В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 42

• 80 327
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • Горна Оряховица
препоръчайте ми фирма или човек/бригада за ДОГРАМА. Държа на КАЧЕСТВОТО на работа.
След дълго четене се отказахме от РЕХАУ, насочили сме се или към Саламандър или към Кьомерлинг. Ако някой наскоро е слагал от тези дограми нека сподели мнение - плюсове и минуси. Благодаря!

# 256
  • В.Търново
Какво мислите за сглобяемите къщи?В Търново има една фирма, която се занимава с това-Билборд Билдърс, имате ли мнения за нея, как работят?

# 257
  • Горна Оряховица
Какво мислите за сглобяемите къщи?В Търново има една фирма, която се занимава с това-Билборд Билдърс, имате ли мнения за нея, как работят?
ако искаш къщата ти да стане бързо Да иначе Не ... излиза същите пари като стандартна къща.

# 258
Някой с мнение за фризьорката ДО хотел Премиер, Ваня?

# 259
Здравейте, да познавате някой човек, който монтира и сглобява термопанели.Искаме да ни сглобят малка вила от термопанел.

# 260
препоръчайте ми фирма или човек/бригада за ДОГРАМА. Държа на КАЧЕСТВОТО на работа.
След дълго четене се отказахме от РЕХАУ, насочили сме се или към Саламандър или към Кьомерлинг. Ако някой наскоро е слагал от тези дограми нека сподели мнение - плюсове и минуси. Благодаря!
Дидо- Данипласт 0885952582 Пролетта слагаха прозорци на цялата ни къща, бързи и коректни са. Не знам, обаче, каква е дограмата, мъжът ми се занимаваше. А и не живеем още там.

Ваня до Премиер не я знам как работи, но е адски досадна клюкарка, обсъжда си клиентките като си тръгнат. Абе неприятна е. Ходех при другата фризьорка, която работеше там.

А за сглобяемите къщи вижте и Спонец в Горна Оряховица Peace

# 261
  • В.Търново

А за сглобяемите къщи вижте и Спонец в Горна Оряховица Peace
Кой е този или е фирма това?
Видях им сайта, те работят с дървени конструкции, на нас ни се иска метални.
видях им примерна къща, поддържат супер високи цени.

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 21:47 от rusalka1

# 262
Дървени са, да. Иначе, както Джейни е писала, предимствата на сглобяемите къщи са по-скоро от към време за строеж и енергоспестяване в последствие. Като цени и според моите скромни проучвания на времето, в крайна сметка излиза колкото масивното строителство.

# 263
Здравейте! Някой има ли наблюдения за Езикова школа "Диел"?

# 264
  • Велико Търново
Не бих я препоръчала Peace

# 265
  • Велико Търново

Може ли да се обосновете?И аз съм в търсене на езикова школа и се интересувам.

# 266
  • Велико Търново
Аз съм ходила преди време в Диел, както и дъщеря ми - разбира се, преценката е субективна и е моя, но не съм доволна от качеството и методите на преподаваното, и от крайния резултат, за начина на управление е отделен въпрос.
Бих препоръчала Британика и Европа - напоследък все повече познати и приятели имам, които завършиха курсове там и нямат забележки.

# 267
Здравейте момичета, има ли маникюристка, която да работи в неделя?

# 268
  • Велико Търново
Здравейте момичета, има ли маникюристка, която да работи в неделя?

Кали, Аня от Крейзи, но обикновено неделята й е пълна, но ако искаш ще питам.
И за знаеш, че госпожа Бонева е много добра учителка и много старателно проверя написаното преди да си сложи подписа Heart Eyes

# 269
  • Велико Търново

Може ли да се обосновете?И аз съм в търсене на езикова школа и се интересувам.

Бих била цинична-най-пропиляните пари за занималня и школа.Британика ми е една идея по-добре.За мен най-доброто за моите деца е "Клуб Рейвън"-ревяха, че да не ходят.Там няма скрито покрито, ама това не ми казаха, онова не казаха.На мейла веднага след заниманията виждам какво са свършили, а те като си напишат домашните у нас учителя им получава резултатите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт