СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 9

• 117 660
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Ежко, много пъти сме били на различно мнение...
Много от тези пъти само така ти се е струвало rally...

# 601
Минавам да напомня на ПТ и приятели, да не забравят в коледните си молитви прокурорите Simple Smile Очакванията на всички за интересна 2018г, с нови действащи лица от страна на правораздаването, ще добави непознат досега привкус към празниците...

# 602
 Илияна Цветкова е права, ако разбира се това се е случило, манипулирани са и децата и родителите. Заради някаква си снимка госпожата обидена, ами това е поредно доказателство, че първо е неуверена  в собствената си стойност, затова гони на всяка цена рекламата,  второ е напълно безотговорна към учениците си и към родителите си. Никой не бил говорил за пари, ама аз ще говоря защото ще попитам кой плати билетите за състезанието от което наскоро се върнаха, стиска ли и да напусне, да си вземе класовете и да иде в друго училище както направи една млада учителка, четох някъде за такъв случай в София.https://www.24chasa.bg/novini/article/6454078 Или да си направи своя собствена частна школа например.

# 603
Илияна Цветкова е права, ако разбира се това се е случило, манипулирани са и децата и родителите. Заради някаква си снимка госпожата обидена, ами това е поредно доказателство, че първо е неуверена  в собствената си стойност, затова гони на всяка цена рекламата,  второ е напълно безотговорна към учениците си и към родителите си. Никой не бил говорил за пари, ама аз ще говоря защото ще попитам кой плати билетите за състезанието от което наскоро се върнаха, стиска ли и да напусне, да си вземе класовете и да иде в друго училище както направи една млада учителка, четох някъде за такъв случай в София.https://www.24chasa.bg/novini/article/6454078 Или да си направи своя собствена частна школа например.

По-подхождаше на Тодорова да го направи това през лятото, а не да занимава държавни институции със себе си и да се връща да разсипва СМГ.
Едно разбрах аз от последните мнения в темата - младите учители са обичани и уважавани и имат много поддръжници, които са готови да се борят за тях и са застанали плътно зад гърба им в защита.
А Вие, wildmama се излагайте, нека видят хората с какви учители трябва да се борят младите. Изумена съм от арогантността Ви. И на Вас са поверили деца, които трябва да изградите в достойни хора. Мисля, че никой вече не се съмнява, че сте някоя от учителките от въпросната снимка.

# 604
Илияна Цветкова е права, ако разбира се това се е случило, манипулирани са и децата и родителите. Заради някаква си снимка госпожата обидена, ами това е поредно доказателство, че първо е неуверена  в собствената си стойност, затова гони на всяка цена рекламата,  второ е напълно безотговорна към учениците си и към родителите си. Никой не бил говорил за пари, ама аз ще говоря защото ще попитам кой плати билетите за състезанието от което наскоро се върнаха, стиска ли и да напусне, да си вземе класовете и да иде в друго училище както направи една млада учителка, четох някъде за такъв случай в София.https://www.24chasa.bg/novini/article/6454078 Или да си направи своя собствена частна школа например.
За децата не знам, но родителите, от които познавам достатъчно, са доста трудни за манипулиране.
Интересно обаче, към кого е насочено горното слабоватичко опитче за манипулация?
- Госпожата, която също имам честта да познавам е достатъчно наясно за собствената си стойност, като е достатъчно скромна да не се поставя над училището, както някои други индивиди. И е достатъчно интелигентна за да приема снимката като признание за нейния и на учениците и труд, а не за "реклама"
- Колкото до парите за билетите, те идват И от нейния труд в курсовете.
- Да напусне явно и стиска, а виж да вземе класовете със себе си май съвестта и не позволява. Класовете не са стада.
- А колкото до решението и къде да работи, мисля, че при тази липса на качествени учители, и при това млади, ще има достатъчно много възможности за избор. Дали възприема училището като търговска фирма или храм - това е нейна лична работа, а?

# 605
wildmama, а на Вас какъв Ви е проблемът с г-жа Киселова? Ако е вярно това, което твърдите, а именно, че сте родител, случил на добър учител по математика, то какво значение има за Вас, че два девети класа се учат при г-жа Киселова?
Казвате: "Илияна Цветкова е права". За какво е права? Не съм чула, нито прочела някакво нейно мнение. Ще се осмелите ли да я намесите явно като ни покажете къде какво е написала или да ни посочите някой свидетел на думите, които сте чула и казвате, че са истина?

# 606
Надявайте се на светото пришествие, друго няма да има. Мда, един човек,който наблюдавахме лятото как лъга и маза, а в дъното се оказа стремеж към абсолютна власт и заграбване на пари зад маската на загриженост за ученици.  Ами слушах и гледах внимателно кой кого подкрепи и какво каза и  разсъждавам с главата си. За 100 път ще повторя, младите само си гледат личната изгода, доказава го сега и Киселова,ако разбира се изявлението за което тук чух е истина. Давам си сметка, че нямам потвърждение от медиите за тези събития станали в СМГ, децата от нашия клас са усетили нещо, но не знаят какво точно се е случило.  Не застанаха "младите" зад Антони Стоянов, нищо, че той лъжеше как целият колектив го подкрепя, защо,нали ги лансираше тях, как така неговите "математици" го предадоха , ами такива са , гонят успех, слава и пари, а  сега една отделна личност манипулира децата напълно безотговорно, ако действително напусне ще й кажа браво разбира се , един път нещо достойно да свърши някой от кликата, ама надали.

# 607
За 100 път ще повторя, младите само си гледат личната изгода, доказава го сега и Киселова.

Нито една клевета повторена 100 пъти става истина, нито Вие ще настигнете Гьобелс (талант трябва и да си злодей).

# 608
Давам си сметка, че нямам потвърждение от медиите за тези събития.

Мисля, че сте се объркали да чакате медиите. Друга учителка ги занимаваше с личните си драми. Между другото разбрах, че не само Киселова иска да напуска, а и Илия Костов. Също млад и много перспективен учител. Това добре ли Ви се струва?

# 609
  • София
За мен срещата в СМГ вчера мина добре. Директорът реагира адекватно. Но по мои впечатления му трябва малко по-твърд стил на управление. Явно всички преподавателки по математика са много добри като учители, но част от тях са си повярвали малко повече покрай настоятелството, приходите в него и властта, която са  получили от там. Надявам се след вчерашната среща да са осъзнали, че това, което се случва в училище засяга много повече хора и ако директорът не успява напълно да ги овладее, то има и много родители, които също са заинтересована страна, които няма да търпят непрекъснати конфликти, пречещи на работата и развалящи атмосферата в училище.

# 610
Давам си сметка, че нямам потвърждение от медиите за тези събития станали в СМГ, децата от нашия клас са усетили нещо, но не знаят какво точно се е случило.
Вие добре ли сте? Това Ви е проблемът на Вас! Не можете да разговаряте и да търсите решение. Търсите само медийна сензация, търсите скандал. Нормалният път когато някъде има проблем е да му се търси решение. Решение има с разговор с разумни хора. Защо е необходимо на всеки разговор с директор (независимо дали на училище) да присъства медия? Ще има да си почакате "потвърждение от медиите".

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 12:27 от maria77bg

# 611
Защо е необходимо за всеки разговор с директор (независимо дали на училище) да присъства медия? Ще има да си почакате "потвърждение от медиите".

Освен, ако самата тя не е от "медиите" и не ръчка форума, за да си напише статийката.

# 612
wildmama, а на Вас какъв Ви е проблемът с г-жа Киселова? Ако е вярно това, което твърдите, а именно, че сте родител, случил на добър учител по математика, то какво значение има за Вас, че два девети класа се учат при г-жа Киселова?
Казвате: "Илияна Цветкова е права". За какво е права? Не съм чула, нито прочела някакво нейно мнение. Ще се осмелите ли да я намесите явно като ни покажете къде какво е написала или да ни посочите някой свидетел на думите, които сте чула и казвате, че са истина?
Какво е казала Цветкова, това което тук някой спомена , че децата са манипулирани , не съм била там. За мене е абсурд заради някаква си снимка, а да  махнаха я  снимката, вече трябва много да се внимава с нейно величество, много ми харсесва Иван Симеонов, спомних си го от лятото, хоп напускам, ами хубаво, хайде да го видим това чудо.
Никой не я уволнява, не е в немилост очевидно , видяхме я ходи си пак с децата по състезания,  какво иска, да и се покланят ли ?  И как това да не го прочета като като манипулация?!? Когато ми се засегне от някой настроението обявявам напускам и всичко скача, няма такива мераци да напуска очевидно, друга я виждам аз играта и то срещу кого, безобразие е за мене,но това е положението. И вътре и вън лагери.

За медиите иронизирах , и самоирония беше, защото се хванах, че ви вярвам, да,знам, че нещо се е случило и пак всички разстроени отварям мамата и там си пишат хората, пак бомба и кой като разбрах я хвърля и то за какво е не,  това на нищо не го прилича. Някаква си  разглезена принцеса, която сама не можа да се справи с ония лошите заради една снимка, това ли го наричате отстояване на позиция, аз му викам манипулация, груба и долна манипулация. Пак ще повторя ако напусне й казвам браво, защото ако не си сигурен, че ще напуснеш не го обявяваш, а когато искаш да манипулираш започваш да играеш мръсна игра, ама хайде щом ме искат аз заради децата, един заради децата го видяхме, имам проблем, когато някой използва деца.

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 12:43 от wildmama

# 613
wildmama, доста несвързани постове пишете, а е още обедно време.

# 614
За пореден път в темата се тиражират клевети, този път срещу един голям човек и  преподавател. Не ме учудва. Главно действащо лица е  същото от лятото, очаквам да накацат и останалите. Не е важна истината, важно е винаги да са против определени хора. Не искат да разберат, че агитка на Стоянов няма. Има хора, които  търсят истината и колкото и упорито се опитвате да я криете, тя лека полека излиза на яве. С всеки изминал ден преоткриваме черните страни на СМГ.
Много упорито се борите срещу  бъдещето на СМГ. Срещу младите учители, които са в крак с новото време. Децата ги обичат и оценяват усилията, които те полагат, за да ги изградят като едни уверени, модерни млади хора. А усилията както се оказва са неимоверни. Нечовешки. Всекидневна борба. Изрязаната снимка е най- малкия проблем. Тя само показва личностните качества на създателите и./ Няма да падна на нивото на подкрепящите ги и да ги определя с думите, които заслужават/. Дреме и на Киселова, че някой няма  силата  да признае чуждия успех. За снимката реагираха родители и ученици. Не това е основната причина  за решението и да напусне. Не разпространявайте лъжи.
Ако Киселова и другите млади учители решат да се махнат, аз лично ще ги разбера, колкото и да не ми се иска. Ще ги разбера, защото нито едно нормално човешко същество не може да работи в такава атмосфера дълго време, да учи деца, да създава Човеци и медалисти и да съхрани себе си в същото време. Атаките, на лично и професионално ниво целят само едно.  Тези вдъхновени и мотивирани учители да напуснат . СМГ ще се върне години назад, лека по лека ще мухляса. Заблудата , че всичко се прави за децата и СМГ отдавна е разкрита. Всичко това станя ясно от вчерашната среща.  Но на тази среща стана ясно и още нещо. Че Родителите и учениците няма да позволят. Киселова е част от бъдещето на СМГ, на новото време и ще трябва да го преглътнете. И тя не е сама.
Тъй като маниера Ви от лятото е разпознаваем и сценария с очернянето , който е ваша запазена марка е предвидим, очаквам нова порция от това, което раздавате.  Но дали ще има кой да ви повярва този път?

Общи условия

Активация на акаунт