Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 7

• 111 138
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Жалко, че го нямат в наличност ...
От цветовете фдт никога нямат моите цветове. Tired

# 151
Кое нямат в наличност?

За ФДТ натискам бутона за информиране по имейл и те винаги ми пращат имейли като заредят. Аз се родих откакто почнах да ползвам техен фдт серум вместо коректор под очите. Няма сбръчкване, изсъхване и всякакви екстри, каквито имам от който и да е друг коректор, даже от писалката на ИСЛ. Като гледам, няма и свършване, след като ползвам по половин капка при това количество. Grinning
Установих обаче, че когато ползвам праймъра им под фдт, кожата на челото ми по някое време се омазнява, а това става много трудно при мен. Вече ползвам фдт на "голо", а праймъра само като съм без грим. Заглажда порите и леко хидратира, но не е продукт, без който не мога да мина и даже няма да ми липсва ако го нямам, макар да го хвалят разни ютюб гурута.

# 152
Все си пускам мейла за известяване, но моите цветове ги няма.
Сега няма и Ешото, ще чакам да видим колко време ще мине.

# 153
Да, сега видях че и Sculpt, и Drench са свършили.  Rolling Eyes Добре че ги поръчах като ги пуснаха още, за което ме известиха с имейл. Sweat Smile
Искаш да кажеш, че от цветовете които харесваш изобщо не зареждат?

Stardust, ти нали живееш в Лондон? Защото там има магазин и може да имат още в наличност от Esho.

# 154
Stardust@, погледни във victoriahealth.com. Аз моите ФДТ ги взех от там. В сайта на Десием липсваха, но явно Виктория ги имаха заредени и ги получих без да ги чакам.

# 155
Гледам че и в beautybay има няколко налични светли цвята, но само от серумите.

# 156
Момичета, благодаря, цветовете ги има във Викториа,  sculpt samo на pre-order.
Ще се поразровя.

# 157
Четох в сайта на Ординари, че нямали помпички и затова им липсвали много от най-поръчваните цветове. Еми без помпички да ги пускат, и без това ме дразни, че така са направени, че след ползване се цапа цялата черна част и трябва да я чистя. Серумите ги ползвам с капкомер. Поръчах си два и направо хвърлих помпите, с които ми ги пратиха.

# 158
И на мен не ми харесват тия помпички - после омазани целите, а на фото фдт е ужасна опаковката с това, което се завърта и после остава по нея ...

# 159
Аз си взех две помпички от Muji за проба. Доста добре се справят с продуктите на Ординери, чисто и лесно за ползване и мисля да взема още. Лошото е, че са само прозрачни, нямат тъмни. Етикетите от стъклените шишета се отлепят и залепят на пластмасовите добре и си стават като фабрични  Laughing

# 160
Аз пластмасови опаковки не искам, но ако има капачки за шишетата, с радост ще хвърля помпите. Ще взема да им пиша предложение на Ординари да почнат да продават помпите на желаещите, а на останалите да изпращат с обикновени капачки. Grinning

Току що прочетох във ФБ страницата на Deciem, че препоръчват Sculpt да се ползва преди Drench. Аз си мислех, че първо трябва да се хидратира, после да се прави плъмп ефекта. Rolling Eyes
В същата страница пише, че продуктите на Esho са заредени във всичките им магазини, така че Stardust, провери в магазина в Лондон ако ти е възможно.

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 15:00 от Анонимен

# 161
  • Sofia
Кое нямат в наличност?

За ФДТ натискам бутона за информиране по имейл и те винаги ми пращат имейли като заредят. Аз се родих откакто почнах да ползвам техен фдт серум вместо коректор под очите. Няма сбръчкване, изсъхване и всякакви екстри, каквито имам от който и да е друг коректор, даже от писалката на ИСЛ. Като гледам, няма и свършване, след като ползвам по половин капка при това количество. Grinning
Установих обаче, че когато ползвам праймъра им под фдт, кожата на челото ми по някое време се омазнява, а това става много трудно при мен. Вече ползвам фдт на "голо", а праймъра само като съм без грим. Заглажда порите и леко хидратира, но не е продукт, без който не мога да мина и даже няма да ми липсва ако го нямам, макар да го хвалят разни ютюб гурута.
Това за фдт серум вместо коректор под очите ми се вижда доста интересно, но как определяте цвета без проба на живо? На монитор ми се вижда доста трудно. Вие горе долу какъв цвят ползвате?

Все се заглеждам по Deciem, но все чакам паунда да падне (нищо че цените за БГ за в Евро) или сега май ще чакам "черния петък", не знам, нещо не се решавам. А давам толкова пари за скъпа козметика, а за тях за едни 50/60 Евро се колебая. Нещо им нямам доверие.

# 162
Паундът повече от това няма накъде да падне май ... Rolling Eyes
Знам, че съм жълт подтон и взех 2 цвята, които знаех, че са ми по-тъмни за пред зима и ги уцелих. За лято, когато имам тен са ми идеални.

# 163
Ординери не се предлагат в Германия, нали? Заинтересувах се от тях покрай темата, исках да ги видя, но не откривам. , Само онлайн от чужбина.

# 164
Нямат магазин в Германия. В Европа, само в Лондон има. https://deciem.com/contact/stores

Общи условия

Активация на акаунт