Операция на щитовидната жлеза -14

• 82 617
  • 788
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ами не е разбира се. Не на всеки отказва, зависи от случая понякога е наложително. Но им е по-лесно така.
Но пък ако не се пишат фалшиви изследвания и не се точи касата си мисля, че ще се отпускат повече когато наистина трябва.
Те въведоха електронните картони мисля, страх ме е да отида да си взема номер, че кой знае какво ще си прочета в досието Rolling Eyes

# 211
И от какво по точно си се изплашила, което да не може да изчака месец Simple Smile

Ми знам ли,просто не съм очаквала и тя ми ги наказа едни,че ако не си обърна внимание може да ми се затрудни гълтането,че били големи възлите и там други подобни,и се стресирах,вчера цял ден си поплаках,уж си давам кураж,нооооо Disappointed Relieved

Обадете се в Хил клиник, гр. София за час при проф. Пандев.
В ИСУЛ няма смисък да зъните, той не преглежда там.

# 212
  • Пловдив
Здравейте момичета.Според вас може ли да се очаква много голямо отклонение в резултата,ако в деня на кръвните изследвания съм  си пила хапчето?Става въпрос за TSH и  Тиреоглобулин.Много съм отвеяна напоследък и забравих,че не трябва...Rolling Eyes

# 213
  • Варна
Здравейте момичета.Според вас може ли да се очаква много голямо отклонение в резултата,ако в деня на кръвните изследвания съм  си пила хапчето?Става въпрос за TSH и  Тиреоглобулин.Много съм отвеяна напоследък и забравих,че не трябва...Rolling Eyes

Големи едва ли, но занапред помни. Аз тъй както си пия хапчето в просъница и седят до главата ми, когато ще се изследвам на другия ден още вечерта местя хапчетата на възможно най-далеко място. Идеята е да не ги стигна на една ръка разстояние, а ако стана да ги търся ще се светна, че не трябва да го пия.

# 214
  • Костандово

И от какво по точно си се изплашила, което да не може да изчака месец Simple Smile

Ми знам ли,просто не съм очаквала и тя ми ги наказа едни,че ако не си обърна внимание може да ми се затрудни гълтането,че били големи възлите и там други подобни,и се стресирах,вчера цял ден си поплаках,уж си давам кураж,нооооо Disappointed Relieved

Обадете се в Хил клиник, гр. София за час при проф. Пандев.
В ИСУЛ няма смисък да зъните, той не преглежда там.
Благодаря,обадих се в Хил Клиник записаха ми телефона, че професора бил в Япония.

# 215
  • Пловдив
Благодаря Глухарче.А   по принцип проверяват ли се  ft3  и ft4 на контролите ,след пълна тиреоидектомия?

# 216
  • Варна
Благодаря Глухарче.А   по принцип проверяват ли се  ft3  и ft4 на контролите ,след пълна тиреоидектомия?
Аз не ги изследвам,никой не ми е казвал да го правя. А и не знам дали има смисъл като така или иначе съм на изкуствен хормон и си гоня само ниското ТСХ.

# 217
  • Пловдив
И аз се чудя...в нашия онкологичен център ме хвърлят в размисъл понякога....

# 218
  • Варна
И аз се чудя...в нашия онкологичен център ме хвърлят в размисъл понякога....
Аз не ходя в онкологичен център, те си измиха ръцете и казаха, че няма кой да се занимава с мен и ме изпратиха в София.
Плащам си всичко и ходя на ендокринолог, който ми го откри и пое ангажимент към мен.

# 219
Здравейте момичета,тази седмица ми откриха гуша и то с възли, изследването ми беше супер даже не ми изписа и лекарства докторката.Но сега се ровя да по добър специалист,и попаднах на д-р Пандев,звънях цял ден да се запиша, в дойче клиник ми казаха чак след 28 ноември,в Банско след 15 ноември,а прегледа чак на 15 декември,а в Исул не ми вдигат,дали някой знае някакъв номер за да се обадя,много съм се изплашила и искам да направя консултация с доктора.Благодаря Ви!!!
Д-р Пандев е извън страната.Имах час за през м.октомври ,но ми се обадиха и ми го промениха за 28.11.т.г. Не се притеснявайте и си запишете час за когато е свободно.Не е нужно да бързате. И гълтането може да ви се затрудни на психическа основа.Аз съм с три възли единият от които 4см и нищо не ми е затруднено.

# 220
flora3054 - а наблюдаваш ли го този с 4 см възел или предстои операция? Правила ли си биопсия ?

# 221
flora3054 - а наблюдаваш ли го този с 4 см възел или предстои операция? Правила ли си биопсия ?
От две години наблюдаваме... т.е. ходя при проф. Пандев. Операция - ако се наложи.За сега хормоните са в норма .Правих туморен маркер калцитонин/отрицателен/ . Чувствам се добре и не пия хапчета.

# 222
  • Костандово
Здравейте момичета,тази седмица ми откриха гуша и то с възли, изследването ми беше супер даже не ми изписа и лекарства докторката.Но сега се ровя да по добър специалист,и попаднах на д-р Пандев,звънях цял ден да се запиша, в дойче клиник ми казаха чак след 28 ноември,в Банско след 15 ноември,а прегледа чак на 15 декември,а в Исул не ми вдигат,дали някой знае някакъв номер за да се обадя,много съм се изплашила и искам да направя консултация с доктора.Благодаря Ви!!!
Д-р Пандев е извън страната.Имах час за през м.октомври ,но ми се обадиха и ми го промениха за 28.11.т.г. Не се притеснявайте и си запишете час за когато е свободно.Не е нужно да бързате. И гълтането може да ви се затрудни на психическа основа.Аз съм с три възли единият от които 4см и нищо не ми е затруднено.

Благодаря много,така е на психическа основа е всичко затова си рекох трябва да съм силна не съм само аз,засега се чувствам много добре,ще изчакаме и доктора да видим какво ще каже.

# 223
Здравейте, момичета,
Включвам се отново, за да ви разкажа за продължението на моята драма след операцията на ЩЖ.
Както писах, беше отстранена половината жлеза, а резултатът - папиларен карцином, 1 стадий.
След като документите ми бяха загубени по трасето от болницата до онкологичната комисия, едва вчера се сдобих с решението на онколозите, което ме хвърли в ужас.
Препоръката е - повторна операция за отстраняване на цялата жлеза!!!!!
Очаквам вашите мнения, съвети и отзиви.

# 224
Съчувствам ти, мила. И аз съм в положение дето различни доктори различни планове имат как да ме лекуват, объркващо е много... Единствено мога да те посъветвам да изискваш да ти обяснят подробно и аргументирано защо да се подложиш и защо да не се пак на операция. Не бързай.

Общи условия

Активация на акаунт