Карти таро - тема 16

• 53 466
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Обичам тази тема. Някой ще се ангажира ли да ми отговори, дали ще настъпи някакво оживление в емоционален план при мен? Разведена съм от 3 г. и вече ми писна да съм сама.

# 76
Привет.Имам един въпрос-когато теглите карти,последната задължително ли е да бъде тази,която е най-отдолу или и нея си я теглите произволно,както останалите?

# 77
Здравейте,
Имам две теми, които ме вълнуват изключително много, така че ще се радвам ако може някой да отдели време и да хвърли едни карти. Обещавам обратна връзка.
1. Има ли шанс за сериозна връзка с Д.?
2. Ще успея ли да намеря работа в чужбина?

Благодаря предварително!

# 78
Здравейте,
Имам две теми, които ме вълнуват изключително много, така че ще се радвам ако може някой да отдели време и да хвърли едни карти. Обещавам обратна връзка.

Благодаря предварително!

По втория въпрос - Ще успееш, ако се съгласиш на нещо като стажантска програма, ще има някакво обучение първоначално.

# 79
  • на последния етаж
И аз имам въпрос - моля да ми изтеглите карти ако имате възможност.
Изникна възможност за нова работа, но се колебая дали тя е по-добра за мен или настоящата (претеглям, претеглям и пак се чудя)?  Thinking

# 80
Мога да потвърдя, че нещата се развиват в посочената от вас посока, но ми се струваше, че не съм на прав път с тази програма.
А ще може ли едни карти и по първия въпрос, защото ми е важен и е индиректно свързан с втория въпрос. Благодаря!

Здравейте,

Благодаря предварително!

По втория въпрос - Ще успееш, ако се съгласиш на нещо като стажантска програма, ще има някакво обучение първоначално.

# 81
Мога да потвърдя, че нещата се развиват в посочената от вас посока, но ми се струваше, че не съм на прав път с тази програма.
А ще може ли едни карти и по първия въпрос, защото ми е важен и е индиректно свързан с втория въпрос. Благодаря!

Не мисля, че ти трябва такава връзка. Нито, че е свързана с намирането на работа.

# 82
И аз имам въпрос - моля да ми изтеглите карти ако имате възможност.
Изникна възможност за нова работа, но се колебая дали тя е по-добра за мен или настоящата (претеглям, претеглям и пак се чудя)?  Thinking

Не, остани си на старата.

# 83
  • на последния етаж
Благодаря!  bouquet

# 84
Някой да има желание за размяна на подредби, че нещо ме сърбят ръцете да си поприказвам с картите, а и имам някои чуденки да задам към нечие чуждо тесте Simple Smile

# 85
Моля за карти с въпрос "Какъв е проблемът на К. със З.?" Ще дам веднага обратна връзка. Hands V
Момичета, моля ви някой да изтегли карти по този въпрос.

Аз ще се опитам. Излезна картата Кулата, която говори за доста сериозен разрив, из основи, в отношенията. Обикновено тази карта насочва към някаква голяма, фундаментална промяна в живота и изтеглена в този контекст ми се струва, че ключът може да се крие в това, че един от двамата във взаимоотношенията е приключил с определен етап от живота и търси коренна промяна, а другият не е в такова настроение.

# 86
Моля за карти с въпрос "Какъв е проблемът на К. със З.?" Ще дам веднага обратна връзка. Hands V
Момичета, моля ви някой да изтегли карти по този въпрос.

Аз ще се опитам. Излезна картата Кулата, която говори за доста сериозен разрив, из основи, в отношенията. Обикновено тази карта насочва към някаква голяма, фундаментална промяна в живота и изтеглена в този контекст ми се струва, че ключът може да се крие в това, че един от двамата във взаимоотношенията е приключил с определен етап от живота и търси коренна промяна, а другият не е в такова настроение.
Благодаря ти, Еlenna!  Ти по една карта ли теглиш? Вярна е за ситуацията, доверието между тях е тотално сринато, обаче им се налага да общуват. Само не разбирам елемента на изненада,  който носи Кулата, защото в случая проблемът е някъде назад в миналото, освен сега да се е добавило още нещо. Мислех, че миналото са го надживели, но явно не е така.

Ти какво питаш, не видях въпрос.

# 87
соул81, не, не тегля винаги непременно по една карта, но така реших в конкретния случай. Благодаря ти за обратната връзка. По принцип смятам, лично като моя философия към картите, че те са инструмент за лична психоанализа и ги ползвам  основно като такива: за себе си, както и за другите. Затова и такива въпроси за трети лица, техните отношения и тн са според мен не много удачни. Ако теб те засягат по някакъв начин тези отношения и искаш да помислиш върху първопричините за това, тогава смятам, че картите таро са удачен вариант. Дано си ме разбрала.

А моят въпрос в момента е какви са пречките за отстраняване към момента пред мен, най-главните?

# 88
Да, разбрах те и питам Таро, защото проблемът на въпросните хора се отразява върху моя живот много осезателно.

# 89
Преформулрай въпросът в тази насока и ще изтегля пак.

Общи условия

Активация на акаунт