Свестните са заети

• 65 687
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 1 020
Ако не закусва може да получи кафе и протеинов шейк  Mr. Green

# 1 021
  • Далече, далече
Манекена дали отиде да се кара на жената, че няма закуска в леглото?

# 1 022
Пак за протокола да попитам, ако мацката не може да стане сутринта от леглото, понеже вечерта се е изтощила от обяздване на жребеца, редно ли е да и се занесе закуска и кафе в леглото ?  
Обикновено доволните мацки стават и те приготвят закуската с песен на уста, ама и така бива.

# 1 023
  • град-държава
Yeah! 😁
Иначе знам един голям, дето добре започваше, но зле свършваше. Не за него...

# 1 024
Идеята за пилешка пържолка с гъбен сос ми се струва много удачна !
За десерт ще има ли палачинки ???

# 1 025
  • Далече, далече
Може и секс да има, ако си поискаш любезно.

# 1 026
УжасТ! Опре ли работата до искане...лошо.

# 1 027
  • Варна
Идеята за пилешка пържолка с гъбен сос ми се струва много удачна !
За десерт ще има ли палачинки ???

Няма ние да ти готвим, бегом при комшийката.

# 1 028
Това мъж да си иска ....   Или се получава или не.Ама да си просиш секс ....  Crossing Arms
Ето няма да има хапване .... а аз си мислех че може и пуловер да иска да ми оплетат
за студените зимни дни ... и чорапки  Mr. Green

# 1 029

Как` Сийке размера винаги има значение.

На заплатата – да.
Ама за мъжкия полов член съм готова да поспоря. И като почнете така, сериозно започвам да се замислям – дали болшинството български мъже са малоформатни издания, или болшинството български жени са... кофообразни отдолу, да го кажа по-деликатно.  Thinking

Скрит текст:
За драматично разминаване в размерите съм чела само в "Кръстникът", като ученичка още. На живо никой не ми се е оплакал – нито от женска, нито от мъжка страна. Странно...

# 1 030
Колкото до Балтасар Грациян, трябва да му подарим на този книгата "Изкуството на светската мъдрост". Общо взето есенцията е, че желязото се кове, докато е горещо и ако до 30 не си забогатял, а до 40 поумнял, работата е бегала. Собственото си копие на това книжле купих в Япония, където Йезуитският орден, към който принадлежи Балтасар Грациян, все още има огромно влияние.
Аз знам, че ако един мъж до 40 години не направи пари, не очаквайте да ги направи след това.

# 1 031
  • Варна

Как` Сийке размера винаги има значение.

На заплатата – да.
Ама за мъжкия полов член съм готова да поспоря. И като почнете така, сериозно започвам да се замислям – дали болшинството български мъже са малоформатни издания, или болшинството български жени са... кофообразни отдолу, да го кажа по-деликатно.  Thinking

Скрит текст:
За драматично разминаване в размерите съм чела само в "Кръстникът", като ученичка още. На живо никой не ми се е оплакал – нито от женска, нито от мъжка страна. Странно...

Лакоми са, лакоми Simple Smile

# 1 032
  • Далече, далече
Аз знам, че ако един мъж до 40 години не направи пари, не очаквайте да ги направи след това.

Защо от сдобрителя премина на парите?
Жената какво ти готви?

# 1 033

Подозирам, че по-скоро е отмъщение заради вимеманията, обзела мъжката част на човечеството напоследък. И те зелени и глупави – жените с малки гърди са по-страстни.
То затова сигурно е пълно с толкова недоклатен народ и от двата пола – гонят размери, които не им вършат работа.

# 1 034
Което си е дарба си е дарба!
За кво и е на една жена голяма заплата с неработещ нюню сдобрител.Money
Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт