Свестните са заети

• 65 633
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 405
Bowtie
Hellowenka, аз говоря 4 езика, имам разностранни интереси в областта на киното, музика, литературата, фотографията и живописта. Формално се класирам по твоите критерии. Можеш да ме срещнеш на места като концерти, изложби, филмови премиери, представяния на книги.
и като бонус - в бг-мамма  Bowtie

# 406
Плевен имат добър алпийски клуб. Ходят често на скалите в Кайлъка, отделно разни събирания и участия в прояви с други клубове. Не е нужно да се катериш, мъжете са повече от жените, излизания на чист въдух, може и по някоя бира след това  Wink
Не я слушай AbsurT , че били лузъри без самочувствие, никой занимаващ се сериозно с алпинизъм не се има за покорител (на върхове). Такива са тия, които си плащат за върховете в Хималаите, но така е с хората /мъжете с пари. За което сте виновни малко и вие, жените. Давате повече авантажи на мъжете с пари, па после се чудите защо имат комплекси че са покорители.

# 407
So Lucky, по правило жените винаги се движат в група, това не е проблем. Проблемът е когато авторката срещне това което търси и установи, че не знае какво да прави.

# 408
So Lucky, по правило жените винаги се движат в група, това не е проблем. Проблемът е когато авторката срещне това което търси и установи, че не знае какво да прави.
Е, тя знае. Започва да му дири кусури...

# 409
Цитат
Моят мъж пие бира, и уиски...с английския е много силен, добър е, но не е майка Тереза...хобито му е свързано с футбол...по твоите стандарти не става за нищо.

Тя не е писала, че не харесва футболисти, писа за хазартните типове. Така че внимателно с рекламата на половинките баш тука  Grinning

Цитат
и като бонус - в бг-мамма

Това вече за бонус ли се брои? Доскоро беше сериозен недостатък  Laughing Laughing

Еволюират нещата  Mr. Green

# 410
Ми бонус е, на крака съм ви дошъл.

# 411
Не танцуваш, не ходиш по барове, излизаш в чисто женска компания, не ходиш на екскурзии, нямаш хоби, нямаш домашен любимец, не ходиш на никакви курсове, не спортуваш, във Еврофутбол само ненормалници, не прочетох да ходиш на кино дори, не излизаш на срещи, дори и за неангажиращ секс ( как пък абсолютно всички ти казват още в началото, че искат само това ), постоянно работиш и нямаш време за нищо, е как тогава да стане.......?  newsm78
Казваш, че си срещала свестни, но те били женени. Къде това?

# 412
Домашният любимец пък какво общо има? Simple Smile

# 413
Ох, на теб пък все трябва да ти се разяснява щот не четеш ooooh!
Ами нали я посъветваха да си вземе и куче, да излиза по градинките да го разкарва, там е пълно ( е не чак пълно ) с мъже с кучета..... та така, може да и излезе късметът.

# 414
Ясно, мерси. Попитах защото не обичам домашни любимци и в моята представа за домашен любимец се побира единствено аквариум с рибки.

# 415
Че какво значение има ти какво обичаш? Grinning

# 416
Не направих връзката между домашен любимец и възможността за социализиране посредством същия.

# 417
Цитат на: absurT link=topic=997512.msg35626297#msg35626297 date=1506893663

... вярвам, че си правА...

[/quote

Не че има значение, но бъркаш. Интуицията те е подвела този път  Simple Smile

# 418
Това с английския ме разби.. Joy
Вярно е, че е добре да се знае, но пък да е критерий за интелигентност.. Shocked
Те, всичките гастербайтери, владеят английски или немски, испански и тн. ooooh!
П.С - голямата ми любов не знаеше английски. Нито дори друг език, освен руски.
Което не му пречеше да е супер интелигентен, успешен и много интересен човек.

# 419
Да помисли за емиграция авторката. Тук всички говорят английски, но не съм убедена, че всички са интелигентни Simple Smile.
Екс, прибрахте ли се?

Общи условия

Активация на акаунт