да се разведеш докато правиш ремонта.

# 671
И куриерите имат същото работно време като теб...и те са хора. Само заради теб специално ще работят извън работно време...логично е. Много тежък го играеш нещо Wink

# 672
  • до най-прекрасния мъж
Еконт, Спиди, а може би и други куриери имат офиси в почти всеки квартал, работещи в събота до обяд. Много е удобно за работещи хора.

# 673
Иване, неслучайно работното време на бизнеса е едно и също. За тебе има няколко варианта: доставка до апартамента я уговаряш за ден и час, когато можеш да си там; когато не можеш - доставка до офиса ти или си вземаш нещата от офиса на куриера. За другите неща можеш да си ползваш обедната почивка.

# 674
Не си ли вземе отпуска ще му окапе косата, а е млад. Ванка не случайно има израз "да не ти влиза майстор в къщата". Зор си е отвсякъде. Ползвай, приятели роднини с друго раб. време.

Общи условия

Активация на акаунт