Юнски мами 2018 - Добре дошли!

• 43 842
  • 714
  •   1
Отговори
# 525
Здравей, Alexche, и моят термин е за тогава и аз съм с първа бременност. При кого  ходиш на прегледи?

Привет и от мен, дами! Нова съм във форума, с първа бременност, ПРМ - 17.09 и термин на 24 юни. Вчера бях на преглед, но за сърчице е рано, а аз съм толкова нетърпелива. Grin Засега се чувствам добре, надявам се занапред всичко да е наред.
Желая на всички безпроблемно бременеене и лятото да гушкаме здрави, пухкави бебчета! Heart 

# 526
Еехе, честит да е татко ти! Наистина много съвпадения, много приятно! Ти си разучила всички лекции, браво за което Simple Smile Аз обаче не мога да посетя тези през делничните дни, тъй като си ходя на работа. Алексче, ти защо ще си взимаш болнични и за колко време?

Aуу, честит да ти е ! Моят баща е тогава. Ха, големи съвпадения. Има лекции в The mall, Bulgaria mall(от списание 9 месеца на всички теми), Токуда. Датите са всеки месец и понеже моята сестра е раждала първото си дете в България ми подсказа, че дават и подаръчета, така че още повече се ентусиазирах. Другите дати са :
The mall : 28.11 - план за раждане, ваксините за моето дете и грижа за кожата за бъдещата майка. Старт 9:30ч.
Bulgaria mall : 25.11. - нормално раждане или секцио, грижа за кожата на новороденото с HIPP. Старт 10:00ч.
Токуда болница: 23.11. - 13:00 - 14:00 Как да познаем, че раждането започва? 14:00 - 15:00 Кърмене
29.11. -14:45 - Ден на отворени врати !
30.11. - 14:00 - 15:00 - Масаж и гимнастика при новороденото.
Мисля, че ще са интересни и понеже ще изляза в болнични, ще мога да посещавам всички.

# 527
Алекс, ако не е много нетактичен въпросът ми - на колко години си?

Тъкмо чукнах 36 Flushed
Аз станах на 34 септември и съм здрава като бик, така, че горе главата, изобщо не си на такава възраст, че да те водят рискова само заради това.

# 528
Ще взема,  защото ми е много тежка работата психически и физически,  идват най-студените месеци и не ми се рискува да лепна някой вирус или да се изтъркуля някъде,  ами от 3-тия до 9тия. Имаш право на такъв болничен,  само ще те подлъжа за точните дни. Притвснявам се, че се наложи да сменя цялата стратегия за лекар и болница и сега не знам при кого да отида. 
Еехе, честит да е татко ти! Наистина много съвпадения, много приятно! Ти си разучила всички лекции, браво за което Simple Smile Аз обаче не мога да посетя тези през делничните дни, тъй като си ходя на работа. Алексче, ти защо ще си взимаш болнични и за колко време?

Aуу, честит да ти е ! Моят баща е тогава. Ха, големи съвпадения. Има лекции в The mall, Bulgaria mall(от списание 9 месеца на всички теми), Токуда. Датите са всеки месец и понеже моята сестра е раждала първото си дете в България ми подсказа, че дават и подаръчета, така че още повече се ентусиазирах. Другите дати са :
The mall : 28.11 - план за раждане, ваксините за моето дете и грижа за кожата за бъдещата майка. Старт 9:30ч.
Bulgaria mall : 25.11. - нормално раждане или секцио, грижа за кожата на новороденото с HIPP. Старт 10:00ч.
Токуда болница: 23.11. - 13:00 - 14:00 Как да познаем, че раждането започва? 14:00 - 15:00 Кърмене
29.11. -14:45 - Ден на отворени врати !
30.11. - 14:00 - 15:00 - Масаж и гимнастика при новороденото.
Мисля, че ще са интересни и понеже ще изляза в болнични, ще мога да посещавам всички.

# 529
И аз искам във фейсбук групичката,  ако може Simple Smile
Флокон

Добре дошла! Отвсякъде си си юнска мама. Имаме и фб групичка.

Buzanche
Мои познати са ходели при Марков и са много доволни.Носи му се слава на голям специалист.
Пиши на ***Schatz*** на ЛС имената. И лека бременност! 😊

# 530
Писах Simple Smile  Благодаря.  Моля,  ви мами кажете в София при кого ходите?  Избрахте ли болници?
И аз искам във фейсбук групичката,  ако може Simple Smile
Флокон

Добре дошла! Отвсякъде си си юнска мама. Имаме и фб групичка.

Buzanche
Мои познати са ходели при Марков и са много доволни.Носи му се слава на голям специалист.
Пиши на ***Schatz*** на ЛС имената. И лека бременност! 😊

# 531
Здравейте красиви мамчета Heart Eyes
Да ви се похваля вчера бях на преглед. Бебчето е добре, развива си се и отговаря на 9г.с и 3-4 дни. Записах се за проследяване на бременноста при д-р Елица Иванова в 17 ДКЦ както во бях споменала, че ще съм при нея. Пуснах изследвания, другата седмица ще видя резултатите. След 4.12 трябва да си запиша час за ФМ и БХС. Надявам се тогава да водим пол. Иначе съм на преглед вече чак на 11.12 и ще е през месец. До сега бях през две седмици ( видях, че това коментирахте). Вече официално термина ми е за 18.06.18

# 532
Ivory_ , не е нетактичен въпроса ти, няма проблем. Твърде млада и неопитна - след няколко дни навършвам 21.

За огромно съжаление момичета моята бременност е почти приключила, утре съм на преглед, за да определим какво ще се случва, няма развитие и най-вероятно става дума за кухо яйце. Беше ми много приятно да обменяме информация и желая на всички ви успешен ревлив финал! Hug

Alexche, как мина прегледът? какво ти казаха?

# 533
  • София
Здравейте бъдещи мамита аз съм една майска мама 2016г и бъдеща юнска 2018 Simple Smile  Термин около 25 юни...

# 534
Зфравей,  ilceto.  Успех,  аз съм с термин 24. Къде ходиш на лекар?
Здравейте бъдещи мамита аз съм една майска мама 2016г и бъдеща юнска 2018 Simple Smile  Термин около 25 юни...

# 535
  • София
Ядат ми се киселки и солени неща. Много ми се ядат тестени продукти, вредни всякакви боклуци ( чипсове, гризки и т.н.) и цитрусови плодове, вкл. и лимони Smiley Онзи ден изядох един и едва се спрях... Въз кисел, ама и аз като бебетата по клиповете правя муцуни и тъпча Smiley Сладкото този път не ми е по вкуса, пропускам го.
Аз виждам голям зор с дрехите да ви кажа. Много обичам да нося дънки и гардероба ми е пълен с тях. Сега обаче, както и предните пъти, направо откачам нещо да ми стяга на корема. И тук ходя вече 2 седмици с два анцунга широки.

За яденето съм точно като теб Simple Smile Във Facebook групата днес обсъдихме този трик с ластика, мен ме спаси от самото начало, защото нося тесни дънки и сега ми стягат на корема:
https://youtu.be/oq4tQROKiCU?t=52s

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 16:37 от Marcsi

# 536
  • София
Ами посещавам д-р Тошева в МЦ Пентаграм

# 537
А решила ли си към коя болница ще се насочиш,  за раждане?
Ами посещавам д-р Тошева в МЦ Пентаграм

# 538
  • Варна
Здравейте и от мен Animal Hatching Chick

В 10 г.с. съм. Вчера бях на преглед и нямаше по-щастлива от мен - видяхме вече оформящо се  шаващо човече.  Gift Heart Налаги ме се да ходя по-често, защото имам един мисед миналата година по това време и новопоявили се проблеми през тази бременност.
Досега всичко си плащах на частно, мисля и така да продължа. Лекарката, при която ходя, каза че вече ще ме записва на ЖК, но понеже бях в еуфория, изобщо не запомних какво ми обясни жената...

Та въпросът ми е към по-запознатите. Когато ЖК е на частно има ли някакви проблеми с вземането на болнични и съответно раждането после трябва ли да се плаща изцяло или за него може да се вземе направление? 

Ако има мами от Варна, ще се радвам да споделят, става дума за Майчин дом. Simple Smile

# 539
  • София

А решила ли си към коя болница ще се насочиш,  за раждане?
Ами първото си дете родих в майчин дом но не съм особенно доволно от отношението с родилката и с новородените,но по отношение на лекарите те са наистина много добри в работата си... Мисля този път в шейново единствено и само заради това че бебчо може да си седи при теб по цял ден защото искам аз да си го обслужвам,това ми беше болна тема с малката само заради това бих се насочила към шейново. Ти къде си решила ?

Общи условия

Активация на акаунт